Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М

Опции за оформление на двуетажна къща 100 кв.м. м.

Типично оформление на уютна двуетажна къща до 100 квадратни метра. На втория етаж има 3 стаи и баня, подходящи за семейство от пет.

Уютно и доста компактно типично оформление на двуетажна къща от 100 квадратни метра. м. Къщата е отлична за постоянно и сезонно живеене, освен това има грандиозен дизайн на фасадата. Подобно на много проекти на селски къщи, той включва два етажа, всеки от които може да бъде използван по искане на собственика.

Типично разположение на двуетажна къща

Така че входа на къщата започва с малка веранда, чиято площ е 6 квадратни метра. м. Следва един необичаен удължен вестибюл, чийто размер е 5,95 кв.м. м. Тази необичайна форма ви позволява максимално да предпазите къщата от студа и вятъра. Tambour също служи като добра икономическа предпоставка. В нея на входа можете да оставите външното облекло или обувки, а тук можете да поставите кофи и парцали.

стандартен проект за 2 етажна сграда до 100 квадратни метра. м.

стандартен проект на двуетажна сграда от 100 квадратни метра. м.

От вестибюла преминава пасаж до коридора, чиято площ е 11,66 кв. Км. м. Хол има правоъгълна форма, а не голяма площ, която да я използва като стая или въплъщение на идеята. Ето защо, можете просто да го украсите с картинки или да боядисвате стените с ярки цветове. Това решение ще добави малко необичайно към тази структура. Във всяка стая на първия етаж можете да стигнете от залата.

Регистрация на първия етаж

Така че, първата стая - ъглова кухня, площта на която е 12,9 квадратни метра. м. Трудно е правилно и правилно да поставите всички кухненски уреди в стаята, тъй като домакинята трябва да е удобна за придвижване и готвене. Ще бъде още по-трудно, ако това пространство бъде разделено на две части:

  • За готвене;
  • За ядене.
План на къщата 100 кв. м. м.

Разпределение на 1 етаж от къща с площ от 100 квадратни метра. м.

Въпреки това, всяка задача може да бъде решена, ако е рационално да се подходи към нея. Първо, ще трябва да решите задачи и задачи. След това трябва да поставите правилно кухненския комплект и да оборудвате стаята. Цялата територия на кухнята може да бъде разделена на секции:

  • мястото, където ще се съхраняват продуктите;
  • зона, в която продуктът ще бъде разделен;
  • територия на основната подготовка.

В това планиране трябва да бъдат изпълнени две задължителни изисквания:

  1. Не поставяйте газовата печка пред прозореца.
  2. Не поставяйте мивка близо до печката.

Така, за зониране на нашата кухня беше избрано следното оформление. Това е полуостров кухня, която се използва в стаи от всякакъв размер. Необходимо е визуално да се отдели зоната за готвене от друга част на пространството. Най - подходящо е използването му в кухня в комбинация с трапезария.


Този полуостров може да включва местоположението на режещата маса, плота. Най-оптималното решение е местоположението на обслужващата маса или мястото за закуска. Това е много модерно решение, което често се използва от съвременните дизайнери.

Безплатна стая и идеи за дизайна

И последният хол на пода е стая, чиято площ е 14,5 квадратни метра. м. Дестинация не, така че собствениците могат да го изберат. Предлагат се следните идеи:

  1. Стая за гости. Всяка къща, ако районът позволява, трябва да има такова помещение. Те винаги могат да се срещнат с близки роднини и приятели, а това пространство ще дойде по-удобно. Оптималната площ, минималните мебели и доброто осветление са всичко, което е необходимо.
  2. Стая за възрастни членове на семейството. Ако имате такъв човек в семейството, то тази стая може да бъде запазена за него. Удобното местоположение, съчетано с добро осветление, ще създаде атмосфера, подходяща за такъв наемател.
  3. Библиотека. До този момент създаването на много интериори не е пълно без това пространство. Размерът на квадрата 11. m достатъчно, за да се настанят рафтове и рафтове, както и удобен диван и няколко малки кресла. Както вече споменахме, осветлението тук е добро, гледката се отваря към задния двор, просто мястото, където може да се чете.

Следващата стая на пода е дневната. Площта на тази стая е 21,89 квадратни метра. м. За дизайна на тази стая са използвани няколко цвята едновременно, които перфектно се хармонизират един с друг. Първото решение за цветовете - нежни нюанси на бежови и сини тонове. Благодарение на тях цялото пространство изглежда изпълнено с проветривата светлина, която дава благодат.

Също за интериор и зониране на хола Бяха използвани различни нюанси на червено, които дават на цялата стая жизненост и добра енергия, в допълнение прекрасно съчетава светли цветове и е отлично допълнение. Също така на етажа има баня с площ от 4,25 кв.м. м.

