Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение

Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение

Оформлението на луксозна едноетажна къща с гараж за 2 автомобила.
Оформлението на едноетажна къща с таван и гараж ще струва същото като просто едноетажна сграда. На площадката и двете сгради ще заемат еднаква площ, но разходите, които са били планирани за покрива и фондацията, ще бъдат изразходвани за тавана. Поради тази причина първоначалната цена ще бъде намалена и броят на стаите, напротив, ще се увеличи и ще стане възможно оборудването на вашия частен гараж в имението. В допълнение към това може да се добави известна прищявка, като се използват покривни наклони за интериорни пространства.

Таванната част може да донесе допълнителен шик и красив архитектурен облик на цялата къща. В повечето случаи такива структури са с голяма надморска височина. С лекота можете да прикрепите към тази сграда помещения, предназначени за битови нужди, а след това да ги прилагате като фитнес зала, работилница, гараж и др.

проект на къща с таван и гараж

Общо разпределение на къщата

Къща с гараж, разположена на първия етаж. Оригиналното оформление на къщата подходящ за голяма крайградска зона. Първият етаж е районът за гости. Камината в хола, която мечтаят много собственици на апартаменти, ще донесе уникален комфорт и топлина в начина ви на живот.

камина в хола на частна къща

В близост до гаража има изход към терасата, който може да се превърне в оранжерия или зимна градина , но можете просто да пиете чай на кръгла маса. Автономното отопление в къщата няма да зависи от топлинните услуги. Таванското помещение е зона за отдих. Има три спални, едната от които, най-голямата, се съчетава със съблекалня. Има предпоставка, че можете да се адаптирате към вашата дискретност като библиотека и под кабинета или хола. На всеки етаж има бани, а на първия етаж има дори малка сауна.

1-ви етаж къща с гараж за 2 коли

1 етаж къща план

Този план е едноетажна къща с таван, чиято площ е 116,5 кв. М. м., а гаражът е планиран да побере в него семейство от петима души. С малките си форми тя ще побере пет жилищни сгради, три от които ще бъдат разположени на тавана. Поради факта, че и трите спални ще бъдат разположени на върха, къщата ще бъде разделена на две зони. Първият ще бъде на първия етаж - общото семейство, а второто - за почивка, ще бъде разположено на тавана.

Тази схема е проектирана по такъв начин, че монтажът на гредите да се извършва така, че да лежи върху стените, които държат междупластовото припокриване. Този факт ще позволи използването на цялата ширина мансарден етаж без ограничения. Ако покривът обикновено потъмнява външния вид на цялата къща, тогава тази схема предвижда нейното присъствие да не се променя. В таванската стая таванът на тавана минава във всяка спалня, но започва на височина от един и половина метра. Това позволява монтирането на легло или вграден килер възможно най-близо до стената.

основна спалня на тавана

Както показва планът, на приземния етаж ще бъдат основните помещения: кухня-трапезария, хол, както и помещение за жилищно настаняване. Последното място може да бъде представено под формата на офис, гост, детска стая, стая за игри или стая, предназначена за възрастен член на вашето семейство, който едва се изкачва. В дизайна, можете да получите красиво пространство, ако между кухнята и трапезарията не инсталират дялове.



Също така на този етаж ще има помощни помещения, като предната зала, оборудвана с място за закачалка, килер и обща баня. От предната част на тавански етаж ще се стигне до стълбище и през него можете да влезете в мазето, ако бъдещите собственици искат да направят строежа си.

стълбище до мансарден етаж

Гараж и подреждането му

Не по-малко важно място на приземния етаж ще бъде отделено за гаража. Можете да влезете в нея през килера. Автомобилен гараж в къщата ще бъде оборудван по такъв начин, че да има свой собствен таван. В него можете да минете през същото стълбите в къщата, което води до спалните. За да направите това на ниво припокриване, ще трябва да създадете платформа с входна врата. всички вътрешно оформление обмислени до най-малките подробности.

Заслужава да се отбележи, че гаражът води само до килера и едва след преминаването му можете да влезете в коридора, водещ към хола. Поради тази причина по свой начин специфичните аромати на гориво и смазочни масла срещат непреодолима бариера: най-малко две врати, както и две малки помещения.

автомобили в гаража

Мансарда и неговите характеристики

Оформлението на таванската част включва три спални, всекидневна и обща баня. Всички стаи са просторни, осветлението в тях ще бъде вертикално, т.е. те използват прозорци почти по цялата дължина на стената. Във всяка стая (с изключение на банята) има два отвора за прозорци. От най-голямата спалня, чиято площ е 22,1 квадратни метра. м. Можете да стигнете до лоджията с площ от 2,6 квадратни метра. м. Залата е също просторна, така че можете да инсталирате малък диван в нея. Осветлението в коридора ще бъде изкуствено и през деня светлината ще падне през прозореца на стълбището.

план на втория мансарден етаж в къщата

план 2 мансарден етаж в къщата

Общи характеристики на къщата

Общата площ на къщата е 320 квадратни метра. м., Жилищна площ 238 кв.м. м.

Стените ще бъдат изработени от газобетон или дърво. Застъпванията се правят от често слепени припокривания, върху греди от дърво. Покривът е направен от цименто-пясъчни плочки и метални плочки. Общият обем е 389. 50 метра в куб. Височината на сградата достига 7,50 м. Ъгълът на покрива е 40 градуса. За изграждането на такова имение е необходимо да изберете място с подходящ размер.

къща схема

Това оформление на едноетажна къща с мансарда и гараж за 2 коли е представено в необичаен и интересен стил. Къщата има оригинално оформление, но всички стаи са достатъчно просторни. Тази конструкция е неразделна част от гаража, което го прави особено привлекателен. Такава частно жилищно планиране ще се вмести добре не само в градския пейзаж, но и в селските райони.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобно и просто оформление на едноетажна къща с таванско помещениеУдобно и просто оформление на едноетажна къща с таванско помещение
Опции за оформление на къща 10x12Опции за оформление на къща 10x12
Проекти на къщи с подземен гаражПроекти на къщи с подземен гараж
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Разпределение на едноетажна къща с 2 спални и гаражРазпределение на едноетажна къща с 2 спални и гараж
Оформлението на модерна къща с мазеОформлението на модерна къща с мазе
Варианти на проекти на къщи с камина на един и два етажа, подреждане на холВарианти на проекти на къщи с камина на един и два етажа, подреждане на хол
Проекти на частни къщи 6х9 с таванПроекти на частни къщи 6х9 с таван
Проектът на просторна едноетажна къщаПроектът на просторна едноетажна къща
Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111
» » Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
© 2021 BggeHat.com