Как да направите проект у дома си със собствените си ръце

Много хора искат да построят нов дом за себе си. Тук можеха да дойдат за уикенда и да почиват от ежедневната суматоха. Ето защо идеята за нова къща се появява почти изобщо. Преди да започнете да проектирате вилата, трябва да се запознаете с геоложките характеристики на обекта. Вие също трябва да проектирате комуникацията в детайли.

Има много фирми, които проектират къщи. Тук например проектите на триетажни къщи в студиото DOM4M се извършват от квалифицирани специалисти. За да закупите един от завършените проекти, трябва да платите достъпна сума пари.

Първо трябва да вземете малко количество почвата за тестване. Това ще ви позволи да проучите възможно най-много парцела, в който планирате да построите къща. Това геоложко проучване помага да се разбере височината на подземните води и какви са свойствата на земята. Тези проучвания са много важни при планирането на мазета и фундаменти.



Необходимо е да се извършат подобни геоложки проучвания през пролетта или есента. По това време подземните води са най-добри. След като сте получили проверка на земята, можете да продължите с оформлението и конструкцията на мазето. Цената на сайта може да варира. Зависи от подземните води. В случай, че те са по-близо до повърхността на земята, цената за такава земя се издига над 35. Ето защо, за да се спестят пари, можете просто да се изгради допълнителна постройка, в мазето, вместо.

Материалът, от който ще бъде построена къщата, зависи от основата. Ако няма опит в строителството, можете да направите най-простата версия на проекта. За да спестите пари, можете също да откажете сложни завои и фигури. Достоверността на дизайна на къщата зависи пряко от релефа на покрива, така че трябва да бъде направено просто и без никакви извивки. Ако има много гънки, завои и стави, това може да доведе до изтичане във времето за дъжд. Когато създавате проект у дома, помислете за всички нюанси. Нежилищните помещения са най-добре разположени в северната част на къщата, а жилищни от южната страна, тъй като тази страна е по-лека и по-топла. Размерът и местоположението на прозорците, както и материалът, от който са направени, пряко влияят върху топлинно спестяващите свойства на къщата. Ето защо винаги трябва да избирате качествен материал.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инженерно и геодезическо проучванеИнженерно и геодезическо проучване
Изграждане на къщаИзграждане на къща
Изграждане на селски къщи от вековеИзграждане на селски къщи от векове
Възможно ли е да се проектира къща без специалисти?Възможно ли е да се проектира къща без специалисти?
Оформлението на едноетажна къща 9x9Оформлението на едноетажна къща 9x9
Изграждане на къщата по проект Заслужава ли си?Изграждане на къщата по проект Заслужава ли си?
Как да проектирате къща себе си?Как да проектирате къща себе си?
Геология на обекта преди строителствоГеология на обекта преди строителство
Основи въз основа на купчиниОснови въз основа на купчини
Топографско проучване в строителствотоТопографско проучване в строителството
» » Как да направите проект у дома си със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com