Оформлението на едноетажна къща е от 8 до 8

Оформлението на едноетажна къща е от 8 до 8

Оформлението на едноетажна къща от 8 до 8 с открита тераса е чертеж и план с размери и върхове за довършване на помещенията.

Ако искате да построи селска къща, тогава трябва да прегледате голям брой проекти и да изберете този, който е най-подходящ за вас и вашето семейство. Отличен универсален проект се счита за оформление на едноетажна къща от 8 до 8. Тази топла и уютна къща е идеална за целогодишно живеене. Това ще бъде добър вариант за семейство, състоящо се от 2-3 души.

Проектът на едноетажна къща 8 за 8 със сауна

проект на едноетажна дървена къща 8х8

започва къща с тераса от 19.0 кв.м. m. Тя, като цялата къща, е изработена от дърво. Именно поради тази причина външният вид на структурата изглежда много привлекателен. Тази външна тераса може да се използва като място за хранене през лятото, както и място за отдих или малка детска площадка.

Има много дизайнерски опции, но се препоръчва да не се използва боя или други методи за довършване, а да се остави естествения естествен вид на дървото.

Декориране на дневни



Къщата започва с барабан, който има малки размери (3 кв. М.). Това място се препоръчва да се използва като входно антре. От него можете да отидете кухня-хол 5 кв.м. m. За да украсите това малко пространство е най-добре в пастелни цветове, от които стаята ще се възползва само: тя визуално ще се увеличи. Разреждане на този диапазон може да се използва ярки цветови акценти, например, подчертайте на върха на масата, или завеси с покривка.

едноетажна къща план 8 за 8 със сауна

едноетажна къща план 8 за 8 със сауна

Кухнята, през преградата, е свързана с дневната (12,25 кв. М.), Която има големи размери, така че трябва да я приемете сериозно. Цветовата схема тук не е задължително да е лека, можете да направите интериора в ярки цветове или по-тъмен, като кафяв. За това пространство е полезно да се мисли за осветлението, желателно е той да може ясно да очертае границите между различните кухненски зони.

От дневната можете да отидете в спалнята. Площта му е 7,5 кв. М. м., това е ъглова стая. Поради това тя винаги има добро осветление през деня.

Сауна в къщата

Сауна в къщата става място за релакс. Той е направен съобразно всички изисквания за безопасност и е отлично място за добро забавление. Предимства на домашна сауна:

  • Всичко е наблизо, не е нужно да ходите никъде;
  • Няма ограничение във времето;
  • Сауната има терапевтичен ефект върху тялото;
  • Това е страхотна възможност, като да прекарвате време с приятели.


Има и душ, съчетан със съблекалня (3 кв.м.). Дневната е представена като стая за почивка, която може да се използва за няколко цели. Например, организирайте го като билярдна зала или поставете мека мебел и се отпуснете след сауна. Има много опции, така че собствениците на къщата могат сами да решат този въпрос. Въпреки това, частно жилищно планиране можете да рециклирате и да направите допълнителна стая вместо сауна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление за едноетажна къща 10х10Опции за оформление за едноетажна къща 10х10
Опции за оформление на къщата 7x7Опции за оформление на къщата 7x7
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Проекти на частни къщи 6х9 с таванПроекти на частни къщи 6х9 с таван
Атипично разположение на едноетажна къща 12х12Атипично разположение на едноетажна къща 12х12
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
» » Оформлението на едноетажна къща е от 8 до 8
© 2021 BggeHat.com