Водомери от универсален тип

През последните години пазарът е попълнен с голямо разнообразие от модели на индивидуални счетоводни устройства, които могат да се различават в напълно различни характеристики.

Повечето собственици на жилища са попитани доста важен въпрос, който се отнася до правилността на избора на водомер. Да започнем с чисто структурните характеристики на отделните системи.

Универсален водомер: характеристики на дизайна на различни модели устройства

Универсален водомерВъпреки многото разнообразие от водомери, разработени от инженери, в почти всички частни домакинства се използват механични счетоводни устройства.

Принципът на тяхното действие е да използват колело, което има крила. Извършва ротационни движения под водния поток. Целият набор от данни по отношение на общия брой въртящи се върти директно към преброяването на блока (диска от механичен тип, който има заряди).

Струва си да се обърне внимание на най-популярните модели устройства за отчитане на консумирана вода от индивидуален тип, които могат да бъдат намерени на вътрешния пазар. Най-малката цена е водомер "Норма" версия CBK 15G. Това струва само триста деветдесет и две рубли. Най-скъпият е плоският метър, издаден от фирма "Валтек". Устройството струва около хиляда и сто двадесет и пет рубли.

Устройства за отчитане на гореща течност "Норма"

Устройства за отчитане на гореща течност Този тип измервателно устройство е продукт на местно производство, произвеждан от фирма "Норма". Най-популярният модел е версията на CBK 15G, която е създадена с помощта на технологията тип крило. Устройството е в състояние да води запис на обема на водата, която тече, в диапазона от пет до деветдесет градуса.

Системата на това устройство е подходяща за измерване на потока вода в тръбопроводи, които са отговорни за захранването с хладилна и топла вода.



Тялото "Norma" е направено от месинг, възможно е да се свържат водопроводните системи към самия измервателен уред (няма значение какъв материал са направени от тръбите). Уникалната конструкция на корпуса заема надеждна защита от появата на корозия на електрохимичния тип. Заслужава си устройството в триста двадесет и девет руски рубли.

Водомер универсална версия Gerrida CBK 15G

HERRIDA също е инструмент, произведен на територията на Руската федерация. Това представляваGerrida универсален измервателен инструмент тип да извърши счетоводство и студена вода гореща (5-90 градуса по Целзий), също е в състояние да издържат на високи нива на налягането в тръбопровода (до една MPa).

Устройството може да работи без да е необходимо да извършва проверка за шест години в случай на студена течност и четири години в случай на гореща течност. С покупката на устройството на цена от триста шестдесет и седем рубли, наскоро собственик ще получи не само отчитащо устройство, но също така да определи типа на връзката.

Универсални водомери от производителя ITELMA

ItelmensМоделът I1telma D110 се продава, без фитинги от типа "свързващ", на цена от четиристотин шестдесет и четири рубли. Устройството за отчитане на водните ресурси е проектирано по такъв начин, че максимално да предотвратява магнитния ефект върху него.

Също така, устройството е в състояние много лесно и бързо да измерва водните потоци. На тръбопроводите с гореща и студена вода метърът може да работи до шест години при липса на проверка. Гаранцията на измервателното устройство е четири години. Максималната дължина е около десет сантиметра.

Водомери универсални PULSE версия 15IG

Импулс счетоводна система за топла и студена течност, тялото на който е направен от месинг, способни да измерват водния поток при работното налягане е по-малко от един Мра, и също има изход пулс, може да се получи сигнал, когато един пасаж се случва десет литра течност. Цената на тезгяха е петстотин деветдесет и пет рубли, тя може да бъде инсталиран в почти всяка позиция (може да бъде хоризонтално или вертикално). Разбира се, това оборудване и разходите за разрешение да постави този модел напред сред други счетоводни системи. Метри ПУЛС произведен с право може да се счита за най-подходящият вариант за руския народ. 

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Замяната на водомера не ви е необходима самият водопроводчик!Замяната на водомера не ви е необходима самият водопроводчик!
Как да инсталирате водомер себе сиКак да инсталирате водомер себе си
Закон от 2016 г. за свободно калибриране на водомериЗакон от 2016 г. за свободно калибриране на водомери
Схемата за инсталиране на общ студен водомерСхемата за инсталиране на общ студен водомер
Живот на студените и горещи водомериЖивот на студените и горещи водомери
Кога да предавате показанията на водомеритеКога да предавате показанията на водомерите
Какво представлява калибрирането на водомерите?Какво представлява калибрирането на водомерите?
Водомерите са по-добриВодомерите са по-добри
Как да проверите водомерите у домаКак да проверите водомерите у дома
Инсталация на водомериИнсталация на водомери
» » Водомери от универсален тип
© 2021 BggeHat.com