Проектът на къщата с перспектива за завършване

Проектът на къщата с перспектива за завършванеМного често, когато се започне изграждането на частна къща, предприемачът се сблъсква с избор - или години наред поради липса на средства за изграждане на имението от солидна площ или бързото изграждане на компактна къща до 50 кв.м. Изглежда, да се изгради такава малка къща - ирационално разхищение на пари, защото с увеличаване на семейството ще се нуждаят от повече пространство. Този проблем обаче може да бъде решен, като се предвиди възможност за по-нататъшно развитие на етапа на проекта.

И така, как да се вземат предвид всички тези моменти и да се срещне сравнително скромен бюджет? Да разгледаме някои типични решения. Например, когато построявате къща, можете да вземете предвид възможното завършване на тавана. За да направите това, трябва просто да осигурите наличието на такава таванска стая, която след това с минимални разходи може да се превърне в жилище. Това може да увеличи използваемата площ с около 90. За целта обаче е необходимо да се избере покривен покрив със стръмен склон или по-сложна форма на мансарден покрив. Стъпалата трябва да са такива, че в бъдеще между тях може да се положи слой изолация. Освен това в таванския етаж в този случай трябва да има отвор за стълбите. И на приземния етаж трябва да има място за разполагането му.

Друг вариант е завършването на втория етаж. Този подход е оправдан в случаите, когато самият обект няма място за хоризонтално разширяване на къщата. От технологична гледна точка, тази опция е доста сложна, тъй като ще е необходимо да се демонтира покривът, да се издигнат стени и да се извърши повторно монтиране на покрива. Но жилищната площ ще се увеличи с 100. Като се имат предвид особеностите на строителния процес, в този случай е необходимо първоначално да се осигури такава покривна и покривна система, която в бъдеще да може да бъде разглобена и сглобена. Метални, керамични и полимерни пясъчни пластини са подходящи за повторна употреба. Но битум херпес зостер - не.



И накрая, третата опция е продължение на къщата. Този подход може да се използва за едноетажна и двуетажна къща. И в самите помещения са разположени както хол, така и гараж или работилница. В този случай е важно на етапа на проекта да се предвиди формата на покрива на първоначалната къща, която след това лесно може да се присъедини към покрива на удължението. Освен това фондацията трябва да бъде избрана и първоначално, въз основа на по-голямо натоварване в бъдеще.

Е, ако не искате да се притеснявате и е по-лесно да поръчате къща на ключ - отидете на сайта doma-klyuch.ru. Там ще ви помогнат да създадете проект и да изградите елегантна къща без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти на къщи 6x8 с таванско помещениеПроекти на къщи 6x8 с таванско помещение
Как да вземем заем за изграждане на къща в бреговете на УкрайнаКак да вземем заем за изграждане на къща в бреговете на Украйна
Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?
Как да изберем проект за изграждане на къща?Как да изберем проект за изграждане на къща?
Предимства на индивидуален проект у домаПредимства на индивидуален проект у дома
Дървената къща Тайните на строителствотоДървената къща Тайните на строителството
Изграждане на вилите важни нюансиИзграждане на вилите важни нюанси
Как да се изгради една къща евтиноКак да се изгради една къща евтино
Защо се нуждая от проект у дома?Защо се нуждая от проект у дома?
Характеристики на изграждането на детска площадкаХарактеристики на изграждането на детска площадка
» » Проектът на къщата с перспектива за завършване
© 2021 BggeHat.com