Проекти за изграждане на къща с два залива

Проекти за изграждане на къща с два залива

Ако господарят ще построи сам едноетажна къща, а след това направете проекта грандиозно и стилно ще помогне на две остъклени перваз на фасадата на жилищна сграда. Тези издатини се наричат ​​заливи. Самата дума дойде при нас от немския език. Прозорецът на залива има две стойности - 1. Лист в стената, 2. Факел. Еркер напомня фенер, когато се осветява отвътре.

къща с два залив прозореца

Проектът и оформлението на вилата с две заливи и таванско помещение

Многофункционалност на заливните прозорци

Ако майсторите се интересуват от различни архитектурни решения за дома си, те ще могат да избират най-подходящия проект в резултат на търсенията си. Прозорецът на пристанището има много функции:

  1. Увеличаване на полезния район. Тази опция се счита за важна не само за малки частни сгради, но и за апартаменти.
  2. Спестявания при потреблението на електрическа енергия. Голяма площ от стъклата Ви позволява да увеличите максимално светлия ден в стаята. Стаята е изпълнена с естествена светлина.
  3. Естетическа привлекателност. Красиво жилище ще бъде предпочитано да се откроява сред останалите къщи на улицата.
  4. панаирджийски пространствено зониране. Отделете останалата част от работната зона.
  5. Възможност да гледате красива гледка. Оттук можете да видите живописната обстановка.

    двуетажна къща

    Двуетажна къща с два залива

  6. Уникалност. Проект и рисунка на къщата придобива оригиналност. Над прозореца на залива покривът изглежда различен. Тя дава на сградата аристокрация и сдържаност.

Какви са проектите на жилищни сгради с два залива

Собственикът на къща с шезлонги трябва да се подготви, че създаването му от бара винаги ще бъде в центъра на вниманието. Този елемент е в състояние да трансформира външния вид на сградата. Често се използва за украса на селски къщи.

Erker се съчетава перфектно с другите елементи на фасадата на сградата:

  1. С балкон. На първия етаж на сградата е построен прозорец. На втория етаж на къщата той отива на балкона. Препоръчително е изпъкналостта да се издигне от мазето. Балконът може да бъде ограден, остъклен или покрит.
  2. С таванско помещение. Това е оптималният избор за земя с малки размери. Използването на прозореца на залива е органично. Този елемент може да се намира на първия етаж и на тавана.
    къща с мансарда

    Проект на къща от дървени трупи с таван

    Първият вариант на настаняване е смятан за традиционен. Във втория случай стаята с такъв декоративен елемент е прикрепена към спалнята. Ефективните елементи са по-добри да се обзаложи в къщата с хол с кухня или трапезария. Проектиране на къщи от дървени трупи с две проекции се разработва със специални грижи. Погледнете по-интересните заливи, разположени на различни височини. Важно е да се запази надеждността на цялостното рамкови къщи. Такива проекти са подходящи за големи вили. Външно къщите изглеждат като средновековни замъци. Изграждане на покрива на къщата трябва да бъде силна и трайна.

  3. Защитеният прозорец на прозореца остава квадратно или правоъгълно. Лесно е да се изправи. Цената на сградата е леко увеличена, но външността на сградата е в печеливша позиция. Къщите от дърво с квадратна или правоъгълна форма са практични и удобни.

    къща с озеленен прозорец

    Оформлението на къщата с два залива прозореца

  4. Кръглата прозореца е модерно решение. Нарича се венециански. Мястото за доминиращия елемент може да бъде различно. Ако проектният проект се компилира правилно, прозорецът на пристанището се вписва перфектно в общия архитектурен ансамбъл, като се центрира стени на къща от дървен материал или на ъгъла. Покривът над прозореца на залива също не трябва да бъде много различен от стила на покритието на сградата.
  5. Многостранният прозорец на пристанището носи интересни допълнения към дизайна. Един сложен проект ще изисква точни изчисления.

Кой покрив е необходим за изграждането на конструкции с прозрачни прозорци

Чертеж на покрива зависи от формата на прозорците на залива. Неговата структура може да бъде представена от следните сортове:

  • покрив на таза;
  • mnogoschiptsovaya;
  • фронтов или множествен;
  • полукълбо.

Кофражната система е изградена от шина. Важно е да изберете правилния ъгъл за рампата. На гредите дръпнете хидроизолационния филм, направете непрекъсната или рядка обвивка.

Първият вариант е подходящ, ако покривът е покрит с мек покрив, вторият е необходим при избора на твърди материали, като например метал.

Собственикът трябва да реши, покривът на прозореца на залива ще бъде самостоятелна конструкция или продължение на покрива на сградата.

изграждането на покрива на прозореца на залива

Монтиране на решетки за покрива на прозореца на залива

Отличен покрив се счита за плочки. Прозореца на покрива може да бъде построен на ръка. Не се препоръчва да запишете тук малки неща. Нестандартните крепежни елементи ще поставят под въпрос надеждността и здравината на конструкцията.

Ако възнамерявате да имате трайна сграда, я подхождайте отговорно към нейната конструкция. Помислете върху подробностите на всички етапи на покрива: подгответе всичко, което е необходимо, за да изпълните проекта предварително.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се направи проект и къща проектКак да се направи проект и къща проект
Кухненски дизайн с прозореца на заливаКухненски дизайн с прозореца на залива
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Проекти и оформление на тухлена къщаПроекти и оформление на тухлена къща
Проекти на къщи с прозорец и таванско помещениеПроекти на къщи с прозорец и таванско помещение
Кухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухниКухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухни
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Оформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобствоОформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобство
Eckers сортове и видове структури в частно строителствоEckers сортове и видове структури в частно строителство
» » Проекти за изграждане на къща с два залива
© 2021 BggeHat.com