Оформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономично

Разпределението на къщата е 60 кв.м. - комфортно и икономично

Проектът на къща с веранда, сауна и интериор в стила на минимализма, чиято обща площ е 60 квадратни метра. м.

Не всеки човек може да си позволи да продаде апартамент в града и да се премести отвъд него в тиха и уютна къща. Причината за това може да бъде разнообразие от причини, между които има материална причина или страх от твърде голямо разстояние за работа. Въпреки това, има чудесен вариант, който всеки може да хареса, той е малка къща, където можете да прекарате празници и уикенди заедно със семейството си. Тази статия ще покаже оформлението на къщата с площ от 60 квадратни метра. м.

Дизайн на дома в стил на минимализъм

Дизайн на дома в стил на минимализъм

Пристигайки само през определени дни, можете да се насладите на спокойствието, спокойствието и спокойствието. Уикендите или малката почивка ще бъдат достатъчни, за да се отпуснете и да забравите за техните проблеми. Друго важно предимство на живот извън града се счита за единство с природата. Хармонията с околната среда е един от важните моменти, за които всеки човек трябва да се стреми.

веранда

Входът на къщата започва с малка веранда (9.6 кв. М.), А от другата страна на къщата има веранда. Това е остъклена част от сграда, която никога не се нагрява. И служи за да даде на цялата къща по-красив и завършен външен вид. В него можете организирайте малка зимна градина или да направите семинар.

В това Проектът на къщата използва тухлена веранда. Защо от този материал? Тухла е практически най-надеждният и издръжлив материал за строителството. Такава веранда, обикновено не се страхува от влага, няма нужда постоянно да се грижи за стените си. През лятото няма да бъде горещо, а напротив, това е готино. През зимния сезон тук трябва да се управлява топлината, тъй като проектът взема под внимание затоплянето на стените.

Приземен етаж

Влизайки в къщата, се намирате в много малко входно антре (3.8 кв. М.), От което можете да отидете в залата или в хола. Но ще започнем с кухнята. Площта му е 11 квадратни метра. м., така че за регистрация ще се използват P-слушалки, което ви позволява значително да спестите място. Въпреки това, въпреки спасяването на пространството, домакинята ще се чувства комфортно и удобно в нея, особено след като всичко е винаги под ръка. Извън слушалките ще има маса за хранене и столове.

Планът на първия етаж на къщата в стила на минимализма

Планът на първия етаж на къщата в стила на минимализма

Дизайн и оформление на кухнята в къщата ще бъдат представени в светли цветове, тъй като пространството вече е твърде малко, за да се използват тъмни нюанси. Както знаете, тъмните цветове "абсорбират" пространството. Осветлението през деня идва от два средни прозореца. На тъмно ще трябва да използвате изкуствени източници на светлина. За такава малка по размер кухня е най-подходящ вариант с осветление, като осветление ще се проведе в начина, лампата на пода - също не е вариант, полилеят е твърде голям за това пространство, но построен и регулируемо осветление ще бъде най-добрата идея.



Следващата стая е хол, чиято площ е 28 квадратни метра. Това място винаги е било считано за централна част на къщата и в този проект. Това е най-голямата стая в цялата къща. В цялата структура оформлението е минималистично, така че дори холът е обзаведен по същия начин. Този стил включва наличието на опънат лъскав таван, тъй като ви позволява визуално да увеличите размера на пространството. Материалът, от който е изработен, е екологичен, изглежда нов дори след дълъг период на употреба, с помощта на който е възможно да се вкара светлина и въздух в стаята.


Заслужава си да използвате осветлението, за да визуално увеличите стаята. Например, един полилей може да изпълнява не само основната си роля (осветление), но и може да се превърне в оригинален обект, който до голяма степен се подчертава от елемента на целия интериор.


За този стил се прилага принципът matryoshka, който ще се спазва при дизайна на всекидневната. Същността на това е, че мебелите в стаята са малки, но тези модели са с голяма функционалност. Например, диван-трансформатор, маса, която може да се движи поотделно, мебели, в конструкцията на кои колела се използват.

Освен това на първия етаж има баня (3,7 кв. М.) И котелно (4,9 кв. М.).

Планиране на втория етаж

Стълби с наклон до втория етаж заслужава специално внимание. Обикновено те се използват за пестене на пространство. Тъй като моделите могат да бъдат най-разнообразни и да се поберат под абсолютно всяко отваряне. На търна може да е 90 или 180 градуса, ще зависи от това колко място е останало. В този проект няма абсолютно никакъв допълнителен метър, така че ъгълът на стълбата е 90 градуса. Този дизайн е много надежден и здрав. Има две периметърни огради, стълб и широки стъпала.

Планът на втория етаж на къщата в стила на минимализма

Планът на втория етаж на къщата в стила на минимализма

Освен това на втория етаж има зала с площ от 6,7 кв. М. м. В такава малка къща не можете да оставите това място за нищо, затова си струва да инсталирате малък плъзгащ се шкаф, малко кресло в него и накрая ще получите мини-библиотека. От нея можете да отидете в спалните, чиято площ е 13,0 квадратни метра. м., 10.6 кв.м. м и 14,8 квадратни метра. м. Също така са оборудвани в съответствие с принципа на минимализма, поради което използват в светли цветове стени и малко количество мебели в интериора си. Също на втория етаж има гардероб (3.5 кв.м.), сауна и баня (7 кв.м.)

По този начин, това оформление на къщата е 60 квадратни метра. m ще бъде прекрасно възможност за сезонно семейно живеене, който се състои от 3 или 4 души. Въпреки факта, че Малка къща, тези техники, които бяха използвани за нейния дизайн, се промениха визуално вътрешното оформление на къщата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
Къща за две семейства ще бъде достатъчна за всички!Къща за две семейства ще бъде достатъчна за всички!
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
» » Оформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономично
© 2021 BggeHat.com