Оформлението на къщата 9x12

Оформлението на къщата 8x10


За изграждането на селска къща обикновено е готов проект, който се прави малки промени, като се вземат предвид желанията на бъдещите наематели. Златният стандарт на крайградски дизайн в средния ценови сегмент е оформлението на къщата 9x12. Тя ви позволява да поставите всички необходими съоръжения, както и да осигурите място за гараж или голяма веранда.

Къщата може да бъде едноетажна, двуетажна или да има един етаж и таван. Изборът на брой етажи ще зависи от състава на семейството и материалния му капацитет. Едноетажна къща ще изисква по-скромни строителни разходи, но ще бъде по-малка в района.

Оформлението на едноетажна къща 9x12

Оформлението на къщата 9x12

Пример за планиране и подреждане на мебели в едноетажна къща 9х12

Най-често с размерите на къщата 9 от 12 има един етаж и таванско помещение. Когато всеки вход регулира чрез вестибюла, което позволява да не се позволи на студен въздух в къщата през зимата и лятото жаркото. На партерния етаж са разположени обикновено нежилищни помещения: малко антре или лоби, средни по размер, кухненски бокс с просторна си стая дневна-трапезария, килер, баня, котелно помещение, понякога дори сауна.

Тавански етаж в едноетажна къща обикновено се използва като нощен кът за отдих: 3-4 малки спални, близо до баня и баня, за да не се спускат. В една от спалните обикновено има балкон или малка тераса, която дава на къщата по-изискан вид.

В къща с размери 9x12 можете да дарите малка площ за настаняване на гараж и миниатюрна работилница. В този случай не се препоръчва да има хол над тях, направете тераса в къщата или да построи зимна градина във вила, така че любовницата на къщата можеше, през студения сезон, да отглежда цъфтящи растения. Двуетажната къща ще изглежда по-старателно, ще бъде възможно да се проектира така наречената втора светлина в хола, която ще създаде усещане за простор.

Проект за къща 9x12 с остъклена веранда

Собственият дом не е само покрив над главата ви, но и нещо повече. Тя изразява стила на вашия живот, вашите нагласи и възгледи за живота. Ако вече сте решили напълно да промените живота си и да притежавате къщата си, тогава предложената в тази статия е голяма къща от 140 квадратни метра. m ще бъде чудесен вариант.

Той е удобен, удобен и практичен. Всяка стая в нея има определено местоположение и като резултат общ стил, подчертаващ красотата на цялата структура.

Стъклена веранда: правилна декорация

Къщата с остъклена веранда 9 на 12 е с уютен и привлекателен външен вид. Изглежда по-уважаван от сгради, които нямат такъв украшение. Защо се нуждаем от веранда? Отговорът е прост: ще се съгласите, че е приятно цялото семейство да прекарва време на това място, без да пие чай с домашно печене и споделяне на новини. Много често веранда в къщата се оформя като зимна градина. След това сред всички растения можете да инсталирате уютни мебели и да прекарвате времето си в самостоятелни медитации.

Проектът на къща 9 на 12 с остъклена веранда

Проектът на къща 9 на 12 с остъклена веранда

В този проект верандата е построена с помощта на съвременни технологии. Надеждните прозорци с двоен стъклопакет не позволяват нито студ, нито шум. Благодарение на изолираните стени и отоплението, тук е много топло, дори през зимата. Осветлението и завесите са внимателно обмислени, за да скрият неприкосновеността ви от любопитни очи.

Това оформление на къщата от 9 до 12 предвижда проектирането на остъклена веранда като малка всекидневна. Уютната атмосфера, тихите цветове в декорацията и малкото мебели - всичко това напълно допълва образа на стаята и го прави удобен за приемане на гостите.



