Планиране и строителство на автосервизи

Ако имате желание да направите бизнеса си и да отворите автомобил, трябва да знаете, че конструкцията му се различава от другите съоръжения. В съвременния свят STO услугите са доста скъпи. Ремонт на генератори в Днепропетровск днес е доста популярен, а цените за него са доста приемливи.

Преди да започнете да изграждате автомобилна услуга, направете предварително проучване. Трябва да намерим място под СРТ и да определим неговия размер.
Изберете земята за изграждане на автомобили, трябва да стоят далеч от къщи и други жилищни съоръжения. Сградата SRT може да се изгради на разстояние не по-малко от 70 метра от помещенията. Не забравяйте и за комуникациите: водоснабдяване и канализация.

Ако се вслушвате в мненията на опитни предприемачи, работещи в областта на автомобилните центрове, тогава трябва да се направи препоръчителна площ от 40 квадратни метра. Е, ако успеете да построите сграда под SRT, размерът на 300 квадратни метра. Той взема предвид факта, че всеки работник трябва да има 6 квадратни метра плюс необходимото място за оборудване.
Не е излишно да се познава предварително потокът от клиенти и като се вземе предвид това, да се направи границата на работните места.



Обикновено оформление на кола включва: входни и изходни гранични зони работни места поставят приемане зона с ремонт и диагностична апаратура, частта, предназначена за почистване, паркинг, и така нататък. По този проект, просто не забравяйте за допълнителните услуги, които могат да предоставят на клиентите си: почистване, магазин, трапезария и така нататък. Също така, при проектирането инженерните комуникации се изчисляват незабавно. Ние трябва да се определи вида на изградените структури, които са капитал и бързо издигнат.

За да спестите време и да изградите качествена сграда за автомобили, е по-добре да се свържете с специалисти в строителни фирми. При завършването на изграждането на бензиностанция са необходими пожарни и санитарни паспорти, които могат да бъдат получени в специални институции. По същия начин, екологичните услуги не могат да бъдат избегнати, където ще бъде необходимо да се заключи, че вашите дейности няма да навредят сериозно на околната среда.

Завършването на изграждането на сградата на бензиностанцията ще бъде необходимо да се направи вътрешна декорация. Тук също има свои собствени правила. Подът в автомобилната служба трябва да е здрав и здрав, така че да може надеждно да държи крепежите на оборудването и асансьорите. Стените в прозорците за наблюдение са облицовани с плочки. Не можете да правите без баня, място, където можете да смените дрехите и да ядете. Обърнете внимание на осветлението. На последния етап те купуват и инсталират специално оборудване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разпределение на едноетажна къща с 2 спални и гаражРазпределение на едноетажна къща с 2 спални и гараж
Калкулаторът на блоковете от газобетон в къщи отчита необходимосттаКалкулаторът на блоковете от газобетон в къщи отчита необходимостта
Разпределение на къщата 8x9 с таванско помещениеРазпределение на къщата 8x9 с таванско помещение
Дизайнът на къщата с елементи от веранда и препоръкиДизайнът на къщата с елементи от веранда и препоръки
Топографско проучване в строителствотоТопографско проучване в строителството
Как да започнем строителствотоКак да започнем строителството
Бърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкцииБърза конструкция на леки стоманени тънкостенни конструкции
Избор за газов котелИзбор за газов котел
Защо трябва да направите проектЗащо трябва да направите проект
Как да изградим автомивка?Как да изградим автомивка?
» » Планиране и строителство на автосервизи
© 2021 BggeHat.com