Вила 7x7

Селска къща 7х7 и декорация


Не всеки може да поеме рискове, да събере всичките си вещи, да продаде апартамент и да се премести извън града. Спиране на това може да има много причини: от отдалеченост от работното място и завършване с търсенето на самия жилищен фонд. Има обаче такава възможност като сезонен живот. Не отнема много време да отидете на работа, да се притеснявате дали болницата е близо и т.н. Това на практика премахва всички проблеми. Остава да се решават само няколко въпроса, по-специално търсенето на проект, който ще издигне сграда за живеене. Оформлението на едноетажна къща 7х7 ще бъде отлична възможност за изграждането на икономично и същевременно функционално крайградско жилище.

проект на едноетажна къща 7 на 7

проект на едноетажна къща 7 до 7 с допълнителна малка входна веранда

Да се ​​изгради това селска къща можете да използвате материал като дърво. Къщата, изработена от дърво, е известна със силните си характеристики. Освен това се постига високо ниво на шумо- и топлоизолация. Външният вид на дървената конструкция не изисква завършване, тъй като естественият естествен външен вид на дървото е привлекателен.

Вътрешна декорация и интериор

Дизайнът на вилата е удобен и функционален къща оформление, който дори в малко пространство ще изглежда грандиозно. Залата има малък размер, за да спести място, но има малък вестибюл, в който ще се съхраняват неща и обувки. Къщата е предназначена за сезонно обитаване, така че един малък шкаф за монтаж е достатъчен.

Зад табурът е веднага зала, която може да се използва като малка дневна (6.3 кв. М). Това място трябва да бъде правилно разделено на зони, така че всеки от тях да има своя собствена цел. Всеки ъгъл на стаята трябва да има свой собствен функционален елемент.



7-етажна къща оформление

Следващата идва кухненски плот 14.3 кв.м. м., който е отделен от залата. За подреждането му трябва да се използва функционална слушалка, което значително ще спести място. Не използвайте тежко, обемисто оборудване, тъй като може да не е полезно за сезонно живеене, но мястото ще бъде заето. Вечер осветителните тела могат да станат лампи под тавана.

В лявата част на къщата има голяма стая (22 кв. М). Тя ще служи като спалня. За да украсите не е необходимо да използвате много мебели, просто инсталирайте шкаф за съхранение на дрехи и други предмети, легло, маса, малък диван. Цветовете трябва да са леки или по-добре да оставят естествено дърво, защото заедно с него се създава уникална атмосфера.


Наблизо има обща баня (3,5 кв. М.). Това пространство ще бъде достатъчно, за да инсталирате душ, тоалетна и мивка. Ако е необходимо, можете да инсталирате пералня. Благодарение на котелната централа и тръбопровода, водата ще бъде в чист вид от най-близкия източник.

Този план за едноетажна къща 7x7 е идеален за сезонно пребиваване на малко семейство в крайградската област на вашата страна. Той разполага с всички удобства за комфортен живот през летния сезон извън границите на града.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Оформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономичноОформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономично
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
Дизайнът на едноетажна къща с 2 спалниДизайнът на едноетажна къща с 2 спални
Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111
Оформлението на едноетажна къща 9x9Оформлението на едноетажна къща 9x9
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
» » Вила 7x7
© 2021 BggeHat.com