Проектът на просторна едноетажна къща

Проектът на просторна едноетажна къща

Дизайнът на едноетажна къща с три спални, хол, кухня-трапезария и тераса.

Днес едноетажни къщи са много популярни, тъй като те са бързо построени и значително спестяват пари за строителство. за изграждането на къща е най-често използвана тухла, защото е силна и надеждна. Този материал може да осигури трайността на сградата, а също и да направи вида на къщата привлекателен. Оформлението на къщата 10x10 Това е удобен и удобен проект, който почти всяко семейство ще хареса.

Оформлението на едноетажна къща с 3 спални

Тя започва с Терасите на къщата са 13.4 кв.м. м., който също е направен от тухли. Препоръчва се да се използва като място за просто забавление. Можете да поставите шезлонги, дивани и да прекарате свободното си време на чист въздух. Близо до къщата трябва да се намира малка зимна градина или предната градина, която ще даде на къщата по-мек и уютен външен вид. Зад терасата има тамбар (4,9 кв. М). В барабана трябва да инсталирате гардероб и рафтове за обувки.

Интериор на стаите

Първата стая на пода е дневната (35,5 кв. М.). Дневната се счита за основната стая в къщата, тъй като цялото семейство събира и приема гости. Поради тази причина е важно да се оборудва и декорира правилно. Препоръчва се използването на светли цветове, живи растения и хубави красиви аксесоари. Това ще помогне на гостите да се отпуснат и да създадат спокойна атмосфера. Не забравяйте да се грижите за мека мебел - мека мебел, столове и столове, всичко това трябва да изглежда красиво и да стане част от интериора. Качественото офис оборудване също играе голяма роля, така че обърнете внимание на избора на телевизор, аудио система, компютър и др.

План на приземния етаж на къща с три спални

План на приземния етаж на къща с три спални



Необходимо е да се грижите за осветлението. В хола има няколко стандартни прозореца, през които вечер няма да има достатъчно светлина. Полилеторът под тавана ще свети добре околното пространство, поради което лампи и лампи може да се изискват само за частично осветяване на определена област. От дневната можете да отидете на друга тераса зад къщата.


Другата стая в къщата е кухня-трапезария 21.3 кв.м. м., който е свързан с хола. За да създадете красив интериор, ще трябва да поръчате кухненски мебели, а оригиналните аксесоари и подходящо избраните аксесоари ще бъдат отлично допълнение и ще ви помогнат да завършите цялостния образ на стаята. Можете да се отдалечите от стандартните и класически решения, като например правите кухнята в синьо. Въпреки това, за по-голямо удобство, домакинята е по-добре да не използва ярки цветове. Можете да изберете умерен цвят, но в същото време добавете дълбока сянка, която ще подчертае всички останали подробности в стаята. Също така кухнята има дълга маса със столове. Всичко това е украсено с неусложнени резби. Цветът на тази трапезария мебели може да бъде абсолютно всяка, тъй като тя няма да играе голяма роля.

Дизайн на спални

Тази просторна къща разполага с три спални, разположени в противоположната част на къщата. И трите се различават един от друг не само по отношение на параметрите, но и при планирането. Определяне на пространството в спалнята има оригинален дизайн. В средата на стаята има определено разделение, което свързва двете зонови части една с друга. В първата зона, която се намира по-близо до изхода, има малък диван, телевизор и бюро за работа. Втората зона на тази стая е предназначена за почивка, има легло, гардероб и някои аксесоари. Тази светла стая е декорирана в пастелни цветове.

Дизайн на една от стаите в къщата

Дизайн на една от стаите в къщата

Другата спалня (16.8 кв. М.) Е обзаведена в съвсем различен стил. За своя дизайн се избира класика, която се подчертава от материала за декорация, мебели и аксесоари. Влизайки в тази стая, веднага се чувствате като луксозно имение. Това пространство е подходящо обзаведено, затова изглежда необичайно голямо. И последната, трета спалня (18.5 кв. М.) Не е с определен стил. За нейното подреждане могат да се използват всички нюанси на цветовата палитра. Има стандартно обзавеждане - легло, малък диван, бюро.

Това оформление на едноетажна къща с 3 спални е идеално за живеене от трима до четирима души. Тази просторна сграда има такива характеристики като практичност, удобство и комфорт. Въпреки това, освен това, къщата изглежда красива и луксозна. Той няма общ стил и почти всяка стая има свой собствен уникален дизайн. Именно поради тази причина тази къща може да се нарече специална и необичайна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Опции за оформление на къщата 7x7Опции за оформление на къщата 7x7
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Къща с балдахин практическо решение за всяко семействоКъща с балдахин практическо решение за всяко семейство
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Варианти на проекти на къщи с камина на един и два етажа, подреждане на холВарианти на проекти на къщи с камина на един и два етажа, подреждане на хол
Тераси и верандиТераси и веранди
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Оформлението на просторна къща 10х10 за голямо семействоОформлението на просторна къща 10х10 за голямо семейство
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
» » Проектът на просторна едноетажна къща
© 2021 BggeHat.com