остъклена веранда

Работна площ на първия етаж

Входът на къщата започва с остъклена веранда (16,3 кв. М.), След което има просторна и светла зала. Площта му е 9,3 квадратни метра. м. От него можете да отидете в кухнята на първия етаж. Също така на етажа има учебна стая с площ от 10,9 квадратни метра. Много ще потвърдят, че не винаги е приятно да работите в офиса. И кой ще се нуждае от това, ако можете да работите в собствения си дом? За да може твоята работа да се превърне в изключително предпочитано занимание, което носи радост и положителни емоции, трябва да подготвите правилно домашния си офис.

План на приземния етаж на къща с остъклена веранда

Планът на първия етаж на къщата 9 на 12

В този проект тази трудна задача се решава, тъй като основният стил на кабинета е избран за класическа посока. Тя се различава от останалите стаи в къщата от масивността на мебелите, на някои места от позлатяване, от наличието на луксозни елементи и от библиотеки. Този офис е не само удобен за използване, но и функционален. Тук можете да направите много неща: да вземате събеседници, колеги по време на работа и т.н., да провеждате малки срещи, да работите на компютъра.

Тази къща е голяма, така че офисът е най-отдалечената стая, в която има добро отопление и осветление. Има работна маса, гардероби, кожен диван, столове.

класическо проучване

Кухня и всекидневна декорация

Кухнята до офиса е с площ 17,3 кв. М. м. Той е направен в стила, наречен електика. Тази посока се различава от останалите при претоварването на декоративни елементи, наситени с цветова схема. Основната му същност е в пластмасовите форми на повърхности, които се отличават с мекота и удобство при употреба. Elektikoy е стил, който съчетава комбинация от три посоки.

Осветлението тук трябва да е светло, така че за това се използва голям брой източници. Не забравяйте за техниката - най-добре е да изберете оригиналните модели с интересен външен вид. Завеси - незаменим елемент на всяка кухня, и тук те също играят важна роля. Избраният цвят не трябва да бъде спокоен, по-добре е да останете на светъл нюанс, който би бил добре комбиниран с цялостния дизайн.

Дневната е разположена през стената. Входът до него е необичаен - не чрез обикновена врата, а през красива арка. Дизайнът му е важен въпрос, защото веднага привлича поглед. Вградено осветление, гладки линии и ярък, но дискретен цвят - това са основните му характеристики. Самият хол е декориран в меки и ярки цветове. Мебелите трябва да бъдат избрани според цвета на околното оформление. Има три големи прозореца, така че не е нужно да се притеснявате за дневна светлина.

Спални стаи

Първата спалня на втория етаж е с площ от 13,2 квадратни метра. м. За тази стая е избран необичаен стил, наречен art-eco. Той е театрален и емоционален. Нейната същност се крие в отделни ярки елементи, както и в експресивни аксесоари.

Втората спалня (11.1 кв. М.) Се присъединява към предишната. Тя е ъглова, затова има добро осветление тук. Голямо внимание бе обърнато на отоплението по време на подреждането му. Стилът за тази стая е държава. Това са селски мотиви, кафяви тонове и обикновени мебели. Третата спалня се намира в друга част на къщата. Площта му е 16,7 квадратни метра. Тук всичко е подредено в класически стил. Спокоен тон, изразителност и ясни линии на интериора.

Планът на втория етаж на къщата с остъклена веранда

Планът на втория етаж на къщата

Тази голяма къща 9 за 12 е чудесна за живеене 6 човека, защото площта й е 140 квадратни метра. м. Тя е подходяща за постоянно пребиваване. Красив външен вид, както и правилното подреждане на помещенията, ще задоволят всяко семейство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се направи проект и къща проектКак да се направи проект и къща проект
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Вътрешно оформление на къщатаВътрешно оформление на къщата
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Проекти на къщи 11x12Проекти на къщи 11x12
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Проекти на частни къщи 6х9 с таванПроекти на частни къщи 6х9 с таван
Проекти на къщи за 8 спалниПроекти на къщи за 8 спални
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
» » Оформлението на къщата 9x12
© 2021 BggeHat.com