Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимка

Проста веранда към къщата от поликарбонат - снимка 1Нека видим какво може да се направи веранда в къща, изработена от поликарбонат. Снимките на тази страница показват различни приложения на този материал за частни входни групи за къщи.

Както можете да видите, може да се използва като метална рамка, и дървена. В дизайна на тази входна група могат да се използват декоративни тухли, сайдинг, фасадни панели, блок къща, облицовка и дори метал.

Толкова много неща могат да бъдат веранда на къща от поликарбонат. Снимките, които виждате, се правят в различни региони и в резултат на това в различни климатични зони.

Това означава, че този материал може да се използва както в райони с мек климат, така и в районите, където например има горещи лета или, обратно, мразовити зими.

Отворена веранда от поликарбонат

Най-лесният начин да използвате поликарбонат е да направите открита веранда с балдахин. В тази версия често не е дори покрив на стелажи, а така нареченият козир над верандата. Това означава, че имаме две части - всъщност една веранда със стъпала и козирка над нея.

Проста веранда за къщата от поликарбонат - снимка 2

Козирката по никакъв начин не е свързана с основата на верандата и обикновено е прикрепена директно към стената или захранващите елементи на къщата.

За рамката на козирката може да се използва метал или дърво. В случай на използване на метал, рамката на козирката може да бъде украсена с ковани елементи.

Когато се занимаваме с дървена рамка или рафтове за козирката, могат да се използват дърворезби или други декоративни методи за обработка на дърво.

Затворена веранда от поликарбонат



Във варианта, когато към къщата е прикрепена затворена веранда, защитена от лошо време от всички страни, покривът на верандата е свързан с основата.

В този вариант поликарбонатът може да бъде изшит отстрани, както и предната част на верандата с входната група. Ограждането може да се извърши директно върху рамковите стелажи или могат да се използват рамки, в които вече са вкарани листове.

Проста веранда за къщата от поликарбонат - снимка 3

Също така, когато не са използвани други покривни материали, поликарбонатът може да се използва като покривен материал.

За стените в този случай можете да вземете стандартната дебелина на листа, а за покрива - да използвате по-дебели листове.

Какво да избера?

Входната група според нейния дизайн трябва да съответства на целия ансамбъл на къщата. Това не означава, например, че дървена къща трябва задължително да има дървена веранда.

Но, например, дървена къща рядко е подходяща за входна група от тухли.

За дървена къща може да се монтира веранда върху метална или дървена рамка, както и отделни поликарбонатни навеси с рамка от същите материали.

За тухлена къща, метални или тухлени входни групи, както и веранди, изложени от леки блокове с облицовани с декоративни фасадни материали.

Проста веранда към къщата от поликарбонат - снимка 4

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сенници над верандатаСенници над верандата
Веранда от бетон със собствени ръцеВеранда от бетон със собствени ръце
Методи на веранда, ползи и препоръки за остъкляванеМетоди на веранда, ползи и препоръки за остъкляване
Тераси и верандиТераси и веранди
Изграждаме веранда от пенобетонИзграждаме веранда от пенобетон
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
Прост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайнПрост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайн
Материал за верандатаМатериал за верандата
Купете готова веранда от поликарбонатКупете готова веранда от поликарбонат
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
» » Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
© 2021 BggeHat.com