Опции за оформление на къщата от 8 до 8

Опции за оформление на къщата от 8 до 8

Чертеж и оформление на тухлена двуетажна къща от 8 до 8 с кухня и комбинирана всекидневна, баня и две спални.

Оформлението на къщата от 8 до 8 има много предимства. Тази компактна конструкция, в която всички стаи в интериора изглеждат в хармония един с друг. Общо взето, има една посока, която се потвърждава дори при използване на подобни аксесоари. Ако погледнете външната страна на къщата, може да се отбележи това Къщата е тухлена. Този материал има отлични качества, например надеждност и издръжливост. Можете да сте сигурни, че тази къща ще ви издържи дълго време.

Оформлението на къщата е 8x8 с ъглова тераса

Входът на къщата започва с малък вестибюл (3.3 кв. М), който ще запази топлината в следните стаи на къщата.

Проектът на двуетажна къща 8 за 8

Двуетажен частен дом 8х8

такъв двуетажна къща започва с просторен коридор (6,7 кв. м.). Използвайте това място може да бъде като зала за коридори, т.е. да инсталирате гардероб, багажник за обувки. За основния цвят на дизайна, можете да направите всеки светъл оттенък, дори и да не е напълно практичен. Цялата къща ще бъде изработена в елегантен стил, така че дори коридорът да я поддържа.

Кухня и всекидневна на първия етаж

На чертеж и оформление на къщата 10х10 Има кухня, съчетана с хол, разделена на зони - кухня-трапезария 14 кв. м. m и хол (14 кв. м.). Това огромно пространство трябва да бъде обзаведено с вкус, в противен случай цялата къща ще изглежда мрачна и непривлекателна. Беше казано по-горе, че има елегантно оформление и тези стаи трябва да го изразят колкото е възможно повече. Основният цвят е бял, пастел. За разреждане можете да използвате аксесоарите в черно, например мултимедиен диван с черни възглавнички.

Планът на първия етаж на двуетажна къща 8х8

Планът на първия етаж на двуетажна къща 8х8

Кухнята трябва да бъде украсена в модерен стил. Домакински уреди в разнообразни, гланцови повърхности, метални елементи - всичко това ще допълни перфектно цялостния дизайн. Необичайно това къща оформление ще се разглежда поради факта, че границата между кухнята и дневната липсва.

По принцип тези две пространства трябва да бъдат разграничени помежду си, но не и в тази равнина. Тази комбинация напълно променя идеята за стандартни решения.

Освен това на пода има баня (1,3 кв. М). Банята е на втория етаж. За регистрацията му се използват специални довършителни материали, осветление и огледала.

Също така на пода има стая за гости, където можете да приютите вашите гости, както и отоплителна кабина, която в студеното време ще затопли къщата и ще създаде уютна атмосфера в нея.

интериорен дизайн на хола 12 кв. м. м.

пример за интериорен дизайн на стая за гости 12 квадрат. м.

Разпределение на втория етаж на къщата

Вторият етаж също започва от малка зала. Залата е достатъчно осветена, така че няма да има проблеми с допълнително осветление. Дизайнът на това място не изисква много внимание, така че не може да бъде спрян. От залата можете да отидете до две спални.

Първата стая (15.4 кв. М.) Има достъп до много малък балкон. Той е декориран в същия стил като всички стаи на първия етаж. Голямо легло, огледален гардероб, модерно работно бюро и фотьойли - всичко това са признаци на елегантност и красота. Като аксесоари можете да използвате както снимки, така и необичайни сувенири.

Планът на втория етаж на двуетажна къща 8х8

Планът на втория етаж на двуетажна къща 8х8



Втората спалня (14.7 кв. М.) Е с класически дизайн. Тъй като цветовата схема използва всички същите цветове на леглото, на някои места, които са разредени с ярки цветове. Мебелите и декоративните материали остават същите. Красотата и изтънчеността трябва да се разглеждат абсолютно във всичко, дори и в тънки, гладки линии на дизайна. Ето защо дори осветлението допълва тази хармония.

