Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж

Разпределението на къщата е 150 кв.м. с прилежащ гараж


Оформлението на къщата е 150 квадратни метра. м. с гараж се радва на повишено внимание на много семейства. Това не е изненадващо, тъй като в условията на живот извън града, колата е необходимо условие за комфортен и комфортен живот. Именно поради тази причина често избор на проект у дома, Присъствието в него на прикачен гараж става аргумент за покупката на сградата. Проектът, представен в тази статия, е функционален и красив. Неговият външен вид привлича възгледите на другите, а вътрешният дизайн не ви позволява да свалите очи.

проект на двуетажна къща с гараж

проект на двуетажна къща от 150 квадратни метра. с гараж

Така че къщата има три входа:

  1. Първата е разположена в предната част на сградата и е основна. Той започва с малка веранда, чиято площ е 4 квадратни метра. м., води до вестибюл, размер на 1.6 квадратни метра. м., където можете да влезете в коридора на къщата.
  2. Вторият се намира от дясната страна на къщата. Започва с малка веранда и води до кухня-трапезария с площ от 27,6 квадратни метра. м, от там до коридора, чийто размер е 5,5 кв. м. м.
  3. Последният вход се намира в лявата задна част на сградата. Започва с веранда и от нея можете да отидете в гаража, на площ от 34,5 квадратни метра. м.

Регистрация на първия етаж

Къщата започва с входно антре, чиято площ е 6,6 кв. М. Това място е предназначено за удобно поставяне на шкафове и шкафове за обувки. Основната разлика между коридора и залата е, че първата съхранява външните дрехи и обувки. Няма прозорци, така че има напълно изкуствено осветление.

От коридора можете да отидете в залата и хола, чиято площ е 15,5 квадратни метра. Всекидневната с камина ще бъде чудесно място да приемате гости и да провеждате приятни разговори със семейството си. Дизайнът на тази стая може да бъде напълно различен, но е обичайно да избирате класически стил или стил в страната. В този случай, в къща с камина продукти от мека мебел заедно с малки маси за кафе ще бъдат добре комбинирани. На камината можете да организирате сувенири и статуетки, които перфектно допълват външния си вид. По-добре е да инсталирате такова нещо като плазмен телевизор далеч от камината, защото трябва да се превърне в центъра на вниманието на хола.

Планът на първия етаж на къщата е 150 квадратни метра. с гараж

Планът на първия етаж на къщата е 150 квадратни метра. с гараж

В това оформление се използва стена камина. Този тип е традиционна опция за оформление, при която структурата е разположена в една от стените на стаята. Най-често за това се използва стена, разположена срещу вратата. Предимства на стена камина:

  • Възможна инсталация в вече завършена сграда;
  • Добре е да се използва за зоноразпределение на стаята;
  • Той има отлични свойства на отопление. Поради използването на камини в тази форма на панорамни пещи. Поради тяхното присъствие, топлинното излъчване от пещта значително се увеличава.

Има обаче някои недостатъци:

  • Такива камини изискват изграждането на фундамент или качествено подсилване на подовете;
  • Възможно е камината да се повреди. Основите на къщата и структурата са независими, но ако възникне грешка в устройството, коминът може да се счупи.

От дневната можете да отидете голяма зона с кухня и трапезария. Той се намира в ъгъла част на къщата, той има три прозорци, и следователно осветлението през деня е добро. Известно е, че в тази стая трябва да има работна зона и зона за ядене на храна. Важно е правилно да се очертаят тези територии, но в същото време да се подчертае, че те са едно цяло. В този проект зониране пространство ще се извършва с помощта на мебели. Това е най-простият и най-често използван метод досега.

Интериор на хол с камина

Интериор на хол с камина

Основната му същност се крие във факта, че тя не възпрепятства цялостното възприемане на помещенията. Заслужава да се отбележи, че кухненското оборудване в това голямо пространство изглежда различно. Всички плюсове и минуси ще бъдат незабавно видими, затова в кухнята и трапезарията трябва да има идеална комбинация от приемственост и хармония.


В допълнение към тези помещения на пода има баня, чиято площ е 1,9 квадратни метра. м и котелната къща - 2,6 кв. м. м.

гараж

Ако попитате някой собственик на кола, това, което според него е най-важното място в селска къща, те ще ви отговорят по същия начин. Това място е гараж. В гаража на двуетажна къща ще бъде всичко, което не е удобно у дома, в килера. Всеки ден ще почива лястовицата на четири колела и ще бъдат събрани абсолютно всички необходими работни инструменти. Правилният гараж, който е качествено проектиран, може да се превърне в място за много часове очарователна и интересна работа.

В това оформление има прилежащ гараж, свързан с къщата. Затова можете да влезете в него, без дори да излизате. Материалът за ерекцията му е тухла. Тя не само е издръжлива, но и устойчива на влага. Смята се за отлична вентилационна система, както и за изолация.

Разположение на втория етаж

Три спални на втория етаж изискват специално внимание. Площта на първата стая е 11.3 квадратни метра. м. Тази територия може да се използва по желание. Препоръчително е помещението да се разделя на две части: работа и почивка. В първия ще има десктоп, а във втората мебел за сън. От тази стая можете да отидете в залата, чиято площ е 4,5 квадратни метра. м. От коридора пътеката води до всяка стая на пода.

Следващата спалня е с размер 15 квадратни метра. м. Оборудван може да бъде по искане на собствениците. Стаята е малка, но много уютна. Другата спалня е с площ от 14,6 квадратни метра. м. Това е малко по-малко от предишната стая. Тук има много добро осветление, тъй като има прозорец почти с пълна дължина. Поради тази причина може да се уреди дори малка библиотека.

План на втория етаж на къщата с гараж

План на втория етаж на къщата с гараж

Също така във всяка стая има гардероб, от коридора и третата стая можете да влезете в общата баня, площ от 8.6 квадратни метра. м.

По този начин, подобно оформление на къща от 150 квадратни метра. м. с гараж е много удобно и удобно за живеене. Можете да останете тук през цялата година, къщата е идеална за семейство от шест души. Красивата външна и оригинална вътрешна оформление правят тази селска къща необичайна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Оформлението на къщата с мазе, гараж и оранжерияОформлението на къщата с мазе, гараж и оранжерия
Проектиране и оформление на дървена къща 10х13Проектиране и оформление на дървена къща 10х13
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
Оформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономичноОформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономично
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
» » Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
© 2021 BggeHat.com