Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата

Оформлението на къщата е до 100 квадратни метра. м.: оригиналност и красота

Къщата е 90 кв.м. м. с кухня, съчетана с трапезария, светъл уютен хол и две спални.

Почти всеки, който живее днес в града, би искал да се премести в крайградски район и да живее в малък квартал уютна малка къща заедно със семейството си. За съжаление, не всеки може да реши такава отговорна стъпка, защото има много причини, поради които този ход ще причини неудобства и проблеми. Например, отнема много време, за да стигнете до работа или училище, отдалеченост от болницата и т.н. Въпреки това, можете да прекарате лятното часово време само извън града, а ако се интересувате, предложеното оформление на къща от 90 квадратни метра. м. определено трябва да опитате.

къща на 90 кв.м.

проектът на едноетажна къща от 90 квадратни метра. м.

Тази къща е в съвършена хармония с природата. В близост има среден парцел, на който може да се разположи градината и градината. От прозорците на къщата можете да видите красиви цветя и дървета, които растат през лятото. Благодарение на зелените насаждения къщата ще бъде по-хармонично съчетана с природата. Този проект е чудесен и за семейства с малки деца.

Вход в къщата

Този проект предоставя два входа на къщата, първият започва с тераса, площ от 4,8 квадратни метра. Това е сравнително малка площ, но не можете да я оставяте без внимание. Наличието на тераси е придружена от няколко предимства, които ще направят живота ви по-комфортен.

  1. Първо, спестяване на място в къщата. Настаняването може да се извърши през лятото, поради което на терасата може да има трапезария или място за детски игри.
  2. На второ място, терасата може да се използва за реализиране на всякакви идеи за дизайн, талантливи хора с много въображение, този проект определено харесва.
  3. На трето място, на терасата можете да организирате малка зимна градина, тогава гледката на къщата ще се промени радикално към по-добро.

Вторият вход минава през верандата, която заема 9,34 кв. М. квадратни метра.

Разпределението на къщата е 90 кв.м.

Разпределението на къщата е 90 кв.м.

Неговото присъствие ще направи живота в дома още по-удобен и удобен. Тук си струва да обърнете голямо внимание на светлинните моменти. Веранда в къщата трябва да бъде осветена през нощта. За да направите това, се препоръчва да поставите няколко стоящи лампи по периметъра, или обратно, да ги окачите.

осветена тераса

Осветената тераса ще създаде красив романтичен ъгъл за вечерна лятна ваканция

Кухня-трапезария

От вестибюла пътеката води до малка зала, чиято площ е 1,28 квадратни метра. Кухнята, съчетана с трапезарията, се намира леко отляво на входа и може да бъде достъпна от залата. Следва да се отбележи, че в момента няма абсолютно нищо невъзможно кухня в къщата с лекота може да се превърне в най-удобното място в цялата сграда.



За да направите това, не е нужно да разрушавате стените или да ги разделяте - в този проект всичко е напълно обмислено. Това е кухня-трапезария, която ще бъде най-добрият вариант. Няма да е трудно да го оборудваме, особено на площ от 14,93 квадратни метра. m. За да направите това, трябва само да разделите цялото пространство на две зони:

  • За готвене;
  • За ядене на храна.

В резултат на това собствениците ще имат място, където не само могат да готвят храна, но и да общуват с приятели и роднини. Въпреки това, подреждането на кухнята трябва да се планира много точно.

Това оформление включва дизайн на "директна" кухня. Това е класическо решение, тъй като е удобно да бъдете в него, е достатъчно функционален и приятен. В директна кухня е подходяща всяка техника, дори вграден тип. Изненадващо е комбинираната строгост на линиите, както и оригиналността. Ето защо такива несъвместими неща като функционалност и простота тук могат да се хармонизират помежду си.

Всекидневна

Следващата стая е голяма светла всекидневна, чиято площ е 21,81 квадратни метра. м. Този ефект на лекота се постига чрез няколко големи прозореца, които осветяват цялата територия. Вътрешно оформление на хола и къщата е също оригинален и красив. Всеки знае, че модата никога не стои неподвижна и нейната неограничена сила е наистина страхотна.

През последните няколко години се промениха много неща: се появиха нови стилове и варианти за дизайн, но интериорът в класически стил все още е популярен. Благодарение на класическия стил е възможно да създадете хармонична атмосфера и да покажете на всички гости чудесен вкус.

интериорен дизайн на кухнята и дневната в класически стил

дизайнерски интериор голям кухненски хол в класически стил с големи прозорци

Класическият стил включва хармония, симетрия, както и скъпи и в същото време висококачествени материали. Всичко трябва да бъде избрано с вкус: като се започне от обикновени довършителни материали и завърши с аксесоари, които служат за декорация. Необходимо е да се постигне чувство на триумф и богатство. Това е доста лесно, ако използвате само най-доброто. В същото време цветната палитра не трябва да се различава от яркостта: достатъчно е да комбинирате светли пастелни цветове с позлата.

Спални стаи

Също така в къщата има две спални. Голямата спалня е с размер 15,92 квадратни метра. м. Той е украсен много красиво в романтичен стил. Тя включва светъл тюл на прозорци, светли тапети, деликатни нощница и няколко огледала по стените. Лекота и гладкост - тези характеристики могат да се характеризират от тази стая. Дори тежките мебели ще изглеждат лесни заради резбата.

Дизайн на спалнята

Втората стая е малка спалня, чиято площ е 12,92 квадратни метра. м. Не е много по-различна от предишната. Тук обаче няма прозрачен тюл на прозорците, а завеси, на стените няма огледала, а вместо тях се монтират рафтове и шкафове. Въпреки това, все още няма ярки цветове, но стаята е толкова функционална и удобна. От мебелите има килер, няколко рафта, малък диван, маса и, разбира се, спално легло.

По този начин, подобно оформление на къщата 90 квадратни метра. м. Бюджет и е подходящ само за сезонно пребиваване извън града. Не се предвижда постоянно пребиваване, особено през зимния сезон. Това е прекрасно възможност за лятна семейна почивка, в които не повече от четирима души.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Оформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономичноОформлението на къщата е 60 кв. М удобно и икономично
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
Разпределение на къщата 8x9 с таванско помещениеРазпределение на къщата 8x9 с таванско помещение
Проектът на просторна едноетажна къщаПроектът на просторна едноетажна къща
Планиране и проектиране на къща с 4 спалниПланиране и проектиране на къща с 4 спални
» » Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
© 2021 BggeHat.com