Разпределение на къщата 6х9

Разпределение на къщата 6х9

Оформлението на къщата е от 6 до 9 за малък парцел в страната.

Къщите от 6 до 9 са предназначени главно за семейство от двама или трима души. Това също е отлична възможност за подреждане на вила за сезонно живеене. В този случай можете да откажете всички удобства в къщата: не направете тоалетна или кухня, и използвайте полезна площ за други стаи.

Типичен план на едноетажна къща 6х9

На направени чертеж и къща дизайн Представен е вариант на типичното разположение на едноетажна къща 6x9, което е идеално за семейство от 2 души. Най-голямата стая е заета от жилищна площ от почти 19 квадратни метра. м. В ъгъла на къщата има спалня със среден размер, до която има баня, съчетана с баня. Друга допълнителна стая обикновено се използва като кухня.
Разпределение на къщата 6х9

Разпределение на къщата 6x9 с таванско помещение

Никое семейство няма да откаже да има собствена къща, но за съжаление не всеки може да си го позволи. Онези, които наистина мечтаят за това, могат да се възползват от плана, предложен в тази статия, и който не изисква големи разходи. Такъв план за къща от 6 до 9 с таван доста икономичен и не изисква много средства за неговото изпълнение. Това се постига с интересни идеи за планиране, както и с малка площ.

Къща от 6 до 9 с таванско помещение

такъв двуетажна къща има само един вход. Намира се в предната част на къщата, започва от верандата. Можете просто да промените градинското обзавеждане, ако е необходимо, и то ще носи определена функция и роля всеки път. Можете да се насладите на заобикалящата природа, като седите на верандата с чаша чай през топлите летни вечери.

Приземен етаж

това икономическо жилищно планиране започва веднага с вестибюл (2.31 кв.м.) и хол (18.58 кв.м.). За своята декорация си заслужава да се използват светли нюанси, за да изглежда стаята да е изпълнена със светлина. Космосът е достатъчен, за да можете да подредите всички необходими мебели. Първата стъпка е да отделите време, за да подредите мека мебел, след телевизора и останалите домашни уреди. Още в самия край, струва си да определите къде можете да поставите шкафове за съхранение на различни предмети и дрехи.

План на първия етаж на къщата 6х9

План на първия етаж на къщата 6х9

От дневната можете да отидете в кухнята (5,16 кв. М). Отделете тези две стаи една от друга с малка дъга, която препоръчваме да нарисувате в ярък цвят за акцентиране. В кухнята е необходимо да се осигури добро осветление, така че да можете да работите комфортно дори вечер. Трябва да има и маса за хранене със столове.

Къщата има баня (1.2 кв.м.) и душ кабина (1.85 кв.м.). При необходимост е възможно да се инсталират необходимите домакински уреди. Характерна особеност на тази къща е парната стая (7,26 кв.м.). Декорацията на тази стая заслужава специално внимание. Използват се само висококачествени дървесни и екологични материали.

Интериорът на тавански етаж

Хайде мансарден етаж можете да използвате стълбите. Голяма стая в целия втори етаж (16.35 кв. М) може да се използва по желание на собствениците. Препоръчително е да го обзаведете като спалня. Това пространство изисква специално внимание, тъй като има големи размери. Като цветове за декорация заслужава да се използват цветове, които са най-близо до цвета на естественото дърво.

На втория етаж има малки прозорци, които не ви позволяват да правите без допълнителни източници на светлина през деня. Като декорация за прозорци е необходимо да се използват светли тюл завеси, които няма да намалят визуално пространството. Допълнителното осветление трябва да се избере така, че цялата стая да бъде осветена, а не само някои от етажите.

План на втория етаж на къщата с удобно разположение

Планът на втория мансарден етаж на къщата е 6x9



Така че тази къща за 2-ма души е оборудвана за постоянно пребиваване. Всички изисквания, предвидени от градоустройството, се предоставят, поради което има гаранция за надеждност и трайност.


Проектиране и оформление на двуетажна къща 6х9

Това оформление на двуетажна къща от 6 до 9 отчита всички технически подробности, както и моментите, свързани с интериорния дизайн на къщата. Основният материал за строителството е дърво.

Проектът на двуетажна къща от 6 до 9 с таванско помещение

Тази лятна вила е на два етажа. Входът към нея започва с малка веранда, залята от зелени растения. Наблизо се препоръчва да се разчупи малка градина, която ще подчертае атрактивния вид на къщата и където можете да разчупите цветното легло с красиви цветя. В допълнение към централната има резервен изход, разположен в задната част на къщата. Тя също така започва с малка веранда и води до двора.

Приземен етаж

На приземния етаж има зала, съчетана с кухненски бокс и трапезария (обща площ 29 кв. М.).

Разпределение на двуетажна къща 6х9 с таванско помещение

Разпределение на двуетажна къща 6х9

Това огромно пространство, което трябва да бъде в състояние да подреди правилно. Известно е, че за да създадете интериор, ще трябва да разрушите цялата територия в зони, всяка от които ще изпълнява своята функция.

  1. Зонално кухненско помещение Тя трябва да включва необходимите мебели, включително кухненски комплект. За дизайна му могат да се използват ярки цветове, например синьо. Всички те ще бъдат добре комбинирани с материала на финала - с дърво.
  2. Място за хранене или трапезария. Трябва да има маса със столове, както и малък шкаф за съхранение на съдове и други предмети. Изборът на цветовата схема остава за собствениците на сградата.
  3. Територията на хола, която е предназначена за почивка и прекарване на време със семейството. Тук ще трябва да използвате мека мебел, телевизор, дрешник, малко бюро, аксесоари.

кухненски интериорен дизайн в сини тонове

Също така на етажа има баня с площ от 2,5 квадратни метра. м.

таван

Вторият мансарден етаж включва няколко стаи. Започва с малка зала (4,4 кв. М). За украса не е нужно да се използва мебел, това ще бъде достатъчно, за да инсталирате малък куб с цветя. Струва си да се грижим за осветлението, тъй като няма прозорци. В това къща рисунка Оформлението и оформлението са представени с две еднакви спални, които се намират на втория тавански етаж. Но по желание можете да разделите една спалня на две отделни стаи и да направите нещо за душата:

  • малка фитнес зала;
  • зимна градина или оранжерия;
  • офис за работа в усамотен район.

На пода е още една голяма спалня. Площта му е 16 квадратни метра. м. Регистрацията на тази стая може да бъде оставена за собствениците.

На втория етаж може да живеете не само през лятото, но и през есента или пролетта, не забравяйте за затопляне и подреждане на таван.

Така, това голям къща план Отличен за сезонно пребиваване на семейство, състоящо се от трима или четирима души. Има всичко необходимо за пълна и добра почивка. Уютна атмосфера, градина близо до къщата - всичко това ще ви помогне да отвлечете вниманието от суматохата на града и да се потопите в света на тишина и спокойствие.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Къща с балдахин практическо решение за всяко семействоКъща с балдахин практическо решение за всяко семейство
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Разпределение на едноетажна къща с 2 спални и гаражРазпределение на едноетажна къща с 2 спални и гараж
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Планиране на къща за сезонно живеенеПланиране на къща за сезонно живеене
Проекти на частни къщи 6х9 с таванПроекти на частни къщи 6х9 с таван
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
Разпределение на двуетажна вилаРазпределение на двуетажна вила
» » Разпределение на къщата 6х9
© 2021 BggeHat.com