Изпълнителна документация

Екзекутивната документация - са текстови и концептуални материали, които са достатъчно ефективни изчислителни задачи и определена позиция от основните обекти на строителството, както и техните компоненти в строителството, подобряване и ремонт на основното в процеса на популяризиране на линията на проектна документация.

Изпълнителната документация се организира от законодателството на Руската федерация.

Изпълнителната документация, която е изготвена в съответствие с всички критерии и изисквания, е акт, който улеснява използването на съоръжението, посочва техническия компонент, като по този начин дава представа за производителите, които изпълняват определени работни места. Можете да прочетете повече за изпълнителната документация в Интернет.

Техническа изпълнителна документация, има два вида: първичната документация и изпълнителната, съответно.



Основни документи за съответствие - акт, който е формализиран по време на строителния процес, той е отговорен за изпълнението на строително-монтажните работи и техническото състояние на строителната площадка, представлява основен изпълнител и се контролира от самия клиент. Изпълнителят е длъжен да прехвърли всички документи на клиента, съгласно списъка на документите, приложени към регистъра на основните ценни книжа, изисквани за тази процедура.

След пускането в експлоатация на съоръжението този акт трябва да бъде прехвърлен от клиента на управляваната институция.

Изпълнителна документация - определен набор от скици с надписи, според извършените работи, това включва всички направени промени, направени от хора, отговорни за строителните и монтажни работи. Необходимо е да има четири екземпляра на такива чертежи за клиента, изпълнителя и техническото обслужване. Тази документация се съхранява от строителя или изпълнителя, докато окончателният резултат бъде проверен, след преминаването на одита, той трябва да бъде предаден на органите за строителен надзор. След окончателната проверка от този орган и издаване на съответния документ за съответствие с изискванията за строителната площадка, актовете трябва да бъдат прехвърлени на изпълнителя или клиента за постоянно съхранение.

RD-11-02-2006-сертификат, удостоверяващ правилното провеждане на изпълнителната документация за изграждане или реконструкция на съоръжение, както и съответствие с изискванията на строителните кодекси, наложени на клиента, включително техническа поддръжка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да намерите в жилището носеща стена и правилно прави реконструкцияКак да намерите в жилището носеща стена и правилно прави реконструкция
За правилата и етапите на полагане на кабелите в окопаЗа правилата и етапите на полагане на кабелите в окопа
Технически условия за водоснабдяванеТехнически условия за водоснабдяване
Ние сме свързани с инженерните комуникации в селска къща с електричество и газНие сме свързани с инженерните комуникации в селска къща с електричество и газ
Характеристики на реконструкцията на сгради и съоръженияХарактеристики на реконструкцията на сгради и съоръжения
Паспорт за водомераПаспорт за водомера
Проектиране, типография на сградиПроектиране, типография на сгради
Как да изберем проект за изграждане на къща?Как да изберем проект за изграждане на къща?
Как да започнем строителствотоКак да започнем строителството
Проектиране на водопроводаПроектиране на водопровода
» » Изпълнителна документация
© 2021 BggeHat.com