Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел

Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел

Нестандартно оформление на едноетажна къща от 9 до 13 на голям парцел с 3 отделни спални, сауна в комбинация с баня

Оформлението на едноетажна къща от 9 до 13 на голям парцел ще бъде отлична възможност за семейство от шест души. Той съчетава удобство, комфорт и рационалност. Невъзможно е да не се отбележи оригиналността на тази къща, тъй като тя ще изглежда повече като ранчо. Тази опция е удобна за използване за строителство извън града.

проектът на едноетажна къща 9 на 13

проектът на едноетажна къща 9 на 13

Няколко входа обграждат къщата:

  1. Първият (основен) вход се намира в предната част на сградата и започва малка веранда, чиято площ е 4,3 кв. М. м. От него можете да отидете на тамба (2,7 кв. м.), откъдето пътеката води до коридора.
  2. Вторият вход започва с веранда, чиято площ е 2,1 кв.м. и води директно до котелното помещение (4,6 кв. м.).

Такава нестандартно разпределение на едноетажна къща включва огромен брой функции, които могат да включват дори цветовия дизайн на стаите.

Дневна-кухня

Към днешна дата много популярен кухня, комбинирана с хол и в същото време като трапезарията. Това решение има много предимства, сред които има дори усещане за простор и перспектива. Помещение кухня - трапезария и хол има много светлина и въздух. Този интериор изглежда наистина хармоничен, пълен и пълен, тъй като всеки сантиметър от пространството се използва за конкретна цел. Подреждането на тази стая в този проект изглежда така:

  1. Кухнята заема най-малко пространство, така че цялата стая изглежда грандиозно. Използва се цялостна слушалка малка кухня 6 метра, в който определено място се заема от преобразуващите се мебели. Ергономичните мебели ще осигурят удобството на кухнята.
  2. Зонирането се извършва по няколко начина, включително използването на мебели. Той може да очертае границата между функционалните части, но няма да унищожи нито един изглед. Друг начин за зониране е да промените тавана и нивото на пода. Слушалката се намира на подиума, чиято височина е само 10 см.

Площта на това пространство е 41 квадратни метра. м., но ако искате да го увеличите малко повече, използвайте прости, но ефективни методи. Например, в този проект, подовата настилка в кухнята е облицована с плочки, а дневната е ламинирана. Той също така използва малък прозорец с витражи и преграда между трапезарията и готварската зона.

къща от 9 до 13 със сауна и 3 спални

къща план 9х13 с 3 спални

Често се случва, че разнообразието от технологии и обекти къща с камина "Off scale", тогава трябва да потърсите изход от ситуацията. Нашият проект е представен по такъв начин, че не можете да се сблъскате с такъв проблем. Всички цветове перфектно се хармонизират една с друга и всяко нещо е перфектно комбинирано с околната среда.

Спални стаи

Къщата разполага с 3 отделни спални. Размерът на първата стая е 14.0 кв.м. м., Изработен е в стил "Арт нуво". Тя се различава от останалите с гладки силуети и интересна врата. Декорацията се извършва изключително в пастелни естествени тонове, придава изтънчена индивидуална мебелировка. Този лек стил подчертава красотата на природата, както и оригиналността на този декор.

интериорен дизайн на спалнята 14 кв. м. м.

пример за интериорни спални с площ от 14 квадратни метра. м.

За довършителните работи се препоръчва използването на копринени тапети, като в дизайна предпочитат стъклопис и стенописи. Основната разлика в мебелите е координацията на остри ъгли, както и функционалността. Точно така ще бъде използването на скъпи фитинги и матирано стъкло. Цветното решение ще включва светло зелена гама, която ще се различава помежду им в отделни полутонове.

) Втората спалня е с размер 9,9 квадратни метра. м., а третият - 11.4 кв.м. И двете стаи са проектирани в стил "хай-тек". Това е достатъчно смело и оригинално решение, при което свободното пространство е високо ценено. Всяка повърхност трябва да бъде блестяща и гладка, най-добре е тъканите да избират монохромен. Като материали за интериора се препоръчва използването на пластмаса, стъкло или метал.

Основните цветове са бели, сиви и черни. Те се допълват от други, например жълто със зелено или синьо с червено. Специално шик може да се постигне благодарение на тавана във вкуса на "Армстронг".

сауна

Сауната, съчетана с банята през вратата, също е една от най-важните елементи на цялото оформление. Общата площ на комплекса е 8,8 квадратни метра. м. Включва:

  • сауна,
  • Баня и тоалетна,
  • баня.

Врата в сауна е направен от стъкло, тъй като е по-издръжлив и изглежда много по-красив. За подовата настилка се използва керамична плочка, на която се препоръчва да се поставят дървени скари, защото от топлината тя започва да се нагрява. Станциите са изработени от естествено дърво, което има ниска топлопроводимост. За изграждането на тавана се използва облицовка. Вътрешна облицовка на дървени дъски.

Сауна в едноетажна къща

Също на първия етаж има и допълнителна баня, който разделя двете стаи.

Така че подобно оформление има огромен брой предимства, сред които:

  • Удобство и комфорт;
  • Функционалност и хармония;
  • Наличието на сауната отваря нови предимства, например, сега не е нужно да отивате навсякъде, няма времеви ограничения, няма ползи за здравето;
  • Комбинираната кухня - хол - трапезария допълва уникалността на интериорния интериор.

По този начин този вариант на оформлението на 9 × 13 ще бъде отлично решение за семейството, дори и при малки деца.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Оформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красотаОформлението на едноетажна къща 11x12 икономика и красота
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Атипично разположение на едноетажна къща 12х12Атипично разположение на едноетажна къща 12х12
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
» » Оформлението на едноетажна къща 9х13 на голям парцел
© 2021 BggeHat.com