Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111

Вътрешно оформление на едноетажна къща 11x11

Схемата на вътрешното оформление на едноетажна къща 11 на 11 с тераса и две отделни спални.

Ако всъщност решихте да разгледате такъв вариант като изграждането на едноетажна къща, тогава определено ще ви е необходимо вътрешното оформление на едноетажна къща 11x11, която ще бъде представена в този проект. Тази къща е наистина топла и уютна, а ако имате желание, тя може да се превърне в място не само за живеене през цялата година, но и за сезонни. Предложеният проект е идеален за семейства, включително малки деца или възрастни хора.

проект на едноетажна къща 11 на 11

проект на едноетажна къща 11х11

Така че входът в къщата е един и започва с тераса. Площта му е 33.0 квадратни метра. m., Така че трябва да се използва за всякакви цели. Много дизайнери специално създават такива големи отворени повърхности, тъй като тераса у дома може да се превърне в истинско въплъщение на почти всяка идея за дизайн. Ако имате къща за 200 квадратни метра. м., и смятате, че терасата не може да бъде проектирана по оригинален начин - тогава вие сте много объркани.

Можете да го използвате като няколко опции. Например, тя може да бъде:

  1. Място за почивка. След това трябва да подредите малък диван, кресло и да добавите малко уют с помощта на красиви лампи, малка маса и няколко книги. Не забравяйте за меките възглавници и красивата калъфка.
  2. Място за ядене на храна. В повечето случаи терасата служи като трапезария, но само през определени сезони. Тук можете да подредите голяма маса за цялото семейство и столове, препоръчително е да инсталирате малка плочка и шкаф, за да затоплите храната и да я срежете точно тук.
  3. За пиене на чай и забавление. На терасата можете да поставите малка маса за пиене на чай и няколко стола вечер, за да четете или разговаряте с други членове на семейството. Необходимо е да се допълни това пространство със зелени растения или да стои на пода лампи. Децата могат да играят тук през деня.

Цветният дизайн също зависи от вас, но се препоръчва да прибягвате до спокойни тонове, които са по-близо до естествените цветове.

Вътрешно оформление на къщата



На входа наемателят влиза в малък вестибюл, откъдето може да премине в жилищната част на сградата. В къщата няма зала, която е заменена с хол. Този дизайн най-често се използва за малки сгради, в които техническите помещения заемат площ от по-малко от 50 квадратни метра. м. Кухнята - трапезарията заема площ от 13,1 квадратни метра. м. холът е малък по размер, само 14,0 квадратни метра. m. Поради тази причина е полезно да се третира правилно и да се опитате да увеличите визуално пространството. В този проект ще се увеличи поради няколко големи огледала, както и специално избрано осветление.

Цветното решение се избира в сиви тонове, които са перфектно съчетани с бяло, черно и кафяво. Не можеш да наречеш такова решение ярка опция и не можеш да кажеш, че е тъмно, най-вероятно - неутрално. Следователно мебелите и декоративните елементи в тази стая също не трябва да са ярки, по-добре е да изберете спокойни тонове.

На чертежа виждате пример за оформлението на къща 11x11. Но и това оформление може да се приложи за по-малки размери 10 до 10 или от 11 до 9, в който случай ще има 2 допълнителни тоалетни и отопление от лявата страна на къщата.

къща планиране от 11 до 11

Разпределение на къщата 11 на 11

В допълнение към хола на първия етаж има 2 отделни спални. Те имат същия размер - 13,6 квадратни метра. м и 13.6 кв.м. Стаите нямат разлики един от друг. От всяка спалня можете да отидете баня за лично ползване (2.9 кв. М - първият и 2.7 кв. М - вторият). Във всяка стая има един прозорец, който отива на територията на гостоприемството. Също така на етажа има пещ, чиято площ е 3,2 квадратни метра. м, обща баня (2.9 кв.м.), сауна (1.8 кв.м).

По този начин, вътрешна оформление на едноетажна къща, който е представен в този проект, практически не се различава от останалите малки къщи, има само една разлика - това е много уютно. Както бе споменато по-горе, всички цветове са неутрални, по-близки до естествените тонове. Препоръчва се използването на меко осветление, дори в някои стаи дори приглушено. Прозорците са малки, така че трябва да се грижите за допълнителни източници на осветление.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление за едноетажна къща 10х10Опции за оформление за едноетажна къща 10х10
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Проект на къща с три спалниПроект на къща с три спални
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Атипично разположение на едноетажна къща 12х12Атипично разположение на едноетажна къща 12х12
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцелОформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
Разпределение на къщата 8x9 с таванско помещениеРазпределение на къщата 8x9 с таванско помещение
» » Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111
© 2021 BggeHat.com