Проектиране на характеристики на паркингите

Голяма тълпа от хора в централните райони на мегаполисите, на входа на търговски центрове, в близост до железопътни и автогари, затруднява живота на водачите на моторни превозни средства. Поради недостатъчния брой места за паркиране възникват сериозни проблеми в процеса на проектиране на голяма търговска сграда, особено внимание се обръща на планирането на пътища за достъп и избора на паркомясто за автомобили.

Разликите в дизайна на паркингите и индустриалните съоръжения не са значителни, защото в двете версии се придържат към всички строителни кодове и правила, подготвят необходимата техническа документация и се занимават с въпроси, свързани с поддръжката.

Днес, може лесно да резервирате паркинг проект, който е функция на изчисляване на вибрации натоварвания и отчитане на ефекта на отработените газове не се различават трайност стени. В подземните и многостепенните паркинги трябва да се осигури мощна вентилационна и пожароизвестителна система.

Важно е също така да координира всички технически компоненти и процеси, свързани с един от друг: изчисляване на броя на местата за паркиране, да получите упътвания, трафик вземе предвид вида и тонажа, автоматизиране и опростяване на системата. Необходимо е паркирането да се проектира така, че да се впише хармонично в архитектурата на сградата и близките сгради. Дизайнерските принципи също са повлияни от вида и принадлежността на бъдещия паркинг към даден комплекс.



Основните проекти на многоетажни паркинги са допълнени с различни решения в зависимост от вида дейност на фирмата, очакваната сума на инвестицията в проекта и индивидуалните предпочитания на клиента. Периодът на изплащане на паркинга, при условие, че всички строителни норми са спазени и съществуващите правила за използване на строителни материали са изпълнени, не е повече от 1-2 месеца.

Проектантите на популярни строителни фирми имат богат опит в прилагането на автоматизирани системи и най-новото оборудване в паркингите.

Условия за валидност на проекта за паркинг:

  • изпълнението на всички строителни норми и правила;
  • изпълнението на желанията на клиента;
  • отговарящи на нуждите на потребителите на паркинги;
  • поставяне на ред в техническата документация;
  • компетентно изчисляване на броя на местата за паркиране;
  • висока рентабилност.

Предлагайки избор в полза на тази или онази дизайнерска организация, трябва да си припомним необходимостта да се гарантира безопасността на паркинга.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове гранитогресВидове гранитогрес
Характеристики на реконструкцията на сгради и съоръженияХарактеристики на реконструкцията на сгради и съоръжения
Паспорт за водомераПаспорт за водомера
Грил за еко-паркингГрил за еко-паркинг
Товарен транспорт в строителствотоТоварен транспорт в строителството
Как да изберем мотоблокКак да изберем мотоблок
Как да започнем строителствотоКак да започнем строителството
Проектиране на водопроводаПроектиране на водопровода
Планиране и строителство на автосервизиПланиране и строителство на автосервизи
Принудителна вентилация в частна къщаПринудителна вентилация в частна къща
» » Проектиране на характеристики на паркингите
© 2021 BggeHat.com