Разпределение на къщата 8x9 с таванско помещение

Оформлението на малка къща 8x9 с таван


Към днешна дата много внимание се обръща не само на огромните къщи, но и на малки, в които можеха да живеят само няколко души. Поради тази причина двуетажна къща оформление. е релевантно и в търсенето на много хора. След това са добри малки къщи? Те са чудесно за едно малко семейство, много уютно и не скъпо. Тази къща може да се използва както за постоянно пребиваване, така и за сезонни.

къща проект 9 от 8

проект на малка уютна къща от 8 до 9

Когато архитектурно планиране на малки къщи трябва да е наясно, че някои търговски помещения, например, душ или склад, могат да бъдат разположени на площадката, като отделни сгради. Това може да ви помогне да спестите място в къщата. Тъй като основните места в лятното часово време е откритата тераса, то не може да бъде пренебрегната дори и при малки размери съоръжения, така че на входа на къщата ще се извършва, е чрез. Този проект подчертава необходимостта от тераси в къщата или открито пространство, както и особеното му значение. По тази причина размерите му ще бъдат 7.5 кв. М. м.

Освен това задължителната стая е барабан. Размерите му са 2,3 квадратни метра. м., това е достатъчно, за да сложите малък гардероб за връхни дрехи и обувки. Бамбукът ще бъде обвит с топлоизолационен материал за запазване на топлината. Тази стая ще има само един прозорец, но това е достатъчно, за да се гарантира, че през деня стаята остава лека. От вестибюла можете да отидете до коридора с размери 10,1 квадратни метра. Това вече е част от жилищното пространство, което може да бъде обзаведено по желание.

Проект 1 етаж

Планът показва, че размерът на първия етаж е 9x8. Просторният коридор е шанс за въплъщение на почти всяка идея за дизайн. От там можете да отидете обща баня, чиято площ е 1,3 квадратни метра. м. Също от коридора можете да стигнете до кухнята. Размерите му са 10,1 квадратни метра. м. Не може да се каже, че е много просторен за такива цели, но това място е достатъчно за удобно разполагане на оборудване и необходимите мебели.

В тази стая няма да има разделение на пространството в две зони. Собствениците решават сами къде да приемат храна. Това може да бъде и това кухня или всекидневна площ от която е 20 квадратни метра. m.

къща оформление 9 на 8

къща оформление 8 до 9



Дневната е предназначена за няколко цели. Тъй като в планирането на къщата няма офис, тази зона може да бъде поставена директно в хола. Разбира се, това не е много удобно, но освен това стаята ще включва само зона за отдих. В хола ще има две големи прозорци, които ще бъдат източник на светлина през деня. По този начин на първия етаж все още има няколко бизнес стаи. Тази пещ е с размери 6.1 квадратни метра. м., и килер, площ от 1,8 квадратни метра. м.

Първият етаж е място за забавление през деня. Тук се намира трапезарията, работилницата, площадката за игра и мястото за почивка. Част от цялата територия е заета от особено важни технически помещения, които са необходими за функционирането на цялата структура. При подреждането на площта на първия етаж трябва да се обърне голямо внимание на хола. Това е най-голямото пространство в цялата къща, затова е необходимо да го използвате правилно.

таван

Като правило, оформлението на къщата от 50 до 100 квадратни метра. м. Той включва мансарден етаж. Можете да стигнете там с помощта на проста стълби към мазето. При катерене наемателят влиза в коридора, чийто размер е 2,0 кв.м. Това е много малко, поради което пространството не може да бъде използвано за никаква цел. От залата можете да влезете в три спални. Размерът им е 10,1 квадратни метра. м., 17.2 квадратни метра. м. и 11.2 квадратни метра. m съответно. Във всяка от стаите има огромен прозорец, който заема почти половината от стената и пространство в стаята. Това придава на тази малка структура повече светлина, дава лекота и лекота.

План на тавански етаж

план и течение на тавански етаж на къщата 8х9

Главната грешка на мнозина безплатни чертежи на сгради с таван е, че те са много тъмни. По този начин се използва голям брой изкуствено осветление за тяхното осветяване. Въпреки това дори най-красивите устройства за осветление не могат да постигнат гладкост и динамика в околната среда, така че е по-добре да се даде пространство на прозорците. Една от спалните може да бъде използвана като учебно заведение или в най-голямата стая в таванското помещение е разделена на две зони:

  • Работа - в една част от стаята;
  • Спалня - в другата част на стаята.

И последната стая на този етаж - баня в къщата, площта на която е 4,6 квадратни метра. м. Той е предназначен за общо ползване, разпределеното пространство е достатъчно, за да инсталирате вана, душ и друго санитарно оборудване.

) По този начин, оформлението на 8 от 9 е много удобно и функционално. Няма допълнителни стаи, всяка от които е с определена цел. Общата площ на сградата не надвишава 100 квадратни метра. м., така че за малко семейство от трима души е страхотна възможност!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Вътрешно оформление на къщатаВътрешно оформление на къщата
Снимка и разпределение на къщиСнимка и разпределение на къщи
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Планиране на елитна къщаПланиране на елитна къща
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Планиране на къща за сезонно живеенеПланиране на къща за сезонно живеене
» » Разпределение на къщата 8x9 с таванско помещение
© 2021 BggeHat.com