Дизайнът на къщата с елементи от веранда и препоръки

Проект за къща с веранда: характеристики и препоръки

Проект и разпределение на двуетажна къща с веранда, кабинет, тераса и три стаи.

За съвременния човек къщата, в която живее, е от голямо значение. Един от най-добрите варианти е проектът на сградата, който включва рисунка на двуетажна къща с веранда. Защо това? Обяснението е просто: човек се нуждае от удобна структура, в която всяка стая ще изпълнява определена функция. Верандата е просто пространство, което може да се използва разумно. Тогава тя може да трансформира външния вид на цялата къща и да я даде оригиналност.

Проектът на голяма двуетажна къща

Предложеният проект има хармоничен вид, малка сграда и някои особености. Всичко това не е единственото предимство на къщата. Тя се основава на проста архитектурна схема. Универсалността на верандата е важен архитектурен акцент на цялата структура.

Голяма зала с добро осветление е разпределителният център в цялата къща. Той се проведе заедно с стълба, разположена симетрично. От това място можете да стигнете до всяка стая в сградата. Особено внимание заслужава голяма всекидневна, оборудвана с красив прозорец на залива, всичко това е лесно да се насладите дори на най-изящните собственици.

Местоположение Стаи

И така, двуетажна къща започва с факта, че всички стаи се предхождат от тераса и веранда. Размерът им е 5,4 квадратни метра. м и 10,0 квадратни метра. m съответно. Особено внимание трябва да се обърне на верандата. Тя може да бъде от два вида:

  • Приложено;
  • Интегрирана.

Оформлението, което предлагаме на вашето внимание, предвижда втората опция. Почти цялата повърхност на стените ще прилича на остъклени стъклописни стъкла. Верандата осигурява няколко прозореца, най-добре е да отворят гледката към красивите и добре поддържани части от градината. Верандата е мястото, през което се извършва преминаването към дневните, така че по друг начин може да се нарече дори преддверие.

Приземен етаж с веранда

Чертеж и оформление на приземния етаж на къщата с веранда

Особено трябва да се грижите за интериора на верандата. Както бе споменато по-горе, тя трябва да бъде проектирана за конкретни цели. Например, тя може да бъде стая, в която е монтиран гардероб за дрехи и обувки, поставени са закачалки и т.н. Или можете да си го представите под формата на малко пространство, в което са поставени масата и столовете.



През лятото може да се превърне в място, където можете да ядете или пиете чай, а през зимата просто да имате обща закуска или вечеря. Няма да е студено там, тъй като верандата е предварително изолирана, за да не избухне цялата къща.

Верандата води до кухня трапезария с размери 19,5 квадратни метра. м. Следваща зала (7,0 кв. М.). Оттам минава прохода баня площ от 2,5 квадратни метра. m. Също така на пода е хол, площта на която е 33,7 квадратни метра. м. и техническо помещение (5.7 кв.м.).

Планът на втория етаж

Чертеж и оформление на втория етаж

На стълбите можете да отидете до втория етаж, преминете във всяка стая, можете само чрез зала, площта на която е 10,5 квадратни метра. м. Има три спални и офис (10.7 кв.м.) на етаж. Размерите на спалните са 13.8 кв.м. м., 15,0 квадратни метра. м. - 15,8 квадратни метра. m съответно. От залата можете да отидете до банята (7.7 кв. М) и баня (2.5 кв. М).

Предимства на проекта

Представеният план има много предимства. Първо, наличието на веранда. Това е допълнителна област, която може да служи като почти всяка зона. На второ място, наличието на стая за гости на първия етаж. Въпреки това, тя може да бъде отнета за един възрастен член на семейството, за който е трудно да се изкачи и след това да слезе, и вече има една от трите спални в горната лява част на гостите.

Верандата е елемент, който променя целия външен вид на сградата. Самата сграда ще бъде представена в средновековен стил, с извити решетки, странични пръти на най-изящните форми.

Невъзможно е да не се отбележи наличието на три спални, всяка от които има много свободно пространство. В съвременния свят всеки човек трябва да има собствени апартаменти, за да ги оборудва по свой начин. Този проект предоставя на жителите тази възможност. И последното предимство е дизайнът на къщата. Той няма никакви специфики, които биха могли да покажат своето общение с определен стил. Ето защо е възможно да се очертае цялата област на собствената ви свободна воля.

По този начин такъв проект е истинска находка за хора, които обичат да въплъщават интересни и оригинални дизайнерски идеи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобна и функционална двуетажна къща 9х11Удобна и функционална двуетажна къща 9х11
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Разпределение на двуетажна вилаРазпределение на двуетажна вила
Необичайно, но удобно разположение на къщата 50 кв.м.Необичайно, но удобно разположение на къщата 50 кв.м.
Разпределение на двуетажна къща 7 до 7 функционално пространство в малка площРазпределение на двуетажна къща 7 до 7 функционално пространство в малка площ
» » Дизайнът на къщата с елементи от веранда и препоръки
© 2021 BggeHat.com