Дизайнът на едноетажна къща с 2 спални

Дизайнът на едноетажна къща с 2 спални

Проектът на едноетажна къща с размери 15 × 15 с голяма тераса по страничната стена на къщата и две спални

Проектът за планиране на едноетажна къща с размери 15 × 15 е много популярен сред тези, които имат поземлен имот с достатъчно площ и територия. Тя е идеално пригодена за всеки терен и всеки терен. Тя е изградена от естествени и екологични материали, така че къщата да намери специална хармония и уют. В тази сграда можете да живеете целогодишно или да дойдете за определени сезони. В такива големи къщи Винаги има 2 или повече спални.

проект на едноетажна къща от 15 до 15 години

проект на едноетажна къща 15 за 15 с 2 спални

Входът на къщата започва от терасата, който се простира по къщата. Размерът му е 28,5 квадратни метра. м. и изглежда много оригинален. Такава тераса покрай страничната стена на къщата може да се използва веднага за няколко цели. Например, тя може да бъде подредена като място за почивка, а малко по-нататък да се организира маса за хранене, от която може да се събере цялото семейство. С разделянето на зони няма да има проблем, тъй като това е необичайна тераса и всичко е много по-лесно тук.

зониране на терасата

пример за зониране на терасата

Зонирането може да се извърши с помощта на малка нощничка, на която ще се извърши обличането и приготвянето на храна. Можете също така да използвате малък дялан дял, над който да пуснете всяко зелено кърлинг растение.

И последната опция е да изберете правилното осветление. Например, за зона за отдих нямате нужда от ярка светлина, така че можете да използвате заглушен, но в зоната за хранене искате по-ярка светлина, така че можете да използвате няколко лампи наведнъж.

Интериорно планиране

Следва терасата кухня - трапезария с площ 25,0 кв. м. м., тя е направена в класически стил, така че от дясната страна има място за готвене, а с лявата за употреба. Избрана е специална островна слушалка, която е много удобна и функционална. В допълнение към мебелите, трябва да мислите за декорирането.

В кухнята завесите играят голяма роля: тук можете да използвате както светъл тюл, така и модерни щори. На стените се препоръчва да се монтират малки рафтове за съхранение на чинии или обикновени бижута с аксесоари.

Разпределение на едноетажна къща от 15 до 15

план на едноетажна къща от 15 до 15 с две спални

От кухнята - трапезарията можете да отидете дневна площ от 34,7 кв. м. м. това голямо пространство се използва само за една зона - място за почивка. Цялото семейство може да се събере тук, затова е необходимо да го направим възможно най-функционален и удобен.

Това ще помогне дори на мебели, е желателно да се организира няколко фотьойли, диван и масичка за кафе. Всички други устройства, като телевизор, приемник, компютър - могат да се използват по желание.

хол в сини тонове

пример за интериорен дизайн на хола в бели и сини тонове

Цветната схема на стаята е направена в синьо и бяло. Това е, което добавя свежест към цялата стая, което може да бъде толкова трудно постижимо. Голямо количество светлина през деня ще дойде от голям ъглов прозорец, но вечерта ще трябва да използвате изкуствени източници на светлина. Между тях трябва да има голям полилей в центъра, както и няколко стени.

Спални стаи

От хола можете да отидете в коридора, чиято площ е 21,2 квадратни метра. м. и от него в 2 спални. Територията им е 15.1 и 20.8 квадратни метра. m съответно. Те практически не се различават една от друга, тъй като и двете са въплъщение на семейния стил. В този случай спалнята е място, където можете да се отпуснете и да се възстановите след тежък ден. Ще има малка масичка за кафе, телевизор, легло и също сладки малки неща, от които наистина се интересувате.

Цветовата схема е избрана в зелени цветове, както и в синьо. Благодарение на това има атмосфера на сигурност, комфорт и спокойствие. Също от коридора можете да отидете в стаята за гости, където можете да поставите гостите си.

Освен това има обща баня, чийто размер е 3,6 квадратни метра. м, отделна баня (5.5 кв.м.), съблекалня (3.1 кв.м).

Има и два допълнителни входа: от верандата през табур ще влезете в коридора, а последният вход е предназначен за достъп до котелното помещение.

Проектът за планиране на едноетажна къща с размери от 15 до 15 и две спални е подходящ за семейство, състоящо се от трима души. Всеки наемател може да намери ъгъл и да се чувства удобно и удобно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Атипично разположение на едноетажна къща 12х12Атипично разположение на едноетажна къща 12х12
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Проекти на къщи за 8 спалниПроекти на къщи за 8 спални
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
Проектът на просторна едноетажна къщаПроектът на просторна едноетажна къща
Планиране и проектиране на къща с 4 спалниПланиране и проектиране на къща с 4 спални
» » Дизайнът на едноетажна къща с 2 спални
© 2021 BggeHat.com