спалня интериорен дизайн 15 кв.м. в пастелни цветове

пример за интериорни спални с площ от 15 квадратни метра. м. в пастелни цветове

Това оформление на двуетажна къща от 8 до 8 е наистина елегантно и луксозно. Напълно всичко, от довършителни материали до аксесоари и мебели, пренася тази атмосфера на комфорт, но в същото време красота. Абсолютно всичко е в хармония помежду си, създавайки уникално оцветяване на цветове и дизайнерски елементи. Семейство, състоящо се от трима или четирима души, може да живее в къщата.

Проектиране и оформление на двуетажна дървена къща 8х8

Има огромен брой проекти, които ви позволяват да изградите функционални и удобни жилища за живеене. Един такъв оформлението на къщата с гараж за два етажа, които могат да бъдат интересни не само за фасадни решения, но и за външни размери (8x8).

Поради това, структурата може да бъде поставена дори и на тясна площадка с изпълнението на всички изисквания на настоящето, включително огнеупорни гаранции, предоставени от градоустройството. Дори въпреки малкия размер на къщата, тя е функционално подготвена за 4 души.

дървена къща с веранда

Входът на къщата започва с малка веранда (4.7 кв. М.), Чиято територия може да бъде използвана за много цели. Едно от тях е поставянето на цветя, малка маса. Веранда на къщата добре изолирани, има много прозорци в нея, можете да запазите растенията тук и да се отпуснете на фона на природата през топлите летни вечери. Следва зала (4.8 кв. М), в която се препоръчва да се инсталират килер, облицовка, стелажи за връхни дрехи и обувки, огледала.

Първи етаж и прости идеи за дизайн

От залата можете да отидете в кухнята, съчетана с хола (10,1 кв. М.). Тази кухня-хол е декорирана в прост, класически стил, който ще привлече всички членове на семейството. В кухненски бокс разположени P-слушалки за по-удобна работа. С него домакинята винаги ще се чувства комфортно и всички необходими елементи ще бъдат разположени под ръка. Цветовете могат да бъдат избрани от самите наематели, тъй като за това оформление на къщата може да излезе с всяка цветова схема.

къща оформление 8 до 8 с веранда

планът за първия етаж на къщата е от 8 до 8 с веранда

Следващата зона на тази стая е трапезарията. За да подчертаете класическия стил, можете да поставите дълга маса и столове с високи гръбчета, разположени на периметъра на масата. Всички продукти трябва да бъдат украсени с позлата, дърворезба или други елегантни декоративни елементи. Като източник на светлина, най-добре е да използвате голям обемен полилей, разположен точно над масата. Повече в хола не трябва да бъде нищо, освен за завеси, както и аксесоари, разположени по стените.

А последната зона е дневната. Тя трябва да бъде уютна и удобна за приемане на гости и за провеждане на вечери със семейството. Задължително присъствие на мека мебел, шкаф с отворена секция, телевизор (друго оборудване), и така нататък. D. При избора на цветове, най-добре да остане на лека версия на дизайн, той ще се увеличи визуално пространството и да я направи по-удобно за разговор и социални контакти.


Освен това има малък комплекс за отдих на приземния етаж (13, 9 кв. М.). Този комплекс включва баня 4 метра в съчетание със съблекалнята, стая за почивка, която собствениците могат да декорират и използват по желание, както и парна баня. Всички изисквания за пожарна безопасност са точно изпълнени.

Голяма спалня на втория етаж на къщата

Хайде На втория етаж има достъп от стълбище. Вие веднага падате в спалнята. Една голяма спалня на втория етаж (28.8 кв. М.) Няма определен стил на декорация. Светлите цветове за по-удобна почивка, меките мебели и доброто осветление са основните компоненти на тази стая.

Планът на втория етаж на къщата за тесен участък

Планът на втория етаж на къщата за тесен участък

Така че оформлението на двуетажна къща от 8 до 8 има всички технически стандарти. По този начин е възможно да се осигури безопасна и сигурна жизнена среда за хората. Този проект е чудесен за постоянно пребиваване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на къща 10x12Опции за оформление на къща 10x12
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Вътрешно оформление на къщатаВътрешно оформление на къщата
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Планиране на елитна къщаПланиране на елитна къща
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
» » Опции за оформление на къщата от 8 до 8
© 2021 BggeHat.com