Разположение на фондацията

Разположение на фондацията

Всички хора знаят, че изграждането на изоставената къща започва от мазето и се оказва, че е погрешно. Всяка строителна работа започва с проекта.

Много собственици на парцели за строителство закупуват стандартен завършен проект от електронната база на строителна фирма и по този начин спестяват пари и време. Избирайки проекта, обръщайте внимание на вътрешното оформление на помещенията и вида на бъдещата сграда, без да обвързвате този проект с неговия сайт.

Много важна е процедурата за свързване към обекта на проекта на къщата и това ще струва определена цена, но в бъдеще ще се гарантира дълъг живот на сградата. Работата по дизайн на конструкцията включва геоложки проучвания позволяват да се заключи, че не е подходящ за строителство на жилища, закупени земя безполезно и да помогне вземете най-доброто място за изграждане на сайта. Инженерно-геологично присъства в геоложко проучване и е необходима за проектиране на подземен структура, която е в основата с възможност за обобщаване на основни комуникации, пътища за достъп и вятъра роза. Той е резултат от инженерно-геоложко проучване на техническата задача, което включва маркиране на основата на бъдещата структура.

Строителните организации, които се занимават с изграждането на вили и дървени къщи, разполагат с всички необходими инструменти за маркиране, а независимият собственик-предприемач ще трябва да придобие някои устройства:

- въже (или шнур)



- ниво на строителството

- метални или дървени клечки с достатъчна дължина

- Лазерния далекомер или рулетка.

Строителите избират място, където бъдещата сграда ще бъде разположена в съответствие със заданието и проекта. Мястото за местонахождението на къщата при отсъствие на проекта е избрано на място, с други думи по око, като се вземат предвид желанията на собственика. Тази процедура дори опитни строители правят внимателно и много внимателно. Тъй като при маркирането най-малката грешка може да доведе до изкривена основа и съответно стени.

Най-важното е да се определи местоположението на основната точка. Това обикновено е правилният ъгъл на фасадата или се определя в зависимост от заданието и проекта. Първият щифт ще бъде закачен в определената точка.

Ами, ако се интересувате от наемане на булдозер от Волгоград - посетете уеб сайта spectehnika-val.ru. Там можете да наемете отлично специално строително оборудване на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на къщаИзграждане на къща
Изграждане на къщата по проект Заслужава ли си?Изграждане на къщата по проект Заслужава ли си?
Проектиране, типография на сградиПроектиране, типография на сгради
Геология на обекта преди строителствоГеология на обекта преди строителство
Как да изберем проект за изграждане на къща?Как да изберем проект за изграждане на къща?
Топографско проучване в строителствотоТопографско проучване в строителството
Предимства на индивидуален проект у домаПредимства на индивидуален проект у дома
Защо трябва да направите проектЗащо трябва да направите проект
Защо извършват инженерни и геоложки проучванияЗащо извършват инженерни и геоложки проучвания
Проверка на носещите конструкции на сградитеПроверка на носещите конструкции на сградите
» » Разположение на фондацията
© 2021 BggeHat.com