Оформлението на старо имение или имение в класически стил

Оформлението на старото имение

Оформлението на старото двуетажно имение с огромна всекидневна с камина, високи тавани.

Елегантност и елегантност ... Това са характерните особености, използвани за украсяване на старите къщи. Всичко в тях излъчва стил, красота и мода. Предложеното оформление на старото имение е въплъщение на класическия стил и дизайн. Както и в миналото, има хол с камина.

Проектът на древно имение

Проектът на стара руска столица

Отначало влиза входа на имението голяма и просторна тераса, двойни врати и огромна зала, свързана с коридора, чиято обща площ достига 17,2 квадратни метра. м. В древността свещи са били използвани за получаване на светлина, но в този проект те ще изпълняват само ролята на аксесоари.

Изящен дизайн на първия етаж

От залата можете да отидете кухня-трапезария 17.5 кв.м. m. през малък коридор. За съжаление, в миналото не е възможно да се прехвърлят уредите, използвани за готвене, но разнообразието от декоративни елементи ще подчертае стила на цялата кухня. В трапезарията трябва да има дълга, голяма маса с резбовани крака. Около него трябва да се поставят високи столове с гръб и перила. Като правило столът стоеше начело на масата.

интериор на руски стол

От коридора можете да отидете до пещта, чиято площ е 6,0 кв. М. Чрез дневната (28.2 кв.м.) можете да отидете до камината (21.9 кв.м.) и през малък коридор към стаята за гости, чиято площ е 15.6 кв.м. м. На пода има две бани.

План на приземния етаж на старо имение

План на приземния етаж на старо имение

От залата през арката можете да влезете в хола. Това огромно пространство се използва от старите времена, за да се приемат гости. В стила на тази стая можете да намерите ограничен шик, лукс на материали и аксесоари, ефективността на всеки елемент. Тук правилата за хармония, както и елегантната елегантност и твърдост.



Classic е стил, който никога няма да загуби уникалността си. Огромен хол с камина, е да бъдат украсени с картини, часовници, китайски вази, и така нататък. Г. Не трябва да има задръствания в интериора, но в същото време е важно да се избегне вакуум.

А последната стая на пода е залата. Залата е място, където в древни времена се събира огромен брой хора, включително дори и придворни, а тук се провеждат големи събития. Площта на тази стая е 17,5 квадратни метра. м. Неговият външен вид изглежда невероятно. Подът е с шарени и лъскав паркет, покрит с килим с класически украшение. Колони и пиластри въплъщават древната култура и сякаш ни пращат в далечното минало.

Забележителното решение ще послужи като кесиен таван, тъй като е чудесно комбинирано с издълбани мебели. Шкафове, скринове, дивани с дървени подлакътници, позлатени аксесоари, високи тавани са всички елементи от античността.

интериорен дизайн на руски стол

интериорен дизайн на руски стол

Стилно решение на втория етаж

На втория етаж има частни апартаменти - само три спални. Първият е с площ от 15,6 квадратни метра. м., втората 21,9 квадратни метра. м., третата е 17,5 кв.м. м. във всяка стая трябва да се обърне голямо внимание на осветлението. За класическия стил, най-характерно е използването на осветление отгоре, което е представено под формата на кристал или свещник. Много е важно да изберете подходящите бижута, за да не развалите впечатлението.

Най-често срещаният елемент може да се разглежда като снимки в масивни позлатени рамки, както и часовници. Във всяка стая има много прозорци, от които се отваря красива гледка към околните земи и беседки.

Планът на втория етаж на едно старо имение

Планът на втория етаж на едно старо имение

На втория етаж има голяма тераса, чиято площ е 8.3 квадратни метра. м., както и малка зала за библиотеки, чиято площ е 17,5 кв. м. м. Има и зала с размери 10,6 кв.м. м., Логиня (16.8 кв.м.). И, разбира се, има две бани.

Така, оформлението на старото имение не е лесна задача, в която се изисква да се наблюдават много нюанси. Особено трудно да се справят с интериорния дизайн на стаите. Но ако успеете, ще получите великолепно имение, в което много хора могат да живеят!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Проектиране и оформление на дървена къща 10х13Проектиране и оформление на дървена къща 10х13
Планът на двуетажна къща от 120 кв.м.Планът на двуетажна къща от 120 кв.м.
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
» » Оформлението на старо имение или имение в класически стил
© 2021 BggeHat.com