Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота

Оформлението на едноетажна къща 11x12 - икономика и красота

Модерно разпределение на едноетажна къща 11 до 12 с веранда и кухня, отделени от дневната.

Разпределение на едноетажна къща 11 до 12 площ от 90 квадратни метра. м. Подходящ е за семейство с не повече от четирима души. Ако сте не само важна красота, но и практичност с удобство, то този проект определено ви подхожда. Такава къща може да се превърне в оригинална сграда или, обратно, да я формализира в класически и официален стил - тук изборът ви е ваш.

проект на едноетажна къща 11 на 12

проект на едноетажна къща 11х12

Можете да влезете в къщата от малка веранда, която води до вестибюла. Тамбура - стая, предназначена да поддържа топлината в къщата. Обикновено това е задължителна стая, в която можете да инсталирате гардероб за връхни дрехи и обувки. В него няма прозорци, така че трябва да се грижите за добро осветление. От другата страна на къщата можете да отидете на верандата.

Веранда: цялата красота, съчетана с удобство

Ако красиво украсяват верандата, то може да даде на къщата атракция и пространство. Много е приятно да прекарате летни вечери, да се събирате в кръг на семейството и просто да пиете чай. По тази причина не е изненадващо, че този проект включва поставяне на веранда в къщата. Дизайнът му трябва да бъде хармонично продължение на цялата структура. Обикновено верандата и къщата са направени от същия материал. На главната фасада има веранда по такъв начин, че вратата, през която можете да влезете в стаята, да е вътре.

веранда с големи прозорци

Стъклена веранда с големи прозорци е отличителен белег на къщата

Най-голямата площ на верандата е заета от прозорци. Ето защо такива мебели, като шкафове и рафтове, трябва да са близо до стената. По-близо до прозорците е да се постави малка маса и няколко мека мебел. За да спестите място, към перваза на прозореца е прикрепена сгъваема маса. Верандата се счита за сравнително слънчева стая, така че е желателно да се монтират светли тюли или щори на прозорците.

Регистрация на залата

От вестибюла пътеката води до коридора, чиято площ е 12.59 кв.м. м. Всеки знае, че първото впечатление на човек е осигурено от залата, която виждаме веднага, докато влизаме в стаята. Това е този коридор, който може да разкаже за живота, вкусовете и интересите на собствениците. Ето защо, работейки върху дизайна на стила на залата, трябва да обърнете голямо внимание на всеки детайл. Струва си да отделите време не само за избора на материали за довършителни работи, но и за мебели, аксесоари, за да разсъждавате на всеки детайл.

къща оформление 11 на 12

къща оформление 11 на 12

Когато създавате интериора на залата, не забравяйте, че на това място няма достатъчно естествена светлина, така че ще трябва да помислите за източници на изкуствено осветление. По същата причина не можете да използвате по-тъмен тон като цветово решение, в противен случай стаята ще изглежда грозна и мрачна. Светлите цветове могат да донесат мир и комфорт, докато визуално залата става по-голяма. Цветът на избраното обзавеждане трябва да бъде същият като повърхността на стените в коридора и също така трябва хармонично да се комбинира с обкръжението му.



Често се случва, че залата - коридорът става място, където се съхраняват дрехи, обувки, както и неща, които да излязат на улицата. Това обаче не се препоръчва, в противен случай в помещенията ще се каже, че собствениците нямат абсолютно никакъв вкус и неточни. За такива случаи се препоръчва да се използват вградени шкафове, тъй като те могат да скрият бъркотията. Необходимо е да се грижим за наличието на огледало в залата, в противен случай няма да бъде толкова удобно и функционално.


Кухня и всекидневна

От залата можете да отидете в хола. Кухня, споделена с хол, също изисква голямо внимание в дизайна. Размерът му е 14.93 кв.м. м., това е малко, така че ще трябва да уредим всичко компактно. Кухнята е мястото в къщата, където човек прекарва много време, затова си заслужава да се погрижи за стила си. Към днешна дата има голям брой варианти за дизайн, но за този проект е избран класически стил.

Кухня в класически стил има много предимства, например, че никога не може да излезе от модата и ще бъде използвана дълго време, тъй като е напълно ненатрапчива и задържана. Отличителните черти на такава кухня са приятни за разглеждане на практичност и функционалност. Тъй като такъв дизайн предполага внимателно отношение към всеки детайл, помещението ще бъде организирано рационално. Всички мебели са изработени от естествено дърво.

Не можете да пренебрегвате цветовата схема на стаята. Тук трябва да е светлина, например, бежовите нюанси са много красиви. Основното нещо е да изберете слушалки. По-добре е да спрете на опцията без много резба, завършване или масивни корнизи. По този начин ще можете да се отървете от ненужния шум в тази малка стая.

кухненски дизайн 15 кв. м. м.

пример за проектиране и оформление на кухнята 15 кв. м. м. от дърво

Дневната е голяма, площта му е 21.81 кв.м. м. Всекидневната се счита за център на оформлението на къщата, поради което най-често това е най-голямата стая в цялата сграда. Тя трябва да бъде функционална, с красив дизайн и удобна. В него трябва да покажете всичките си предпочитания и вкусове, но също така да сте сигурни, че вашите гости също са удобни и удобни. Дневната е доста пластична, тъй като интериорът й може да се променя непрекъснато. Ако искате, можете да го комбинирате с кухнята, ако не - можете да поставите преграда или врата на това място.

По време на подредбата на тази стая е целесъобразно да се съсредоточите върху собствения си вкус. Няма специални ограничения за избора на мебели, но трябва да е удобно. Не използвайте много декоративни елементи в стила, което означава, че не е нужно да пренасищате пространството. Този проект включва следните довършителни работи: прости и функционални мебели, с които пространството става по-свободно. Използването на точково осветление, благодарение на което са разпределени основните зони, а стаята има по-модерен вид.

Спални стаи

В допълнение към всичко това, къщата включва две спални. Размерът на първия е 15,92 квадратни метра. м, декориран в Екостил. Тоест, основата на всички елементи са естествени материали, естествени цветове. Благодарение на този интериор на спалнята, състоянието на единство с природата се връща при вас и с помощта на естествени материали се развива атмосфера на хармония в стаята. Мебелите в тази стая са изработени изцяло от естествено дърво. Във вътрешността, ракита елементи са перфектно комбинирани. Особен чар може да се постигне благодарение на стените, които са украсени с рогозки. Площта на втората стая е 12.92 кв.м. м. и се изпълнява в същия стил.

дизайнерска спалня в селски стил

дизайнерска спалня в селски стил

По този начин, такова оформление на едноетажна къща 11x12 и площ от 90 квадратни метра. м. Подходящ не само за сезонно живеене, но и да живее в него през цялата година. Благодарение на своята естественост и екологична съвместимост, структурата придобива специална атмосфера на хармония и единство с околната среда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
Оформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобствоОформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобство
» » Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
© 2021 BggeHat.com