Стандартно разположение на къщата от 6 до 8

Стандартно разположение на къщата от 6 до 8


Към днешна дата, голяма популярност двуетажни къщи, осигурявайки просто оформление. В тази статия стандартното оформление на къщата ще бъде от 6 до 8. Всяко семейство ще може да я използва, тъй като класиката е избрана за основен стил за декорация. Тя никога не излиза от модата, така че собствениците могат да бъдат сигурни, че интериорът на дома им винаги ще изглежда свеж и уместен.

Проектиране и оформление на дървена къща 6x8

Къщата е изработена от дърво, поради което е много издръжлива и надеждна. Друго качество на този материал е топлоизолацията, така че топлината винаги ще остава в стените му. Входът започва с малка веранда, която перфектно допълва цялостния облик на цялата къща. Също така е изработена от дърво, отстрани е украсена с малка колона.

Проектът на двуетажна къща 6 на 8

Тогава следва верандата (4,2 квадратни метра). Тази стая може да се използва за пестене на място.

  1. За да украсите като входно антре, зала. Ще е необходимо да инсталирате шкафове, стелажи, окачени огледала.
  2. Оборудване на втория хол. За да направите това, трябва да инсталирате мека мебел, малка маса. Благодарение на широките прозорци, разположени на стената на верандата, можете да наблюдавате градината и да се възхищавате на природата. Това място е идеално подходящо за приемане на гости, роднини и др.
  3. Използвайте стаята като трапезария. След това ще трябва да поставите маса със столове, малък шкаф и шкаф, така че да можете да приготвите храна за доставка точно тук.

Първият етаж и неговият дизайн

От верандата можете да отидете в къщата и отидете директно в малка стая, която може да се използва и за всякакви цели. Разбира се, ако сте решили да не обзавеждате верандата като зала, тогава тази област трябва да се вземе за тази цел. Няма други посоки в дизайна освен класиката. Цветът на стените е тъмен, което ще направи залата по-практична за използване. Осветлението идва от лампите, разположени под тавана.

планът на първия етаж на къщата е от 6 до 8

планът на първия етаж на къщата е от 6 до 8

Друга стая, която може да се ходи от залата, е трапезарията (7.1 квадратни метра). Може да се използва и като хол. Това ще изисква използването на мека мебел, за предпочитане с кожена тапицерия. Тя е не само удобна и практична, но и може да даде на цялата стая уникален вид. Необходима наличност на оборудване (телевизор, аудио система, компютър и др.).

интериорен дизайн на хола-трапезария

пример за интериорен дизайн на всекидневна, съчетана с трапезария

В стаята не изглежда празна, можете да поставите шкаф с отворени странични раздели до стената, да подреждате снимки и други аксесоари. Последното не трябва да бъде много, но всяко парче декорация трябва да изглежда красиво и изискано.

От залата пътеката води към кухненски бокс от 3.4 квадратни метра. m. За да го декорирате правилно, можете да използвате тъмен цветен кухненски комплект, красива дълга маса с издълбани шарки и разположени по периметъра му столове. Класиките предполагат не само елегантността на всеки предмет, но и удобството им. Ето защо, за да накарате домакинята да се чувства по-уверена и удобна, трябва да се погрижите за добро покритие на пространството. Между кухнята и трапезарията само една голяма арка - това частно жилищно планиране често се използва на практика.


Също така, на първия етаж има спалня (6,4 кв. М.), Светла и удобна. Струва си да помислите за допълнително осветление, тъй като тук има само един прозорец.

Първи етаж

Тази двуетажна къща 6x8 ще бъде вкус на всеки човек. Всеки детайл от интериора допълва целия дизайн и създава един стил. Това се повтаря на втория етаж. Той също така започва с малка зала (3,5 квадратни метра), от която можете да отидете в някой от стаите. Първата спалня на втория етаж с балкон и камина (10,6 кв. М.) Също така има класически дизайн, започнат във вътрешността на първия етаж.

спалня с интериорен дизайн с камина и балкон

пример за интериорен дизайн на спалня с камина и балкон на втория етаж на частна къща



Втората спалня (6,4 кв. М.) Е много по-малка. Има и гардероб на 2-рия етаж, площта му е 2,4 квадратни метра. м. Интериорът е точно същият като във втората стая. Използвани меки мебели, меки цветове, изящни бижута и добро осветление. Всеки елемент играе роля и е необходим за създаването на общ стил в стаята.

