Интересна оформление на къщата с прозореца на залива

Интересна оформление на къщата с прозореца на залива


Оформлението на къщата с прозореца и полукръгла веранда ще бъде най-доброто решение за хора, които обичат оригиналността във всичко. Преди това наличието на такива елементи показва, че тази собственост може да бъде приписана на елита, но дотогава тя стана все по-често и постепенно се превръща в обикновен феномен. Проектът, представен в тази статия, ще ви зарадва с удобството и функционалността си, така че със сигурност ще искате да изградите същия.

Проектът на къщата с прозореца на залива

Проектът на къщата с прозореца на залива

Какво е прозорец? Това е малък мащаб, който обикновено се извършва под формата на призма или полукръг. Основното му предимство се счита, че то пропуска огромно количество светлина. Може да се използва в оранжерии, зимни градини или просто стаи. Този елемент на интериора може да направи стила на цялата къща необичаен и оригинален.

Веранда и фоайе

започва къща от верандата, чиято площ е 12,5 квадратни метра. м. Може да се използва за различни цели, но в този проект се препоръчва да се използва като място за почивка. Просто инсталирайте диван, фотьойли и малка маса. Можете да украсите стаята с различни аксесоари, както и цветя.

На лагерната стена ще бъде разположен дълъг прозорец, който ще бъде връхната точка на интериора на верандата. През лятото може да се отвори и да се насладите на красотата на природата. Тази полукръгла веранда е отлично допълнение към сградата, което подчертава нейния необичаен външен вид.

полукръгла веранда

Вторият вход, през верандата, води до вестибюла, площ от 3,3 квадратни метра. м. По-нататък можете да влезете в коридора и от него в няколко технически помещения, като гардероб, баня и баня оформление.

План на приземния етаж на къща с прозореца на залива

План на приземния етаж на къща с прозореца на залива

От коридора пътеката води до коридора, чиято площ е 8,2 квадратни метра. Тази малка стая не се препоръчва да напускате без принадлежности, така че картините по стените ще бъдат отличен метод на декорация. От него можете да отидете в кухнята, трапезарията и хола.

Модерни мотиви: обединяването на кухнята с хола

В този проект оформлението на хола е комбинирано с кухнята. Общата площ на такова помещение е 63,7 кв. М. м. и тук се намира прозорецът на залива. Проектирането на това пространство не е лесно, защото трябва да има три зони едновременно:

  • за готвене,
  • за ядене на храна,
  • за почивка и приемане на посетители.


Трудно е да се изберат цветове, мебели и декоративни елементи, които да обединяват трите територии.

Така че, за да се поддържа целостта на стаята, се препоръчва да използвате P-слушалките в кухнята. Защо тя? Това не отнема много място, затова допълнително пространство ще бъде спасено и е много практично и удобно за използване. Тук за всеки домакински уред има отделно място. Цветовете могат да бъдат избрани заглушен-син. Тази опция е най-оптимална, тъй като светлите цветове в кухнята не се препоръчват и тъмните нюанси ще изядат пространство.

Другата област е трапезарията. За дизайна му се използва по-светъл тон от същия цвят. Прекрасният преход от един тон към друг изглежда изключително красив. Веднага пространството е разделено на зони, но в същото време се запазва единството. В тази част на стаята има прозорец. Тя ще бъде украсена под формата на малък ръб, тук ще има приятни малки неща и аксесоари. Наблизо ще има маса и столове.

А последната зона е дневната. Това е най-важното, следователно за неговото подреждане е необходимо да бъде взето сериозно и с повишено внимание. Тук преходната линия ще продължи и сега синият цвят ще стане едва забележим. Графиката използва същия - наклон, за да подчертае целостта и непрекъснатостта на стаята като цяло.

проект на хол в къщата

пример за интериорен дизайн на дневната в къщата

Също така имайте предвид, че в допълнение към това от залата има изход към барбекю площ, която заема 21,8 квадратни метра. Това място през лятото може да се използва като трапезария, място за отдих и т.н.

Вторият етаж и планирането му

Заслужава да се отбележи, че общата площ на къщата не надвишава 191 квадратни метра. На втория етаж са разположени няколко спални, като първият има площ от 18,9 квадратни метра. В него има голям прозорец, от който идва достатъчно количество светлина през деня. Тази стая е свързана с коридор, през който можете да влезете в друга стая.

Втората спалня е с площ от 18.1 квадратни метра. м. и има по-малък прозорец, но има изход към балкона. И двете стаи могат да бъдат декорирани по желание на собствениците, тъй като няма ясни ограничения. А третата стая е подобна на втората, с размери 18.1 квадратни метра. м. и излизане до балкона.

Планът на втория етаж на къщата с прозореца на залива

Планът на втория етаж на къщата с прозореца на залива

От залата можете да отидете баня в частна къща, чиято площ е 8,2 квадратни метра. На етажа има обща баня, чиято площ е 2,6 квадратни метра. и сауна - 2,4 квадратни метра. м. Целият стил на втория етаж трябва да бъде спокоен и гладък, като първият предвижда оригинално и необичайно оформление. Ако предоставите същото тук, интериорът ще изглежда претоварен и всички детайли ще изглеждат смешни и грозни.

Такова оформление на къщата с прозореца и полукръгла веранда със сигурност ще задоволи много семейства. Днес оригиналността е високо ценена, което подчертава красотата и достойнството на цялата къща. Подходящ е за постоянно пребиваване на семейство, състоящо се от четирима души. Тази модерна къща е направена от керамичен порест камък, така че е издръжлива и здрава.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Проекти и планиране на банята 6x6Проекти и планиране на банята 6x6
Проекти на къщи с прозорец и таванско помещениеПроекти на къщи с прозорец и таванско помещение
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Веранда от бетон със собствени ръцеВеранда от бетон със собствени ръце
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Кухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухниКухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухни
Оформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономичноОформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономично
» » Интересна оформление на къщата с прозореца на залива
© 2021 BggeHat.com