Паспорт за водомера

Паспорт за водомераПрез последните години тя се превърна в специална наблюдаваната тенденция към проактивни вода измервателни устройства, монтирани на територията на Москва, във връзка с което по-голямата част от жителите помолени много въпроси, които възникват в периода на експлоатация.

Много потребители започнаха да се притесняват от един конкретен въпрос: Какви са стъпките, които трябва да предприемем, ако има загуба на технически паспорт за водомера? Ще опитаме мак по по-ясен начин, за да ви обясним как да се държите при подобни обстоятелства.

Технически паспорт за водомер

Технически данни на водомер е уникален документ, който идва за всички устройства, предназначени за отчитане на обема на консумираната вода, които са произведени в завода.

Официалната техническа документация показва, че в допълнение към информацията от техническо естество има данни за самата счетоводна система.



Всеки метър от потребената вода след производствения процес трябва да бъде подложена на задължителна проверка, чиято цел е да открие всяка грешка по време на процедурата за измерване. След завършване ще се доставят на устройството за проверка на информационния лист за отчитане на вода за печат уверява минал проверка, както и име метрология, която извършва процедурата. Ако вземем примера с вода измервателни устройства, произведени от Voltek, а след това цялата информация, потребителят ще бъде в състояние да разберете, като посетите втората страница на вашия сайт в края.Технически паспорт за водомер

Трябва да знаете, че от датата, на която е представен на официалния сайт, че обратното броене е в ход преди втората проверка на устройството за отчитане на консумирана вода. Повторното удостоверяване важи и за процедури, които са задължителни за изпълнението.

Загуба на технически паспорт: какво да правите

На практика всички вода измервателни устройства имат уникален идентификационен номер, отпечатан върху повърхността на счетоводната устройството. Също така, този номер винаги се предписва в техническата документация. Две tsiferki, които идват за първи път през този идентификационен номер, да предоставят информация за годината на потребителя, когато устройството е било произведено. Шест tsiferok става (на различни видове измервателни устройства теоретично набор от ценности могат да бъдат доста различни, но досега проведе тип осем стая с годината, когато работата се извършва за производството на устройството), индикатор за уникалността на специфична счетоводна устройство.

Когато е налице техническа документация на загубата на информационни листове, а след това се възстанови на информационния лист е почти невъзможно, защото производителят да предостави за възстановяване на услугата не се изисква, дори и да дойде с това лечение. По тази причина информационните листове за водомери трябва да бъдат оставени само на безопасно място. При инсталирането на водомери потребителят трябва да провери наличието на техническа документация, тъй като всеки документ трябва да бъде използван по време на регистрацията.Технически паспорт за водомер

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Закон от 2016 г. за свободно калибриране на водомериЗакон от 2016 г. за свободно калибриране на водомери
Какво да направите, ако водомерът не е в редКакво да направите, ако водомерът не е в ред
Живот на студените и горещи водомериЖивот на студените и горещи водомери
Запечатване на водомериЗапечатване на водомери
Кога да предавате показанията на водомеритеКога да предавате показанията на водомерите
Технически условия за водоснабдяванеТехнически условия за водоснабдяване
Как да проверите водомерите у домаКак да проверите водомерите у дома
Кой трябва да запечата водомерКой трябва да запечата водомер
Къде мога да намеря броя на водата на броячаКъде мога да намеря броя на водата на брояча
Разпоредбите на федералния закон за замяната на водомериРазпоредбите на федералния закон за замяната на водомери
» » Паспорт за водомера
© 2021 BggeHat.com