Проектиране на сгради и съоръжения

Всяко строителство, независимо дали е частна къща, многоетажна жилищна сграда или голям промишлен комплекс, започва с създаването на технически и правен проект, експертиза и одобрение на строителния проект.

Развитие на Проекта за изграждане или реконструкция трябва да съдържат следната регистър (правна време): клиентът на проекта (както и вероятно техническа клиента), генерален изпълнител, изпълнител, изпълнител, инвеститор или инвеститори, както и на основните организации финансов регулатор дизайн - участници в конкурса за изпълнение на строителни работи - възможни изпълнители, държавни и независими експертни организации. Екипът на развитие (време на процеса) е сложен модел на взаимодействие на различни специалисти: архитекти, проектанти, строители, строителни технологии, геолози и геодезически работи, ПТО и още други основни и неосновни професионалисти, включително и конкурентен и контролиращ.



Така че, на целия процес на проектиране на сгради и структури комплекс, труден и продължителен упражнение, което може или държавни организации и предприятия (архитектура и строителство, геодезия и управление на земите на дружеството) или саморегулиране проектантски организации, компании и фирми, които имат съответните лицензи, удостоверения и други сертификати за правото да произвеждат дизайн и работа с проучвания. В същия процес са свързани специалисти, кадастрални и други организации, съответни специализации.

Задачата на проектиране, технически проект (включително етапите и графичен дизайн процеса, решения пространство-планиране и т.н.), допълнителни финансови споразумения за основния документ на проекта, строителни документи и други придружаващи документи се съгласуват и одобряват (подписан) от ръководителите на всички заинтересовани страни , включително звена на основните юридически лица. Всички основната фаза на проекта, както и оценката на въздействието върху околната среда и последващо озеленяване строителството, се съгласи и прие като ръководен време и финансови регулатори, че може (и ще) промяна, изясняват, допълнен и вече преиздаден по време на проектирането работата на производствения процес.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вила село модерна сграда реалностВила село модерна сграда реалност
Инженерно и геодезическо проучванеИнженерно и геодезическо проучване
Характеристики на реконструкцията на сгради и съоръженияХарактеристики на реконструкцията на сгради и съоръжения
Методи за техническа проверка на сградиМетоди за техническа проверка на сгради
Проектиране, типография на сградиПроектиране, типография на сгради
Как да започнем строителствотоКак да започнем строителството
Комплекс от произведения на нулевия цикълКомплекс от произведения на нулевия цикъл
Същност на строителния опитСъщност на строителния опит
Защо се нуждая от проект у дома?Защо се нуждая от проект у дома?
Спортни комплекси в строителството на обществени сградиСпортни комплекси в строителството на обществени сгради
» » Проектиране на сгради и съоръжения
© 2021 BggeHat.com