Планиране и проектиране на къща с 4 спални

Оформлението на просторна двуетажна къща

Оформен чертеж на голяма двуетажна къща с голям просторен вход, хол и 3 спални на втория етаж.

Днес голям брой хора се опитват да напуснат метрополните области и да живеят извън града. Това е напълно осъществима идея, възникват само редица трудности, например, отнема много време, за да стигнем до работа, трябва да изградим ново място за живеене, бърза промяна на природата. Вторият проблем обаче може да бъде решен доста бързо и това ще ви помогне оформление на голяма двуетажна къща.

Между другото, той също е в състояние да реши други дилеми, защото заедно, това планиране е доста голяма площ. Растете зелени растения, разчупете градината и градината - и цялата красота на природата, която царува над мегаполиса, ще се отвори пред вас.

Голяма двуетажна къща

Вътрешно оформление на приземния етаж на къщата

Цялата конструкция се предхожда от голям просторен вход. Тук се намира входно антре (5.81 кв. М.), Където две нива на врати (плъзгащи) - стъкло за летния сезон, и метал за студените сезони. Освен това, огромна зала, чиято площ е 14,2 квадратни метра. Не можете просто да напуснете това пространство - то трябва да бъде трансформирано. При планирането ни се използва кабарденският стил. Тя включва красива и елегантна декорация, но може да има и ярки цветове. По този начин в тази област ще стои една багажник, чиято дължина е почти цялата стена, с няколко стола около нея. Всички в светли пастелни цветове.

От другата страна по стените ще се намират ярки геометрични картини, чиято роля е да прибавят толкова необичайно към интериора. Също така на периметъра ще има няколко подпори, а върху тях лампи, които изпълняват повече декоративната функция. Основното осветление ще бъде от полилей, разположен в средата на залата, както и от осветлението, разположено над щанда.

Разпределение на приземния етаж на къщата

Разпределение на приземния етаж на къщата

Залата може да се нарече основно място в къщата, защото от нея можете да отидете до всички останали стаи на първия етаж, както и изкачване на стълби. Така, от него преминава към кухнята, чиято площ е 15,8 кв. М. м. Кухнята е разделена на две зони, на едната минава подготовката на храната, поставена от лявата страна на входа. Другата част, запазена за хранене, ще бъде разположена директно от входа. Осветлението през деня ще дойде от два прозореца, а през нощта и вечерта от лампите, разположени по периметъра на стената. С тяхна помощ ще бъде възможно да се постигне еднакво осветление, а ако е необходимо приготвяне през нощта - очите няма да се уморят.

По-нататък от залата можете да отидете в дневната (27,7 квадратни метра).




От залата можете да отидете спалня с площ от 20,0 кв. м. m. Осветлението през деня идва от три прозореца, стаята е малка в сравнение с останалата част от къщата, така че тя може да бъде отнета като стая за гости. Ако обаче имате възрастни хора в къщата, които трудно се изкачват и слизат по стълбите, тази стая е идеална за тях.

Също на първия етаж има зимна градина и голяма тераса от 26,9 квадратни метра. m.

зимна градина и голяма тераса

Разположение на стаи на втория етаж

Стълби към втория етаж - дървен тип. Този вид е чудесно за интериора на къщата. Предимствата на такава стълба са следните:

  • екологичната съвместимост на материала;
  • красив външен вид;
  • Достъпна цена.

Този вид стълбище се счита за най-популярен. Разбира се, в края на краищата дървото започва да гние, но благодарение на съвременните технологии всичко това няма да бъде голям проблем и неблагоприятно положение.

Вторият етаж също започва от залата, по-просторен: площта му е 20,2 квадратни метра. Това е разпределителната част на втория етаж, откъдето можете отидете в банята, на балкона и три спални.

Разпределение на втория етаж на къщата

Разпределение на втория етаж на къщата

3 спални на втория етаж на площ от 17,1 квадратни метра. м., 16.7 квадратни метра. м., 23,8 квадратни метра. м. Две от тях имат изход към красивия балкон. От терасата на сградата може да изглежда, че балконът е ефирен. В действителност, тя ще бъде изпълнена в стил на гладкост и лекота: усукани с фантазия модели на решетката, красиви цветя от двете страни и пастелни светли цветове.

Проектът на къщата, който включва двуетажна къща с мазе, е направен в класически стил и има елегантни фасадни решения. Формулярите са прости, всички пропорции са ясни и проверени, класиките са в стил - това е, което служи като поддържащите правила, които формират основата на този проект. Същите принципи царуват в интериора: големи стаи, логическо подреждане на помещенията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Проектиране и оформление на дървена къща 10х13Проектиране и оформление на дървена къща 10х13
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Проекти на къщи за 8 спалниПроекти на къщи за 8 спални
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
Къща за две семейства ще бъде достатъчна за всички!Къща за две семейства ще бъде достатъчна за всички!
» » Планиране и проектиране на къща с 4 спални
© 2021 BggeHat.com