Опции за оформление на къщата 7x7

Опции за оформление на къщата 7x7

Днес стана много популярно да се изградят къщи с вили с таван за летни семейни ваканции и зимни ваканции с деца. Дори временното пребиваване в селска къща е в състояние да осигури на вас и вашите деца полезни във всяко отношение пребиваващи на чист въздух!
За едно малко семейство няма нужда от дом на голяма площ. За да създадете уютна атмосфера, спокойна и домашна среда, се нуждаете от малко пространство, особено ако човекът в семейството не е толкова много.

къща план 7х7

Оформлението на къщата с тераса 7x7

Такава почивка задължително дарява организма на детето с необходимото и полезно затвърждаване през цялата следваща година и всеки път създава прекрасно радостно настроение, когато си спомня прекрасна почивка.

Един от най-подходящите варианти за имение с таванско помещение може да се превърне в удобна къща 7x7. Това оформление е много изгодно и успешно съчетава всички предимства на една селска вила.

В тази статия ще бъде предложено оформлението на къщата 7 до 7, което е подходящо за семейство от трима души. Структурата има не само интересен интериорен дизайн, но и привлекателен външен вид. Това се постига благодарение на красивите фасадни решения.

Къща от 7 до 7 с таванско помещение и тераса

на двуетажна къща е предшествана от голяма открита тераса (16 кв. м.). Като правило, такива Терасите визуално увеличават размерите на къщата, но и да спестят място. Например, през лятото, не можете да използвате трапезарията, но да се намирате на чист въздух. Тук можете да организирате детска градина или място за почивка в топло време.

Характеристики на строителството

Изграждането на този ваканционен дом може да се проведе от голямо разнообразие от материали, по-специално от красив естествен камък или къща от дърво.

къща с мансарда 7x7

Разположение на тавана и на първия етаж на къщата 7x7

Най-важните характеристики на вилата с таванско помещение 7х7 са, разбира се, на високото качество на избрания от Вас материал, неговия полезен живот, подчертават чара на външния дизайн, отлична звукоизолация, както и гаранция за запазване на приятна прохлада в горещите летни месеци и топлоизолация студените зимни вечери.

Строителните материали за селски къщи са с повишена здравина и други толкова важни функционални характеристики, сред които може да се разграничи защитата от природни и атмосферни явления, както и очарователният комфорт на външната декорация.

Появата на такава къща не се нуждае от допълнителен дизайн, тъй като тези материали имат своя собствена естествена красота и оригиналност.

Вътрешна декорация

Цвят стил и тапицерия вилна къща може да се извърши в най-различни дизайнерски решения - от ярките цветове на модерен интериор с невероятни пастелни цветове и колоритен дизайн "под дървото" - някакъв подобен стил ще комбинира прекрасната хармония и очарованието на вашия красив дом.

С относително малкия размер на този имот, оформлението на вила 7х7 ще изглежда много хубаво и престижно.

Вашите близки приятели и гости ще оценят с право великолепния вкус, с който ще създадете оригинален ваканционен дом. Тъй като тя ще бъде малка в своята конструкция, първо е необходимо да се изготви подробен чертеж на всички помещения, които ще изпълняват различни функции и в зависимост от това ще бъдат разположени във вашето уютно имение.

къща интериор 7x7

Интериор на къща от дърво 7х7

Оформлението на подобна къща е 10x10 Тя започва с залата, където можете да поставите детски велосипед или зимен ски, и има малък резбован шкаф, в който да съхранявате вашите връхни дрехи и малка библиотека за открити обувки и чехли.

Следвайки къщата и приготвяйки предварително подготвения план, вие се намирате в комфортна уютна всекидневна с хубави меки ръчно изработени мебели и кръгла дървена маса за вашата приятелска семейство.

Няколко стола и две очарователни подплатени столове ще бъдат достатъчни за приемането на гостите на големи семейни почивки. Отляво можете да оборудвате стилна кухня, където ще ухапете вкусно пържени картофи с гъби и сладки пайове.

За да запазите вътрешното пространство, е за предпочитане да използвате компактен кухненски комплект, "ъглова" дивана и леки битови уреди.

кухненски комплект



Вариантът на компактния кухненски комплект

В този случай трапезарията ще изглежда просторна, ще бъде много приятно да се готви, създавайки вкусни кулинарни шедьоври. Вграден в таванния прозорец сладки крушки ще осветяват вашия топъл, гостоприемни и уютен дом на дълги зимни вечери. От дневната се намираме в голяма просторна стая, която, за да спести място, може едновременно да служи като "детска" спалня и една спалня за възрастни.

За това ще е необходимо само с вкус и умело да очертаем наличната територия. В "имитираната" спалня можете да поставите легло от естествено дърво, както и да инсталирате малък гардероб, издълбани скринчета за постелки и оригинална лампа.

