Eckers сортове и видове структури в частно строителство

Eckers - сортове и видове структури в частното строителство 1На немски прозорецът на залива означава издатина в стената - триъгълна, лицева или полукръгла остъклена. Най-разпространеният прозорец на залива е в Англия, Норвегия, Германия, Швеция и Франция. В Русия, подобни архитектурни форми се намират главно в стари къщи или в съвременни къщи без класа. По-често можете да намерите заливи прозорци на предмети на крайградски недвижими имоти. собственици частни недвижими имоти

да използват този архитектурен елемент, за да придадат изключителност на дома си, да увеличат полезния си облик и да образуват цялостния художествен вид на къщата, което я прави по-релефно и необичайно. Тази статия представя информация за прозорците на заливи - разновидности и видове конструкции на това необичайно решение.

Изграждането на залив прозорци

Конструкцията на прозорците е възможно с лагер и обикновени стени. Ако проектът предвижда прозорец за залива в стената с цел лагер, тогава за организирането на прозореца на залива, те ще трябва да се изместят от хоризонталата и да се конструират според проекта.

В случай, че прозореца на залива ще има височината на цялата сграда, той е направен от носещи стени, почиващи на собствената си основа. В тези къщи, където плановете на етажите не се повтарят, външните прозорци могат да бъдат различни по дължина и височина. Така например, те могат да започнат от втория етаж и да завършат на третия, като по този начин оформят шарнирна конструкция.

Ако дизайнът на къщата е достатъчно масивен, предвидените в тях заливни прозорци могат да бъдат поддържани от конзолни плочи, както и греди между опорните стени. Ако външните стени в частната къща не са лагери, прозорците на залива, разновидностите и видовете структури, които са представени в тази статия, са проектирани леки, с опора върху вътрешните носещи конструкции.

При изграждането на прозореца на залива трябва да се помни, че трябва да се изолира. За тази цел топлоизолационен материал павирани на пода - на границата между прозореца и външната стена.

Eckers - сортове и видове структури в частното строителство 2

Видове прозорци за заливи

Еркери: разнообразието и вида на строителството на тези съоръжения могат да бъдат отделно приложение към дома на който и да е форма или това е нормален прозорец пълен залив във формата на ромб или многоъгълник, който се изгражда в цял ръст на сградата. Изграждането на класически прозорец на залива е доста скъпо, защото в този случай прозорецът на залива нарушава геометрията на външната стая.

Повечето прозорци на прозореца имат прости геометрични форми под формата на квадрат, правоъгълник, полукръг. В някои случаи това е произволен очертан формат на прозореца на пристанището. Неравномерните форми изглеждат особено, но значително увеличават разходите за строителство.

По структура прозореца може да бъде:

  • ъглов
  • стена
  • вграден в ъгъл

Eckers - сортове и видове структури в частното строителство 3

Експлоатация на заливи за прозорци

Традиционно, залив прозорците са построени в кухнята или хола, а в някои случаи - в спалните и детските стаи. Където и да се намира, изисква специално внимание от дизайнера, за да подчертае прозореца на залива в стила на стаята.



еркерен прозорец може да извършва различни функционално натоварване: има зимна градина може да се намира, офис, работилница, зона за игри за деца - всичко зависи от специфичните нужди на семейството. Еркери в спалнята са гримьорнята, ограден екрана, но със същия успех би могъл да бъде работна среща с шевна машина или удобен диван, където можете да се насладите на гледката към градината.

В зависимост от размера на прозореца на залива, може да бъде оборудвана с трапезария. Това е особено вярно в случаите, когато прозореца на залива е в кухнята. В този случай зоната на прозореца на залива обикновено се повдига с няколко стъпки, а вътре се поставя диван, маса, столове.

Говорителят в хола може да служи като място за поставяне на аудио система или домашен дансинг.

Eckers - сортове и видове структури в частно строителство 4

Декориране на прозореца на залива

За да може прозорецът да изглежда стилно и в същото време да изглежда хармонично в цялостния интериор, трябва да бъде zadkorirovat. Какво ще бъде декорът - зависи от стила на стаята и къщата като цяло.

Завесата е украсена с завеси, тюл. Ако вътрешността на стаята е направена в класически стил, австрийските или френските завеси ще изглеждат добре като пердета. В този случай голям прозорец на залива е драпиран в малки гънки. На високите прозорци ламбрекените изглеждат добре.

При декорация дизайнерите препоръчват използването на корнизи, които могат да се огъват под всякакъв ъгъл, декоративни.

Мозайката върху чашата на прозореца на залива няма да остане незабелязана. Ако поставите огледала от двете страни на прозореца на залива, това ще увеличи визуално пространството в стаята.

При избора на профили на остъкляване има смисъл да се вземат същите профили, които се използват в останалите прозорци на къщата. Трябва да се помни, че алуминиевите профили са най-подходящи за интериори в стила на високите технологии, дървени за класически интериор и пластмасови за модерни.

при украса трябва да обърнете внимание на страната, на която се появява прозореца на залива. Ако е на слънчева страна, можете да използвате всички цветове в покритието - включително тъмни. Ако прозореца на залива е в сенчестата част на стаята, той трябва да бъде украсен с материали и предмети с леки цветове.

Eckers - сортове и видове структури в частното строителство 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на търговски недвижими имоти откъде да започнетеИзграждане на търговски недвижими имоти откъде да започнете
Кухненски дизайн с прозореца на заливаКухненски дизайн с прозореца на залива
Проекти на къщи с прозорец и таванско помещениеПроекти на къщи с прозорец и таванско помещение
Пластмасови прозорци с прозорецПластмасови прозорци с прозорец
Кухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухниКухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухни
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Проекти за изграждане на къща с два заливаПроекти за изграждане на къща с два залива
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Ремонт на покривни работи за надеждна защита на покрива от атмосферни валежиРемонт на покривни работи за надеждна защита на покрива от атмосферни валежи
» » Eckers сортове и видове структури в частно строителство
© 2021 BggeHat.com