Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9

Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9


Всеки иска да има собствена къща. Това е място, където винаги може да се чувства свободен и спокоен. Предложеното оформление на двуетажна къща от 9 до 9 ще е подходящо за всяко семейство.

Проектиране и оформление на тухлена къща 9х9

Нестандартни решения, избрани материали за строителство и декорация, осветителни техники и още много създават уникална атмосфера в къщата.

проект на двуетажна тухлена къща 9х9

проект на двуетажна тухлена къща 9 на 9

това къща план предвижда използването на тухли като основен материал за строителство. Къщата трябва да има модерен, но в същото време неловък дизайн. Входът ще започне с каменна веранда (5.7 кв. М), последвана от коридор и зала (7.9 кв. М). За дизайна е необходимо да се използват необичайни комбинации от цветове и начинът, по който се прилагат, например сивото в комбинация със зелен оттенък ще даде на целия коридор красив стил, който дълго време ще бъде запомнен от всеки човек. Сиви стени с "пръски" от зелена боя. Изборът е за наематели, основното е да се използват ярки цветове.

Първият етаж и неговата украса

От коридора пътеката води до неспокойна кухня. Тази кухня, превръщаща се в хола, е добре осветена и има прозорец и Излез до терасата. В хола можете да стигнете през арката. Дизайнът на двете стаи използва сини и сребърни нюанси, съвременни уреди и уреди, меки, но удобни мебели и практични материали за декорация. Струва си да се използват аксесоари, но само тези, които ще се доближат до общата посока.

Планът на първия етаж на къщата с нестандартно покритие

Планът на първия етаж на къщата с нестандартно покритие

Къща за рисуване има малък коридор (2,5 кв. м.), за чийто дизайн няма абсолютно нищо да се направи, просто боядисвайте стените. Зад този коридор има баня с душ (4.4 кв.м.). Тук се осигурява добро осветление, като се спазват всички мерки за безопасност и се създава благоприятна атмосфера.

интериорен дизайн на офиса

пример за интериорен дизайн на офиса

Тази схема включва и поставянето на първия етаж на шкафа (10,2 кв. М.). Собствениците могат да го организират по свое желание. Тук има добро осветление, постигнато с помощта на осветителни тела, голямо пространство, което трябва да бъде завършено с мебели, и един голям прозорец.


Също така на етажа има котелна къща с площ от 2,1 кв. М. м., което ще затопли вашия дом.

Регистрация на втория етаж

Ъглов коридор на втория етаж веднага привлича вниманието. Това е отличителна черта на този проект, на който трябва да се обърне голямо внимание по време на декорацията на цялата къща. Можете да украсите такъв коридор с помощта на фотографии или картини, окачени на стените, както и огледала. Освен малка нощничка, не се препоръчва обзавеждане. В противен случай ще има усещане за задръстване.

коридор на втория етаж на къщата

една от възможностите за интериорен дизайн на коридора на втория етаж на къщата

От коридора можете да отидете до 3 спални. Те са декорирани в модерен стил с гардероб, бюро, легла и столове. Цветният дизайн на трите стаи е спокоен, а яркостта се добавя благодарение на подходящо подбрани аксесоари. Чертежът на тези стаи е необичаен, всички са разположени около коридора. Като източници на осветление се използват лампи с различни форми, които допълват интериора.

планът на втория етаж на къщата 9х9

Планът на втория етаж на къщата 9х9

Това нестандартно разположение на двуетажна къща 9x9 е отлична възможност за семейство от 5 души. В случай, че използвате офиса на първия етаж като спалня, в къщата могат да бъдат настанени повече хора. Необичайният дизайн, доброто осветление, както и висококачествените материали за довършителни работи - благодарение на това целият интериорен дизайн е хармоничен и практичен.

Разпределение на къщата 9x9 с таванско помещение



Домът е място, където цялото семейство може да се събере и да има добро време. За изграждането на такава структура е необходимо да има разработен план, а тази статия ще описва разположението на къща от 9 до 9 с таван. Всеки член на семейството ще хареса това тухлена къща. Този материал се характеризира с такива качества като дълготрайност, надеждност и дълготрайност.

Покривът е изработен от керамични плочки, което прави цялата структура един изящен външен вид. За изграждането на вътрешни стени са използвани и керамични тухли, които са лесни за завършване. Дизайнът на къщата заслужава специално внимание.

