Материал за верандата

 Верандата е неразделна част от всяка частна структура, особено ако тя е крайградска структура. Тя осигурява плавен преход от жилищните квартали към естествения пейзаж около къщата. Верандите могат да бъдат отворени и затворени. По-често има такива и други. Дългата зима, студеният климат - диктува такава нужда.

 Затвореният тип веранда често служи като столова, където всеки се събира за вечеря. Доброто му осветление, поради големия брой прозорци, интериорът, който има спокойно и комфортно състояние, е основното му предимство. Материалът, използван при изграждането на някой от видовете веранди, трябва да има това. Откритите веранди изискват особено устойчив на влага материал. Покривното покритие на този тип веранда може да бъде стандартно или прозрачно в зависимост от вашето желание. За прозрачност се използва специален поликарбонатен материал, който е особено издръжлив и най-подходящ за тези видове покриви. Използва се за жилищно строителство за припокриване на отвори за прозорци отвън за целите на сигурността и за редица други цели, които изискват прозрачност. Наклонената структура на рамката на покрива, под формата на щайга, може да бъде направена от дърво или метални конструкции. Скейтът на верандата трябва да минава под наклона на основната конструкция.

 Подовите настилки могат да бъдат от тавански плот или плочка. Едната тераса е сложна композиция от дърво. Такъв борд има специално покритие, което се прилага във фабриката. Плочките могат да бъдат всеки гранит, мрамор или керамика в зависимост от това, което ви харесва най-добре. На съвременните покрития можете да използвате - алуминиеви палуби, които могат да бъдат облицовани и колони, които са опора на покрива. Но този материал има своите недостатъци, например, малки вдлъбнатини, които винаги ще бъдат забележими.

 Колоните, поддържащи наклона на покрива, могат да бъдат направени от дърво или друг материал, използван за тези цели. Ако материалът, използван за подложки и колони изисква допълнителна облицовка, може да се използва всеки материал, използван за работа на открито.



 Стените на верандата могат да бъдат подрязани с нарязан камък, който ще работи добре със същата подова настилка. Възможността за облицоване на дървени къщи е много приемлива опция. Естествените материали в облицовката на всяка текстура са добре комбинирани с естествения пейзаж. Винил може да се използва за стени. Но с постоянен ултравиолетов ефект, той може да бъде деформиран. Можете да използвате твърда дървесина за верандата, например кедър. Скъпите поради обхвата на доставка могат да усложнят вашия избор. Но дървото се нуждае от постоянна грижа. Периодичността на покритието с водоотблъскващи лакове и бои е просто необходима.

 Когато изграждате открита веранда, я изпреварвате с перила, тогава тя ще изглежда като завършена самостоятелна стая. Интериорът, който ще допълни вашата веранда, трябва да съответства на стила, в който е построена и украсена.

Е, когато трябва да наемете специално оборудване Петербург - посетете сайта t-stroi.ru. Само там можете да наемете качествено специално оборудване на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Планиране на къщи с верандаПланиране на къщи с веранда
Как да прикачите веранда към къщата опции и строителна технологияКак да прикачите веранда към къщата опции и строителна технология
Прозорци дървена веранда за вилиПрозорци дървена веранда за вили
Плъзгащи се прозорци за веранди, тераси и беседкиПлъзгащи се прозорци за веранди, тераси и беседки
Веранда от бетон със собствени ръцеВеранда от бетон със собствени ръце
Методи на веранда, ползи и препоръки за остъкляванеМетоди на веранда, ползи и препоръки за остъкляване
Тераси и верандиТераси и веранди
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Изграждаме веранда от пенобетонИзграждаме веранда от пенобетон
Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къщаПристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща
» » Материал за верандата
© 2021 BggeHat.com