Случаи-купе красота и удобство във всеки апартамент

Плъзгащи се гардероби - красотата и удобството във всеки апартамент.

Изобретението на дизайнерски шкафове с плъзгащи се врати направи фурур в оформлението на апартаментите. Преди това възможностите за спестяване на пространство бяха много ограничени и намалиха до намаляване на броя на мебелите, което на свой ред създаде други проблеми. Гардеробите с плъзгащи врати заменят другите мебели, оставяйки пространство за живот и творчество.

Гардеробите на отделението на командира са великолепни във всеки апартамент, включително малките, тъй като могат да бъдат инсталирани в щори и ниши, под стълбите. Дори в стаи с наклонен таван, можете да проектирате такива мебели, за да увеличите максимално ефективното използване на пространството.

По свой дизайн те са разделени на корпус и са вградени. Кабинетът се различава от обичайното само с това, че вратите му се разминават. Може да бъде с две врати, три или с едно листо. Добър за спални, деца, коридори. Лесно сглобява и разбира какво помага при преместване на ново място.

Вратите са закрепени по два начина. В първия случай, те се движат по горния и долния водач, а от сблъсъка със стената са защитени със специална облицовка. Долният път на вратата може да бъде запушен с прах, което влошава плъзгането. Прахосмукачката ще ви помогне да избегнете това. Вторият метод включва закрепване на вратата само отгоре, а отдолу докосва шината.



Вградени гардероби се поставят в ниша и вместо страничните повърхности се използват стени, подове и тавани. В този случай е важно да направите ясни измервания, така че шкафът да се побере перфектно в пространството. Единственото вярно решение в този случай е да се обадите на професионален дарител в къщата, който ще вземе предвид всички нюанси: нередности, склонове, первази. Всички клиенти на първо място искат да намерят килими на купето, за да поръчат евтино и отлично качество. Такива възможности също съществуват.

Zamerschik дизайнер не само премахва ниша размер или ъгъл, той все още ще ви кажа как най-добре да се използва вътрешно пространство: височината, на която да поставите окачени дрехи, които се вписват в рамките на тавана, които ще отговарят на осветлението. Няколко вградени гардероби в апартамента ви позволяват да се промени изцяло външния му вид, отстранен от зоната на видимост на малки обекти и тези, които се използват рядко: топки, ракети, въдици и раници.

Огледалните плъзгащи се врати ще добавят визуално зоните, а огледалната повърхност с пясъкоструй ще се превърне в истинска светлина в интериора.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем гардероб?Как да изберем гардероб?
Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?
Шкафове или просто перфектни мебелиШкафове или просто перфектни мебели
Защо да изберете гардероб гардеробЗащо да изберете гардероб гардероб
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Плъзгащи се гардероби в коридора как да избиратеПлъзгащи се гардероби в коридора как да избирате
Предимства и разлики в радиуса на гардеробите с плъзгащи се вратиПредимства и разлики в радиуса на гардеробите с плъзгащи се врати
Предимства на кутиите и отделениятаПредимства на кутиите и отделенията
» » Случаи-купе красота и удобство във всеки апартамент
© 2021 BggeHat.com