Купете готова веранда от поликарбонат

Купете готова веранда от поликарбонат 1Можете да поръчате веранда за поликарбонат от специализирана фирма или екип. Ще бъдете направени като балдахин, за да могат да направят цялата входна група.

Предимството на тази опция е, че ще произведе точно това, от което се нуждаете. Този вариант обаче има своите недостатъци - това е време за производство и цена.

Да се ​​направи веранда за верандата от поликарбонат по поръчка ще струва от 20 000 рубли. Условия на производство - не по-малко от седмица. Комплексът проектира сянка на фирмата понякога 1-2 месеца.

Какво мога да направя, ако искам да регистрирам достъпа ми до къщата възможно най-бързо и в същото време да не харча най-много пари за него? Като опция - за закупуване на готов къща навес от поликарбонат.

Къде да купя?

Къде мога да си купя готов веранда за верандата? Първо, можете да се свържете с специализирана фирма, която също произвежда тези продукти по поръчка. Често в изложбената зала на компанията или в склада има готови опции, които всеки може да купи.

Пристигате в склада и изберете опцията, която по ваше мнение е най-подходяща за декориране на входа на вашия дом.

Купете готова поликарбонатна веранда 2

На второ място, можете да отидете до голям търговски център, който е във всеки голям град. Те могат да бъдат центрове за самообслужване като Лерой Мерлин, Ор или Касторама.

Там можете да видите приемливи опции за тенти от различни материали, веднага купуват и вземат със себе си. Или да поръчате доставка на следващия ден, ако козирката за верандата не е част от вашата кола.

Варианти на тенти от поликарбонат за къщата

Какви са вариантите на покрива, където се използва поликарбонат като покривен вариант?



Първо, това са най-разнообразните витрини на металната рамка. Такива витрини са монтирани директно върху стената на къщата над входните врати.

Металната рамка обикновено се произвежда от профилна тръба с различно напречно сечение. За структурата на мощността се използват профилни тръби 40x25mm и 25x25mm.

Купете веранда за поликарбонатна веранда 3

Също така, такива козирки могат да бъдат украсени с профилни ковани изделия - къдрици, усукани пръти, обемни метални изделия.

На второ място, тя може да бъде витрини, изработени от поликарбонат върху дървена рамка. Структурно те са подобни на металните върхове, но всички енергийни елементи са изработени от дърво.

Такива балдахини могат да бъдат еднолични, челни, бедрени или полукръгови. Това са най-често срещаните форми на покриви за входните витрини.

Цени за тенти от поликарбонат

Цената на тенти от поликарбонат може да започне от 1500-2000 рубли на продукт. На тази цена ще получите визьор с размери от 1,5 до 0,7 метра с обикновена метална рамка и поликарбонатен покрив.

Ако искате визьор с полукръгла форма с ковани елементи и размери от 2.0 до 1.0 метра, този продукт ще Ви струва 4000-5000 рубли.

Е, поликарбонат, заграден от три страни с корона с ковани елементи и декор ще струва в размер на 10 000 рубли.

Купете готов веранда за поликарбонатна веранда 4

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Веранда от бетон със собствени ръцеВеранда от бетон със собствени ръце
Методи на веранда, ползи и препоръки за остъкляванеМетоди на веранда, ползи и препоръки за остъкляване
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
Прост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайнПрост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайн
Материал за верандатаМатериал за верандата
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Как да инсталираме клетъчен поликарбонатКак да инсталираме клетъчен поликарбонат
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
Оранжерия от клетъчен поликарбонатОранжерия от клетъчен поликарбонат
» » Купете готова веранда от поликарбонат
© 2021 BggeHat.com