Планът за деца ще приюти идеално малък диван с възглавници, малка маса и оригинален килим с любимите играчки на бебето ви. интериор на детска стая На пода на селска къща можете да поставите тесни летни пътеки или по-топъл килим за зимата, за да поддържате естествено топлина. Баня в такава къща най-добре е да се съчетаят.

В този случай пространството ще бъде освободено за малка перална машина и малка "сешоар", която е важен аспект за семейства с малки деца. Вместо да баня в частна къща Можете да оборудвате вертикална душ кабина, която ще заема малко пространство.

По-добре е да поставите прозорците по такъв начин, че слънцето в "детското" и в кухнята да е през целия ден, а дневната, поради допълнително осветление, може да бъде поставена на сенчестата страна.

В тази статия ви разказахме само за един от вариантите за оформление за къща от 7x7, но, разбира се, има и други видове договорености, рисунката, която представяме на вашето внимание.

вила с таванско помещение

Дизайн и разположение на вилата с мансарда 7x7

Това оформление на къщата 7x7 е идеално за семейство, състоящо се от двама или трима души. Тази къща хармонично съчетава всички удобства за приятен престой извън града.

Вътрешна украса на къщата

В къщата няма зала, на входа веднага падате в кухнята в къщата. също стълби към втория етаж разположен директно на терасата. Чрез аварийния вход можете да влезете в една от спалните.

Планът на първия етаж на къщата е от 7 до 7 с тераса

Планът на първия етаж на къщата е от 7 до 7 с тераса

Кухнята е съчетана с трапезарията и в същото време е мястото, където семейството може да се отпусне и да се отпусне, площта му е 15 квадратни метра. м. Тази малка площ трябва да се използва внимателно, така че да има достатъчно място за инсталиране на маса за хранене. От дясната страна на тази стая трябва да има малка функционална слушалка с вградени уреди, отляво има малка маса и столове.

Не забравяйте, че в кухнята голяма роля играят завесите на прозорците. За тази стая е по-добре да се използва тюл, което би направило цялото пространство "по-леко" и "проветрено".

кухненски интериорен дизайн 15 кв. м. м.

пример за интериорен дизайн кухня-трапезария площ от 15 квадратни метра. м.

Освен това е целесъобразно да се постави тук зона за отдих, така че за да се създаде дизайн в тази стая, струва си да се използват светли нюанси на цвета в комбинация с по-тъмни, за да се даде акцент върху даден обект. Например, всички в светли цветове, само кабинет в кафяв цвят, възглавници на дивана. Благодарение на тази рецепция стаята ще стане по-визуално.

Планът на втория етаж на къщата е от 7 до 7 с тераса

Планът на втория етаж на къщата е от 7 до 7 с лоджия

2 спални на първия етаж имат малка площ. За техния дизайн се използват само светли цветове и цветове, които ще ви помогнат да се отпуснете и да се отпуснете бързо. Тъй като няма много място, тогава мебелите трябва да се използват на минимум, така че да не се създава илюзия за задръствания. Ще бъде достатъчно да има легло, килер и маса. Без внимание, не можете да оставите аксесоари.

Площта на първия етаж е 50 квадратни метра. м., вторият етаж е много по-малък по размер. Той започва с лоджия (16.0 кв. М.), Които могат да бъдат издадени от самите наематели. Следващата е хол (24,0 кв. М). Интериорът на тази стая трябва да бъде подобен на дизайна на просторна спалня, така че да можете да се отпуснете и да се отпуснете в нея.

лоджия на втория етаж на дървена къща

Лоджията на втория етаж дава на цялата структура по-изразителен и привлекателен външен вид. За дизайна си, се препоръчва да се използват домашни цветя в саксии и саксии, лека пейка, светли цветове на декорация.

Това оформление на двуетажната къща 7х7 има своите предимства. Те включват комфорта, създаден в структурата, уникалната атмосфера на дома. Въпреки малките параметри, има място за всеки член на семейството. Други оригинали рисунки на подобни имоти в страната можете да изтеглите по всяко време. Успешно строителство и още приятен и щастлив престой в уютно имение за вас и вашите деца!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на къща 10x12Опции за оформление на къща 10x12
Опции за оформление за едноетажна къща 10х10Опции за оформление за едноетажна къща 10х10
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Проекти и планиране на банята 6x6Проекти и планиране на банята 6x6
Варианти на разпределение на едноетажни къщи и вили с таванско помещениеВарианти на разпределение на едноетажни къщи и вили с таванско помещение
Вътрешно оформление на къщатаВътрешно оформление на къщата
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Разпределение на двуетажна вилаРазпределение на двуетажна вила
» » Опции за оформление на къщата 7x7
© 2021 BggeHat.com