Планиране на втория етаж

На втория етаж има само частни апартаменти и баня. Само три спални на втория етаж, чиято площ е 12,9 квадратни метра. м., 21.89 квадратни метра. м и 14,5 квадратни метра. m съответно. Те не се различават един от друг, с изключение на това, че са различни на пода. Площта на залата е 11,66 кв.м. м., на това място ще бъде инсталирано добро осветление и ще се използва изключително меки и топли цветове за интериорна декорация.

В ъгъла ще има голямо, меко кресло, в което можете лесно да намерите интересна книга в ръката си. И последната стая - баня площ от 4.42 квадратни метра. m.

Планът на втория етаж на къщата

Планът на втория етаж на къщата

По този начин, този модел двуетажна къща оформление е идеално подходящ за семейство, състоящо се от пет души. Тук всеки член на семейството може да намери място за неприкосновеност и отдих.

Къща план с голяма открита тераса

Всяко семейство мечтае да притежава дома си. Няма значение какво ще бъде, най-важното е, че това е покрив над главата ти, имаш свое място на пребиваване, където можеш да направиш всичко и да го украсиш по желание. Това оформление на къщата площ от 100 квадратни метра. м. Предлага интересни и подходящи идеи за декорация, които ще ви помогнат да създадете уютна атмосфера.

къща на 100 кв.м. с тераса

Голяма открита тераса в къщата предшества цялата структура. Като правило, просторните тераси винаги дават на компактната къща оригинален външен вид, който може да бъде подчертан само с използването на дизайнерски инструменти. Например, този проект предвижда тераса от дърво.

Дървени резбовани стълбищни парапети, подът с подови настилки, дори мебелите, използвани в декорацията, трябва да бъдат изработени от дърво. Като елементи, които разреждат интериора, може да има живи растения, аксесоари, маса за маса на масата и много други.

В къщата има 2 входа.

  1. Първият, основният вход започва от верандата (4.8 кв. М). Дървената веранда се превръща в отлично допълнение към цялата конструкция.
  2. Вторият авариен вход започва от описаната по-горе тераса. Той отива в задния двор на къщата.

Приземен етаж

От терасата можете да стигнете веранда у дома. Можете да го използвате за няколко цели:

  • Като място за чай и почивка;
  • Остъклената веранда е перфектна като зимна градина;
  • Като заместител на залата и коридора.

От верандата пътеката води до вестибюла, в който се препоръчва да се подреди гардероб. На стените задължително трябва да има огледала, трябва да се обърне внимание на доброто осветление.

къща планиране 100 квадратни метра. м.

етаж план на къщата

След това има просторен коридор, от който можете да стигнете до почти всяка стая.

От коридора можете да отидете кухня с печка на газ, декорирана в провинциален стил. За тази практична мебел, вградени уреди (скрити от гледка), дървена маса и столове, се използват зелени растения. Цветовата схема е спокойна, близо до естествените тонове на естествените материали.

Кухнята е и хол. Същият тон, същите практични и удобни мебели, но само използването на технологии не може да бъде ограничен. Препоръчва се използването на подобни цветове за декорация. Прилагайте дебели асиметрични линии в дизайна. Използвайте най-добрите люлеещи се интериорни врати, за да подчертаете посоката на стила.

Първи етаж

това къща 9 на 9 има втори етаж. Започва с малка зала (2,5 квадратни метра), от която можете да отидете в която и да е от трите им стаи. Първата стая (17,3 кв. М.) Е спалня. Втората стая е офис (9,2 кв. М). И на последно място, детска стая на втория етаж (8.4 кв. М.) има добро осветление, което през деня идва от два големи прозорци, а през нощта от лампи и тела. Също така има заглушено нощно осветление, което е желателно да се използва по време на сън.

Планът на втория етаж на къщата е 100 кв.м. с тераса

Планът на втория етаж на къщата е 100 квадратни метра. с тераса

За дизайна на детската спалня се препоръчва използването на ярка цветова схема. Всички мебели и аксесоари трябва да излъчват щастие, радост и забавление. Ето защо използването на меки или пастелни тонове не е подходящо тук. Трябва да се внимава дори при избора на мебели.

По този начин подобно разположение на къщата е 100 квадратни метра. м. Много компактен, обаче, може да настанят 3 души. Всички стаи са декорирани съгласно настоящите изисквания и стандарти, като се използват висококачествени материали. В цялата структура се мисли добро осветление, има уютна атмосфера и мир.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Планът на двуетажна къща от 120 кв.м.Планът на двуетажна къща от 120 кв.м.
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
Удобно разположение на двуетажна къща с подземен етажУдобно разположение на двуетажна къща с подземен етаж
» » Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
© 2021 BggeHat.com