Оформлението на голяма двуетажна частна къща

Оформлението на голяма двуетажна частна къща

Проектът и оформлението на двуетажна къща с площ от 250 квадратни метра. м. с 4 спални, голяма кухня и кабинет.

Към днешна дата, огромна популярност двуетажни къщи. Представен в този проект е разположението на двуетажна голяма къща от 250 кв. М. Ще ви хареса, защото има много предимства.

Къщата е с площ от 250 кв. М. м.

Тази къща е чудесно за семеен живот, в който има повече от пет души. Тази сграда е сложна и изключителна модерна къща. В интериора му е въплътен огромен брой различни дизайнерски движения.

Къщата е с площ от 250 кв.м. м.

Проектът на двуетажна селска къща с площ от 250 квадратни метра. м.

Малка веранда предхожда цялата структура, от която можете да стигнете до вестибюла, а оттам можете да отидете в коридора. Освен това има и втори вход, който започва от терасата на къщата и води директно до кухнята и хола. Размерът на терасата е 16,5 квадратни метра. м., така че това място е идеално за всяка цел.

Интериор и декорация на кухнята

Така че, визитната картичка на къщата - голяма кухня на първия етаж, площта на която е 17,0 квадратни метра. м. Той е около него и всички други стаи са концентрирани. За да се проектира това пространство, беше избрана U-образната слушалка, разположена по периметъра на три стени. Подобен дизайн в голяма стая предполага наличието на маса за хранене, която ще бъде разположена извън работната зона. Основни елементи, които включват печка, мивка, хладилник - по-добре е да ги поставите в различни линии, така че ще бъде по-удобно за вас да готвите.

В допълнение към всичко това, едната страна на кухнята може да организира бар, оборудван с високи столове.

кухня с огледала

Препоръчва се да използвате огледала в тази стая. Разбира се, те увеличават пространството, но вече са големи, така че те ще се използват изключително като декоративни елементи. Най-добре е да ги поставите на една от стените, която е по-близо до кухненската маса, огледалото ще отразява източниците на светлина или прозореца.

Всички тонове са ярки, така че стаята трябва да се окаже наистина красива и лесна.

Планът на приземния етаж на къщата е 250 кв. М. m

План на приземния етаж на къщата

Всекидневна

От кухнята можете да отидете до хола през коридора, чиято площ е 27,7 квадратни метра. м. В тази стая има малки прозорци, които през деня ще служат като основен източник на светлина. Декорирането на хола се счита за един от най-важните процеси в ремонта, тъй като в семейството й се харчат заедно през повечето време. Освен това, това пространство във всяко планиране ще се счита за централно, тъй като винаги има прием на близки и скъпи хора.

Залата в къщата покрива площ от 24,1 квадратни метра. м. Следователно това пространство не може да остане без внимание. Тъй като къщата е просторна и всички стаи са там, се препоръчва да не се инсталират мебели, а да се украсят стените. Красиви лампи и необичайни картини - това е всичко, което е необходимо за това пространство.

От залата можете да отидете в офиса (21,1 кв. М.), А също и в банята (2,8 кв. М). В допълнение към тези помещения на пода има пещ, площ от 7.1 квадратни метра. м.

Планиране на втория етаж

На на втория етаж можете да се изкачите по стълбите. Първоначално наемателят навлиза в залата, чиято площ е 14,7 квадратни метра. м. Вторият етаж - място за почивка, където има лични апартаменти, така че всичко тук трябва да бъде уютно и тихо. На етажа са разположени четири спални, чийто размер е 20,2 квадратни метра. м., 17,0 квадратни метра. м., 17.9 квадратни метра. м., 17.9 квадратни метра. m съответно.

Стаите почти не се различават една от друга - дори външният дизайн е почти идентичен. Всичко се прави в светли и нежни цветове, много осветление и големи прозорци. Двете стаи имат собствен гардероб и баня в къщата, Има и обща баня (3.4 кв.м.) и съблекалня (3.4 кв.м.) за другите две спални.

Планът на втория етаж на къщата

Планът на втория етаж на къщата

Обща информация

Основата на такава къща може да бъде представена по няколко начина:

  • Лента, стоманобетон, сглобяема;
  • Монолитна лента;
  • Монолитно покритие.

Също така, когато изграждате къща с такава достатъчно голяма площ, особено важно е да се избегнат грешките при полагането на основите.




  1. Външните стени са направени от широкоформатни порести блокове.
  2. Покривът е направен от решетка.
  3. Покривът е изработен от метални плочки.

По този начин, изграждането на двуетажна голяма къща от 250 квадратни метра. м. ще служи като отлична възможност за живеене в него през цялата година. Тази просторна конструкция ще угоди на всеки наемател и член на семейството с красотата си и въпреки своите размери - "лекота".

Проектът и оформлението на тухлена къща с площ от 300 кв.м. м.

Тухлени къщи остават популярни от дълго време, тъй като това е отлично решение за индивидуално строителство. Този материал е силен, надежден и издръжлив, освен това има добри звукови и топлоизолационни свойства. Къщата е с площ 300 кв.м. м., в които основният материал за строителство ще бъде тухла, идеален за голямо семейство.

