Изграждане на вилите важни нюанси

изграждане на дачаИзграждането на лятната къща, дори и през лятото, не е много по-лесно от една пълнофункционална къща. Изграждането на къщата ще изисква много сила и пари. Но трябва да започнете да се занимавате с планиране, без значение колко лесно тази задача не изглежда.

От последното десетилетие тенденцията за използване на градина за отдих и приятен престой, не само за отглеждането на реколтата от плодове, така че разположението на къщата и пристройките настроен днес е различна от тези, които са били приети още преди 30-40 години. На първо място, си струва да разгледате крайградските райони в предградията и да изберете най-подходящия за себе си.

Дори ако къщата е планирана да бъде построена много проста и лесна, трябва да се изгради фондация. Без него всяка сграда може да се изкриви с течение на времето и в нея ще започне да се появява влага и мухъл от земята. Криви врати, прозорци, подове и други негативни точки лесно се елиминират изграждане на къща на фондация, макар и много прост. Дървена къща е достатъчно да се съблича основа, тъй като масата на къщи сравнително ниски, но за вилата на тухлени или други блокове за зидария ще има нужда от опция солидна дълбочина, способни да издържат на големи натоварвания.



Избирайки от който да построиш дачи, трябва да помислиш какво точно се строи и кое време на годината ще бъде посетено. За лятна опция е достатъчно и дърво, това значително ще спести на строителството и декорация, с такава къща е по-лесно да се нагрява. Тухла е необходима, когато къщата е планирана да бъде използвана за продължителен живот или почивка по време на студения сезон. В този случай трябва да се обърне специално внимание на отоплението, тъй като малката печка няма да бъде достатъчна за правилното затопляне на къщата. За зимните жилища е необходимо да се създаде цялостна отоплителна система, която е много опростена, ако се доставя газ на обекта. Ако няма газ, можете да го направите с електрически бойлери.

Довършителните работи идват само след завършване на строителството на кутията и покрива, но също така е необходимо да се мисли предварително. От това как се планира да се отрежат стените, какви прозорци и врати да вмъкнете, зависи от затоплянето на стените на етапа от монтажа, така че всичко трябва да се вземе предвид веднага. Ако дача се построи за отдих, тогава отлично решение ще бъде да се създаде малка открита тераса, на която да се подредят няколко стола или столове, както и малка маса за вечерна почивка. Такова развлечение ще бъде особено приятно, ако три страни на терасата са покрити с бръшлян или друго подобно растение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти на частни къщи 6х9 с таванПроекти на частни къщи 6х9 с таван
Как да попълните фондацията със собствените си ръцеКак да попълните фондацията със собствените си ръце
Есента и зимата са подходящо време за строителствоЕсента и зимата са подходящо време за строителство
Фондация UshpФондация Ushp
Фондация TisseФондация Tisse
Къщата на гредата и особеностите на нейната конструкцияКъщата на гредата и особеностите на нейната конструкция
Как да се изгради парниковиКак да се изгради парникови
Фондация под къща от дървоФондация под къща от дърво
Селска къщаСелска къща
Къщи, направени бързо, икономично, бързо и надеждноКъщи, направени бързо, икономично, бързо и надеждно
» » Изграждане на вилите важни нюанси
© 2021 BggeHat.com