Разпределение на двуетажна вила

Разпределение на двуетажна вила

Оформлението на просторна двуетажна вила с веранда и зимна градина с площ от над 150 квадратни метра. м. - Красива къща с размери.

Това разположение на двуетажна вила е подходящо за летни почивки голямо семейство в къщата на крайградския му обект. Този план за дача е отлична възможност за хора с въображение, тъй като къщата трябва да има достатъчно свободно пространство, за да реализира най-оригиналните решения. Разбира се, къщата приема необходимите удобства, но всички те се намират на първия етаж, а на втория - открито пространство, което всеки собственик може да украси по свой собствен начин. Площта на къщата е 165.9 м2, а жилищното пространство заема 89.7 квадратни метра. м.

апартамент план 1 етаж

всички основни помещения ще бъдат разположени на 1-вия етаж на ваканционната ви къща

Верандата е чудесно решение за лятната ваканция

Едно от класическите решения за селска къща е просторна веранда, което дава възможност за отлична почивка през лятото. В момента има огромно разнообразие от възможности за декориране на верандата, включително възможността за остъкляване. Остъклената веранда в комбинация с отоплителната система дава възможност за почивка на селска къща през зимата и дори да отпразнуваме нова година.
Плетени мебели на верандата на частна къща
Що се отнася до мебели, веранда може да бъде допълнено като трайно тъкани или дървени мебели, които перфектно се съпротивлява на неблагоприятни атмосферни условия и перфектна за неостъклени веранда и меки мебели, килими, саксийни растения и декоративни елементи. Последното е възможно при остъкляване - тогава верандата е друга стая на къщата, надеждно защитена от капризите на времето.

остъклена веранда на селската къща

ако глазирате и изолирате верандата на селската къща - тогава тя може да бъде чудесно място за зимни почивки

Дневна-трапезария и компактно настаняване

Както бе споменато по-горе, това разположението на градинската къща че всички ясно обособени зони се намират на първия етаж на селска къща. Влизайки в къщата, посетителят незабавно влиза в трапезарията с голям прозорец. Благодарение на широкия източник на естествена светлина в просторната стая, създадена е атмосфера на уют, която позволява на гостите и гостите да имат страхотна вечер с разговори, ядене или гледане на телевизия.

просторна всекидневна с голям прозорец

Просторната всекидневна е отлично място за приемане на гости и събиране на цялото голямо семейство

Можем да кажем това къща оформление е насочена към съвместното забавление и приемане на гостите, тъй като останалата част от къщата е много компактна и има изключителна практическа функция.

Кухня 9 квадратни метра. m ви позволява бързо да готвите храна, обаче, малък размер кухня с орнаменти не позволявайте да приготвяте вкусни ястия с удобство, така че в случай на почивка ще трябва да донесете вашето лечение с вас. Също на първия етаж е малка спалня, в която могат да се настанят нощем двама, максимум трима души.

Всички помещения на приземния етаж са рационално разположени по такъв начин, че да разделят различните зони, да предоставят на домакините всичко необходимо и да осигурят достатъчно място за развлечения, събирания с приятели и празници. Въпреки това, основната изненада очакват собствениците на втория етаж.

Вторият етаж - истинско пространство за въображение



Изкачвайки стълбите до втория етаж, домакините влизат в просторната зала, направена под формата на буквата "G" и оборудвана с два прозореца. На втория етаж няма абсолютно никакви раздели и разграничения в зоните, така че собствениците да могат да реализират своите мечти и да допълват къщата с оригинални детайли и елементи.

Двуетажен къща с просторна зала

на 2-ри етаж ще има просторна зала

Ако се придържаме към практически съображения, възможно е на втория етаж да организираме друга зона за отдих, обзаведена с мека мебел. Например, ако инсталирате там диван-трансформатор или голямо легло, на втория етаж ще бъде възможно да се поставят гости за нощта, за която просто няма достатъчно място в единичната спалня. И така, можете да направите допълнителни спални или места за почивка във вашия ваканционен дом.

Много хора предпочитат да направят втория етаж място за отдих. Дълбоко столче или люлеещ се стол, музикален център с любимите ви дискове, няколко саксии с цветя, няколко декоративни елементи и безплатно фоайе се превръщат в място на спокойствие и хармония.

къща планиране 2 етажа с втора светлина

на 2-ри етаж, ако искате, можете да направите зона за отдих с голям прозорец, просто като разширите хола до края на къщата

Просторната зала може да бъде истински подарък за семейство с деца. Ако е необходимо, във фоайето на втория етаж, можете да си направите кът за игра, където облачност или студени дни ще забавляват децата, докато родителите общуват в просторната всекидневна или на верандата.

Като цяло има много решения за използване на свободното пространство, достатъчно е да покажете въображение и да помислите за реални нужди или стари мечти - от цветната галерия до големия аквариум.

цветна галерия на втория етаж на ваканционната къща

Галерия с цветя на втория етаж на ваканционния дом ще бъде отлично място за почивка и релаксация

Струва си да се подчертае, че такъв къща планиране е отлична възможност за голямо семейство или хора, които често приемат гости - просторните и светли стаи не създават атмосфера на претъпканост и пренаселеност дори с голям брой гости.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобна и функционална двуетажна къща 9х11Удобна и функционална двуетажна къща 9х11
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Опции за оформление на къщата 7x7Опции за оформление на къщата 7x7
Варианти на планиране на двуетажни къщи с гаражВарианти на планиране на двуетажни къщи с гараж
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
» » Разпределение на двуетажна вила
© 2021 BggeHat.com