Той е просторен, затова е лесно да се спазват стандартните стандарти и изисквания за оформлението на помещенията, но това пространство изисква правилен дизайн. В противен случай тази голяма сграда ще изглежда самотна и неудобна.

Проектът на просторна къща за цялото семейство

За да се създаде специална атмосфера, трябва да се подходите правилно към дизайна на района. Красиво декорирана градина ще привлече вниманието на всички, балкони, като набляга на стила на къщата могат да бъдат рамкирани с цветя, и веранда на предната страна, трябва да се направи, спретнато и атрактивно. Вторият вход на къщата се намира в задната част на сградата, в задния двор.

Регистрация на първия етаж

Двуетажната къща започва с просторна веранда (7.14 кв. М). Това, както и цялата къща, е направено от тухли. Това е последвано от вестибюла (3 кв. М.) И антрето (12,09 кв. М.), който може да бъде за всякакви цели неразвит. Това е по-удобно да се използва тази стая като стая, където можете да оставите обувки, облекла и др Би послужат като отличен заместител на залата, ако правилният подход към дизайна: .. За да вземете добро и подходящо осветление, се мотае едно огледало.


От коридора пътеката се намира директно в дневната (28,86 кв. М). Интериорът е направен в черно-бял класически стил. Ослепителният бял цвят на мебелите, тавана и пода привлича вниманието. Такива малки предмети като завеси, бюфет също се правят в тази сянка и заедно се сливат в една снимка. Всичко това върви добре с аксесоарите в черно. В резултат на това холът изглежда ясно и графично. Все пак, за този стил е необходимо да изберете добро осветление.

Пространството е голямо, така че не можете да правите без полилей, който може да бъде допълнен с настолни лампи, прожектори и осветление. Стаята има достъп до задния двор, където има тераса (22,2 кв. М).

Тъй като вече има градина пред къщата, няма смисъл да се оборудва в задния двор. По тази причина тази територия може да се използва като зона за отдих. Можете да подредите меки кушетки от светли или дори ярки тонове, да ги допълвате с малка масичка за кафе и да поставите лампи на пода. Всичко това ще създаде уютна и уникална атмосфера, в която всяко забавление ще се превърне в любима игра.

Планът на първия етаж на къщата е 300 кв.м.

Планът на първия етаж на къщата е 300 квадратни метра. м.

От дневната можете да се върнете в залата, а от там пътят води към втория етаж, в банята (4,63 кв. М.), Стая (16,56 кв. М.) И кухнята (16,56 кв. М ) .. Кухнята е голяма, така че можете да си поръчате красиви, удобни слушалки с всякаква форма. Използването в дизайна може да бъде почти всеки цвят, но умерени нюанси.

Пространството е огромно и не е необходимо да се прилага само светла палитра, въпреки че заедно с него ще има приятна уютна атмосфера. В другата част на стаята има арка, през която можете да преминете в хола.

Първи етаж

Местоположение на стълбите в къщата Залата се отваря на 18.86 кв.м. м. От него можете да стигнете до 3-те спални, разположени на пода. Първата стая (19.66 кв. М). Деликатните нюанси на розово и бяло са красиво комбинирани и някои детайли, например завеси, имат красив лилав оттенък. Благодарение на това се създава специална атмосфера, която предизвиква любов и топлина.

Планът на втория етаж на къщата е 300 кв.м.

Планът на втория етаж на къщата е 300 кв.м.

Втората и третата стаи не се различават една от друга. Те са с еднакъв размер (16,56 кв. М.), И са разделени от баня. И в двете стаи на предната стена има огромен прозорец, почти цялата ширина. Поради това от стаята се отваря красива панорамна гледка, а външният вид на къщата става още по-очарователен. Също от залата можете да влезете в килера (5.16 кв. М.), Баня (4.63 кв. М.) И отделно баня 7,47 квадратни метра. m.

Вграден гараж

това къщата разполага с вграден гараж, който се намира на първия етаж. Основното му удобство е, че можете да го въведете веднага от дома. Особено удобно, когато се замразява навън или вали. Освен това е много по-евтино да се провеждат комуникации, за да се получи светлина и топлина, отколкото до гаража, който се намира отделно от къщата, настрана. За да се гарантира, че неприятните миризми не могат да попаднат вътре в къщата, се обмисля добра вентилация.

Пример за вграден гараж

Пример за вграден гараж

Между жилищните помещения и стаята, където се намира колата, има малка преходна стая (3,02 кв. М). Необходимо е както за защита от неприятни миризми, така и за съхранение. Една от дизайнерските идеи е опцията: поставете в него инструменти, части и други предмети, които не се вписват в гаража.

По този начин, такъв къща оформление 300 кв.м. за голямо семейство има добър и удобен дизайн. Просторната сграда ще побере семейство, състоящо се от седем души. Благодарение на вградения гараж, проектът стана още по-практичен и имаше много предимства.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
Къща за две семейства ще бъде достатъчна за всички!Къща за две семейства ще бъде достатъчна за всички!
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
Удобно разположение на двуетажна къща с подземен етажУдобно разположение на двуетажна къща с подземен етаж
» » Оформлението на голяма двуетажна частна къща
© 2021 BggeHat.com