Проектиране и оформление на дървена къща 10х13

Проектиране и оформление на дървена къща 10х13

Оформлението на двуетажна къща 10x13 с широка тераса, лоджия и таванско помещение на втория етаж.

Дървената къща е модерно и красиво жилище, което излъчва специална енергия и се зарежда с жизненост. В тази структура е лесно да дишате и да спите здраво. Вече на подсъзнателно ниво всеки човек има дървена къща, свързана с топлина, комфорт и комфорт. Оформлението на къща от 10 до 13 размера, представена в този проект, предлага интересни дизайнерски и дизайнерски опции, подходящи за всеки член на семейството.

Планиране и проектиране на къща от 10 до 13 за постоянно пребиваване

Планиране и проектиране на къща от 10 до 13 за постоянно пребиваване

сходен къща дизайн опции никога няма да загубят своята популярност, тъй като дървото е материал, използван за дълго време. Дървото има специална жизнена енергия и е в състояние да отвлече вниманието от суматохата на града. Разбира се, много хора не искат да се заселят в такива помещения поради концепцията за пожарна безопасност, но поради съвременните технологии този дефект изчезва.

Екстериорът на къщата

Появата на цялата структура има особена привлекателност, сякаш успява да фокусира очите и вниманието на хората. Създаването на такъв външен вид беше придружено от широка тераса с площ от 21,1 кв. М. м. Изглежда красива и елегантна за сметка на зелени площи, опаковане на резбовани дървени прегради.

На терасите има три дървени колони, които свързват покрива с пода. Те са оформени от умело резбарство. На терасата на къщата мебели от дърво преобладават: маса, столове, рафтове.

Дизайнът на терасата на къщата за постоянно пребиваване

Дизайнът на терасата на къщата за постоянно пребиваване

Не по-малко внимание във външния вид на къщата привлича лоджия на върха. Масивна дървена преграда, декорирана със зелени растения, създава атмосфера на природа, природа и необичайна лекота. Цветът на дървото е напълно запазен, отгоре е покрит само със защитен лак.

Къщата има два входа:

  1. Предният вход се намира в предната част на сградата и започва от терасата.
  2. Вторият вход се намира в задната част на къщата, като се започне с малка веранда (5.3 кв.м).

Благодарение на всичко това къщата придобива селективни елементи в съчетание със съвременни мотиви. Ето защо изглежда необичайно и оригинално.

Регистрация на първия етаж

Така че, ако влезете в къщата от входната врата, тогава ще отворите вестибюл, а след това просторен коридор, чиято площ е 11,6 квадратни метра. Това е доста голяма площ, така че можете да поставите шкаф, закачалки, малък нощен шкаф и места за съхранение на обувки. За регистрация ще се използва модерен стил в съчетание с държава. В резултат ще получите елегантна зала, различна от тежки форми и ясни линии. На пода и стените има естествен модел дърво, на някои места тапет с цветен украшение.

Планът на първия етаж на къщата е от 10 до 13 за постоянно пребиваване

Планът на първия етаж на къщата 10x13 за постоянно пребиваване

От коридора можете да отидете кухня-трапезария площ от 12 квадратни метра. m. За декориране на кухнята бяха използвани специални панели. До известна степен те са защита от пожар. Кухнята има голяма площ, така че явно ще има разбивка в две зони. В първата част на стаята ще има кухненски комплект, чийто цвят трябва да бъде сближен с естествени пастелни тонове. Във втората част на кухнята трябва да има дървена маса със столове от същия материал.

интериорен дизайн на дървена кухня с трапезария

например кухненски интериорен дизайн с трапезария в дървена къща



Също така от минувача можете да влезете в хола, площта на тази стая е 21,1 квадратни метра. м. Тези две стаи са свързани една с друга с широка врата. Изработено е от естествено дърво, само лакирано отгоре. До него се препоръчва да поставите дълги светлини и от двете страни. на първо мястоx вътрешно оформление на къщата така че на тъмно, можете безопасно да преминете в хола и обратно. На второ място, лампите носят декоративна функция.

Самата стая има интересен дизайн: много зелени растения в вани трябва да се използват за нейната украса. Между тях ще има мебели: диван, килер, винаги с отворени рафтове, уреди и др.

От коридора можете да отидете до две стаи, площта на първите 13,8 квадратни метра. м. Може да се използва и украсява по желание на собствениците. Тя може да бъде спалня, зала за игри, библиотека или зала за билярд. В стаята има добро осветление.

Площта на втората стая е 10.1 квадратни метра. м. Той е много уютен.

В допълнение към хола на пода се намират помещенията. За да влезете в тях, можете да използвате не само залата, но и задния изход. Захранващият блок е с площ от 4,5 квадратни метра. м. ще осигури на вашата къща необходимата мощност и отопление на помещенията. До него има баня, площта на която е 3,2 квадратни метра. м.

Регистрация на втория етаж

Къщата е на 2 етажа, на втория можете да стигнете по стълбите. Тя също така започва с просторна зала в задната част на къщата. За регистрация на залата може да се използва в гардероби с отворени раздели, които са разположени малки дрънкулки, семейни снимки и така нататък. G. Както декориране елемент може да се мотае дълго тясното издълбани дървена рамка. В залата няма прозорци, така че осветлението ще бъде преобладаващо изкуствено.

На втория етаж залата е централно ядро, от което можете да отидете до всяка стая, включително таванската стая.

зала на втория етаж на дървена къща

Първата стая е спалня, чийто размер е 13,8 квадратни метра. м. За дизайна му се препоръчва да се използват красиви цветове от естествено дърво. Те излъчват естествена топлина, която в комбинация с удобни и удобни мебели дава на помещението уютен и неизразим външен вид. Втората стая на етажа е друга спалня, площта й е 17.7 кв.м. Този интериор е избран тук, че всички елементи в него имат строг и солиден външен вид.

Елементите на осветлението изглеждат оригинални, което заедно с дървесната структура придава на цялото пространство по-мъжествен характер.

Планът на втория етаж на къщата за постоянно пребиваване

Планът на втория етаж на къщата за постоянно пребиваване

На втория етаж има едно проучване, площта му е 17,7 кв.м. м. Тук цари благороден и елегантен стил, постигнат благодарение на използването на тъмна сянка от дърво, мебели от тъмни цветове и строги принадлежности. От спалнята и офиса можете да отидете до лоджията.

дървени работни шкафове

Това оформление на къщата 10х13 е предназначено за семейство, състоящо се от петима души, целогодишно. Екстериорът и интериорът на къщата са хармонично комбинирани, създавайки неописуема атмосфера на топлина и комфорт в цялата сграда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Опции за оформление на къщата 7x7Опции за оформление на къщата 7x7
Вътрешно оформление на къщатаВътрешно оформление на къщата
Варианти на планиране на двуетажни къщи с гаражВарианти на планиране на двуетажни къщи с гараж
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Планиране на елитна къщаПланиране на елитна къща
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Проекти и оформление на къщи от дървената къщаПроекти и оформление на къщи от дървената къща
» » Проектиране и оформление на дървена къща 10х13
© 2021 BggeHat.com