Планът на втория етаж на къщата е от 6 до 8

Планът на втория етаж на къщата е от 6 до 8

Това стандартно разположение на къщата от 6 до 8 е идеално за постоянно пребиваване. Като цяло тази сграда може да побере семейство, състоящо се от 3-4 души. Всеки от тях ще разполага с удобства, така че те ще обичат да живеят на това място.

Проектът на малък ваканционен дом 6x8

Повечето хора предпочитат да прекарват свободното си време в природата, в градината или градината и да се насладят на тишината. Въпреки това, за живеене е необходимо да се изправи малка къща, който ще стане място за почивка за семейството. Първият етап от това строителство се счита за избор на проекта, а в тази статия ще бъде предложено оформлението на вила 6 до 8. За сезонно и непостоянно пребиваване тези размери се смятат за най-добри.

Проектът на селска къща 6 на 8

проект дървена къща от 6x8

Къщата е изработена от дърво, така че тя се смесва добре с природата и я допълва перфектно. Входът на къщата започва с малка веранда, също изработена от дърво и обвита със зелени растения. Къщата започва от коридора (10.75 кв. М.), За обзавеждането на която ще трябва да използвате минимум мебели. Най-важното е да инсталирате шкаф и да окачите огледало. Цветното решение може да бъде напълно различно, с изключение на много тъмни нюанси. Една отлична възможност е да се използва светъл зелен цвят, той ще подчертае красотата селска къща.

Приземен етаж

Къща план 5х5 има кухня (9.5 кв.м.). Няма строги ограничения в стила, но се препоръчва да не се използват тъмни тонове. за околната среда и зониране кухня можете да инсталирате слушалки, кръгла маса, столове с облегалки за облекло, стени за окачване на картини. Вместо просто обикновени аксесоари можете да използвате истински истински цветя в вани, саксии или вази. Осветлението в тази стая идва от два малки прозореца. Вечерта светлината идва от лампите по стените и полилей, разположен на тавана.

Планът на първия етаж на къщата е от 6 до 8 с оригинална декорация

Планът на първия етаж на къщата е от 6 до 8 с оригинална декорация

Друга стая е дневна (19,5 кв. М). Цветният дизайн трябва да е лек, за да създаде атмосфера на уют и топлина. Подредете минимум предмети: тапицирани мебели, шкафове за съхранение, маса и оборудване. Подът може да се остави в естествена форма, след като се покрие със слой защитен лак. Между хола, антрето и кухнята няма врати, само арки, което прави помещенията по-просторни.

На същия етаж има сауна (3.25 кв. М.) И баня 3,75 квадратни метра. м. в която можете да се разходите от коридора през коридора, площ от 2 квадратни метра. м.

Спални на втория етаж

На втория етаж има 2 спални. Първата стая (19.5 кв. М) не се различава от втората спалня. Стаята разполага с големи прозорци. Това се дължи на това през деня тук е най-доброто покритие. Това място може да се използва дори и като работна стая, ако изведнъж има такава нужда. За да проектирате тази стая, трябва да използвате легло, бюро, гардероб.

Планът на втория етаж на къщата е от 6 до 8 с оригиналния дизайн

Планът на втория етаж на къщата е от 6 до 8 с оригиналния дизайн

Втората спалня (19.5 кв. М.) Има точно същото оформление като първото. Можете да въведете тези стаи от залата на втория етаж. Също от залата можете да излезете на балкона (6.5 квадратни метра). На балкона можете да поставите живи цветя и красиво да украсите дяла.

такъв Двуетажна къща идеален за сезонно живеене 4-5 души, тъй като отоплителната система не е била обмислена. За живеене през летния сезон тази къща е подходяща, може да бъде доста удобна и спокойна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобна и функционална двуетажна къща 9х11Удобна и функционална двуетажна къща 9х11
Къща с балдахин практическо решение за всяко семействоКъща с балдахин практическо решение за всяко семейство
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Проектиране и оформление на дървена къща 10х13Проектиране и оформление на дървена къща 10х13
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономичноОформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономично
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
» » Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
© 2021 BggeHat.com