Атипично разположение на едноетажна къща 12х12

Атипично разположение на едноетажна къща 12х12

Атипично разположение на едноетажна къща от 12 до 12 с оригинален интериор, сауна и голяма всекидневна.

Към днешна дата голям брой хора при избора на жилище обръщат внимание на оригиналността на интериора. Това се дължи на факта, че съвременният свят не е доволен от разнообразието и яркостта, но за един човек това е наистина важно. Ето защо предложената в тази статия не е типично оформление на едноетажна къща от 12 до 12, може да се ползва от почти всеки.

проект на едноетажна къща 12 до 12

проект на едноетажна къща с размери 12 на 12

Голяма тераса у дома предхожда входа и площта му е 6,5 кв. м. Вратата към къщата е необичайна, тя е направена в класически орнамент, а до нея има две колони, украсени с мазилка. На входа наемателят навлиза в барабана, чиято площ е 3 квадратни метра. Тази стая може да се използва като място за отпускане в нея на външни дрехи и обувки.

От вестибюла пътеката води до коридора, чийто размер е 14,5 кв. М. м. Тук можете да инсталирате малка ъглова маса и да поставите няколко стола на високи крака. Препоръчва се да се декорират стени със светлини и картини от съвременни художници.

Вътрешността на хола

Залата е разпределителното ядро ​​на къщата, откъдето можете да отидете във всяка стая. Започва с най-голямото и централно място - хола. Размерът му е 26,3 квадратни метра. Струва си да се отбележи, че интериорът на тази стая ще може да разкаже много за живота на собствениците на къщата, поради тази причина е необходимо да се обръща голямо внимание на нейния дизайн. Такава голяма всекидневна е полезна за много цели.

Основната роля ще играе с правилната комбинация от цветове, защото с тяхна помощ можете да постигнете уют и комфорт в стаята. Има три вида цветови комбинации, но това дизайнерска къща включва използването на контраст в хола.

Дизайнът на хола с бели стени

Вече е ясно от името, че този вид включва използването на различни цветове по стил. В този случай те ще използват бели стени и черешови или тъмно кафяви мебели. По този начин е много удобно да разделите хола на зони. Тъй като дневната ще бъде използвана за приемане на гостите, е важно да се използват тежки завеси в стилно решение заедно с масивни мебели, възможно е да се постави панел по стените. Стаята трябва да излъчва комфорт и да има дълъг разговор.

Кухня и спални

Невъзможно е да се направи без това кухненски бокс от които 20 квадратни метра. m, между тези стаи няма врата, проходът минава през красива арка, украсена с необичайно вградено осветление, което може да се регулира. При декорирането на цялата къща трябва да обърнете внимание на кухнята. Неговият дизайн е силно повлиян от завеси, те могат да бъдат разнообразни, но този проект използва светъл тюл, за да даде стая повече мекота и гладкост.

къща планиране от 12 до 12

12-етажна къща за 12-ма



Необходимо е да спрете акцента върху мебелите, да поставите кухненската маса в средата и да поставите слушалките под формата на полуостров. В този случай всичко ще бъде винаги на ръка и готвенето ще бъде много по-лесно и по-бързо. Тъй като основният цвят е избран бежов и допълва различните си нюанси на бежово. Белите мебели в комбинация с такова решение ще превърнат кухнята в "ефирно" място, от което няма да искате да си тръгвате. Това ще бъде оригинално интересно оформление на вилата.

В другото крило на къщата има три спални, чийто размер е 14.2 кв.м. м., 9.9 квадратни метра. м и 15,4 квадратни метра. m съответно. Стаите нямат никакви функции, всеки има един прозорец, и помежду си те не се различават. Струва си да се грижим за допълнителните източници на осветление и за цветния подход в тези помещения. Като правило, в стаите не препоръчваме да използвате ярки цветове, добре е да останете на светло зелен цвят или неутрални тонове, така че човек да може спокойно да си почине.

една спалня в къща в светлозелени тонове

По този начин първата стая ще бъде направена в същия цвят като кухнята, вторият в по-тъмни кафяви нюанси, а третият - в неутрални светлинни цветове.

Сауна и нейната употреба

В това крило на къщата има сауна. Тя може да донесе много полезно за вашето здраве. Да останеш в сауната ще може да даде на тялото си терапевтичен ефект и освен това все още има много положителни моменти от употребата му. Въпреки това, така че след тежък работен ден малко почивка и релакс, не е нужно да отидете никъде другаде или отидете, сега сауната е в къщата. това Проектът включва местоположението на сауната, душ кабина в крилото на къщата. Тук можете да организирате малка билярдна зала.

Предимствата от това сауни в къщата безспорно, сред тях:

  • Паренето в сауната ще донесе на кожата ви младост и здравето на тялото;
  • Сауната е добра алтернатива на спорта;
  • Не е нужно да плащате повече пари за определено време и да отидете някъде - сега всичко е във вашия дом;
  • Удобство и комфорт, неограничен във времето.

Въпреки това, дори и такова добро място има своите недостатъци, сауната има нарушение на мерките за сигурност, както и предпазни мерки. Често се случва човек да прекарва много време на това място и след това да има прегряване на организма, което води до доста неприятни последици.

За да се включи в отоплението на сауната има перално помещение - котелно помещение (2.9 кв.м.). Тук са основните тръби и линии, през които навлиза студена и топла вода, а стаята се затопля. Тъй като материалът трябва да се използва само най-висококачествени материали, което е напълно незначителна околна температура.

Стените на сауната трябва да бъдат поставени с нагревател, тъй като тази каменна вата се използва. Подът е изработен от плочки. Използва се за запълване на печката. Много внимание трябва да се обърне не само на формата на камъните, но и на тяхната обработка. Рафтовете ще бъдат изработени от елша, тъй като това дърво не подлежи на гниене.

изготвяне на едноетажна къща

По този начин подобно оформление на едноетажна къща 12x12 може да се използва за семейство с не повече от пет члена. Цялата сграда е изработена от дърво, така че къщата е много уютна и удобна. Оригиналният дизайн превърна тази сграда в необичайна, която много семейства ще харесат.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобно и просто оформление на едноетажна къща с таванско помещениеУдобно и просто оформление на едноетажна къща с таванско помещение
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Къща с ъглова тераса с всички правила за декорацияКъща с ъглова тераса с всички правила за декорация
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
» » Атипично разположение на едноетажна къща 12х12
© 2021 BggeHat.com