къща 9 за 9 с таван

проект на частна къща от 9 до 9 с таванска стая

Струва си да разработим входа и изхода от сградата. Тази къща има 3 изхода на улицата.

  1. Първият вход е входната врата. Започва с просторна веранда (6.6 кв. М.). От двете страни има колони, украсени със зеленина. Вратите са бивници, изработени от масивно дърво.
  2. Вторият вход се намира в южната част на къщата, а при излизане от нея се отваря тераса (18,6 кв. М). Препоръчва се да го украсите в същия стил като входа на къщата. Монтирайте вани с растения, организирайте дървени резбовани пейки и малка маса за чай. Като светлинни устройства можете да изберете осветлението на парапета и лампата на пода. Секс и стълбищни парапети до втория етаж трябва да бъде направен от дърво, за да подчертае и да продължи необичайния дизайн на къщата. Високата светлина на екстериора в комбинация от дърво и тухла едновременно. Благодарение на тази хармония се създава невероятна и уникална атмосфера.

    регистрация на входа на къщата

    пример за красив дизайн на входа на къщата

  3. Третият вход е от задната част на къщата и е резервен. Започва с малка веранда (5.2 кв. М.), Проста дървена врата, следвана от пране (5.8 кв. М.) С достъп до първия етаж.

Кухня и всекидневна в един дизайн

това къща с прозореца на залива изглежда модерно и уютно. Голяма роля във външния вид, току-що изиграх прозореца на залива. Не само, че структурата има привлекателен външен вид, е необходимо да се запази и да се продължи такава привличане във вътрешния дизайн, това е целта, постигната в този проект.

Дизайнът на къщата започва със средна зала (7.2 кв. М.), В която, ако желаете, можете да инсталирате малък шкаф с отворени странични секции. Подредете снимките или ги украсявайте със сувенири. Можете да разнообразите това пространство, като използвате красиво огледало с необичайна форма, украсено с осветление, снимки или снимки на стената. Осветлението в залата ще дойде от лампите, разположени под тавана.

къща 9 до 9 с мансарда

планът на първия етаж на къщата 9х9 с таван

Залата е свързана с кухнята (9,7 кв. М), декорирана в модерен стил. За да направите това, ние използвахме бар брояч, минимум дървени материали за декорация, пастелни цветове и мебели с метални вложки. Този стил продължава дори в хола (16,3 кв. М). За регистрацията му се използва същата цветова скала, модерна технология, мека мебел, аксесоари са необходими.

Като подова настилка в двете помещения се използва паркет, осветлението е избрано за лампи и полилеи, които излъчват мека светлина. Важно е да се спазва условието, че осветлението е добро и светло.

интериорен дизайн на хол в частна къща

Ваканционен комплекс и частен апартамент

В другата част на къщата има малък комплекс за почивка. Включва две стаи: първата - сауна (4.9 инча), втората - гардеробна, съчетана с душ кабина (7.3 кв. М). В това крило можете да се забавлявате добре с приятели или цялото семейство. Всички мерки за сигурност се спазват, така че няма абсолютно нищо да се страхувате.

2 отделни спални на втория етаж са места за отдих. Те са украсени в по-спокоен стил от първия етаж, но също така включват елементи на модерността. Размерите им са малки, така че светлите цветове се избират като цветни решения. С помощта на огледала пространството също визуално се увеличава по размер.

Планът на втория етаж на къщата е от 9 до 9 с тераса

Планът на втория мансарден етаж на къщата с тераса

Тази къща от 9 до 9 е идеална за семейство, състоящо се от трима души. Можете да живеете в тази сграда през зимата и през лятото, тъй като е осигурено отопление. За първия етаж има 85 кв. М. м., така че тя ще стане почти основното място на пребиваване на членовете на семейството.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобна и функционална двуетажна къща 9х11Удобна и функционална двуетажна къща 9х11
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Варианти на планиране на двуетажни къщи с гаражВарианти на планиране на двуетажни къщи с гараж
Проекти и оформление на тухлена къщаПроекти и оформление на тухлена къща
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Планът на двуетажна къща от 120 кв.м.Планът на двуетажна къща от 120 кв.м.
» » Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
© 2021 BggeHat.com