Проста храм над верандата на къщата

Проста подслона над верандата на къщата 1Проста подслона над верандата на къщата е най-добрият вариант да направите изхода от дома си безопасен и в същото време красив.

Можеш да направиш фалшив подслон над верандата или да го направиш от дърво. Снимките на тази страница ще ви покажат кои опции могат да се използват.

Ковани навеси над верандата на къщата

Съгласно първия вариант, най-простият и най-претенциозният, ако може да се каже по този начин, може да се направи фалшив ковано желязо. Работилници, които ще направят такъв покрив за вашата къща, ще я оценят в зависимост от обема на използваните метали и профилирани продукти. И също така в зависимост от сложността на производството.

Една обикновена барака над верандата на къщата 2

Най-простите ковани корони могат да струват 5000-6000 рубли. Навес с използването на "къдрици" и "усукани" елементи струва 10 000 рубли. Комплекс фалшиви структури на затворената веранда на къщата ще ви струва в размер на 20 000 рубли.

Дървени седалки

Ако балдахинът ще лежи върху дървени стелажи или върху неравномерни пръти, излизащи от стената на къщата, ще използваме дървена основа.



Това, по отношение на усилието, е една от най-простите опции. Тя може да бъде овладяна независимо. Добро средство за неговото производство е във всяка частна къща - циркуляр, чук, резачка за подрязване, отвертка, самолет.

Цената на тази тента ще започне от 1000 рубли за материали - дървен материал, метални покриви или украса за покрив на навеса.

Проста хвърчило над верандата на къщата 3

Единична навес над верандата от поликарбонат

За да осветявате под капака, можете да направите визьор от поликарбонат. Тогава дори при облачно време няма да има затъмнение на верандата ви. Ако вземете ярък поликарбонат, клетъчен или монолитен, можете да направите "весел" веранда.

Можете сами да направите такъв балдахин, но можете да си купите готов балдахин, изработен от поликарбонат. Цената на такъв продукт ще започне от 1500 рубли на рамка с покривна равнина. Красивата фалшива конструкция ще струва от 5000 до 30 000 рубли.

Една обикновена барака над верандата на къщата 4

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Козирка над верандата от метал предпазва входа от дъжд и слънцеКозирка над верандата от метал предпазва входа от дъжд и слънце
Сенници над верандатаСенници над верандата
Веранда от бетон със собствени ръцеВеранда от бетон със собствени ръце
Методи на веранда, ползи и препоръки за остъкляванеМетоди на веранда, ползи и препоръки за остъкляване
Разпределение на двуетажна вилаРазпределение на двуетажна вила
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Изграждаме веранда от пенобетонИзграждаме веранда от пенобетон
Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къщаПристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща
Дизайнът на къщата с елементи от веранда и препоръкиДизайнът на къщата с елементи от веранда и препоръки
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
» » Проста храм над верандата на къщата
© 2021 BggeHat.com