Етапи на изграждане на къща

Етапи на изграждане на къща

Държавните къщи могат да бъдат с всякакви размери, да се състоят от различни материали и да имат някакъв стил. Въпреки това, редът на етапите на изграждане на всички видове къщи е почти еднакъв. Етапите на строителство са разделени на три основни сектора: създаване на фундамент, изграждане на стени и монтаж на покрива. Всеки етап от своя страна съдържа отделна операция.

Строителството на всяка къща започва с изграждането на фондацията в съответствие с теглото на бъдещото строителство. Има три типа фундаментални технологии - колонен, колан и монолитно покритие. Двуетажна къща се нуждае от по-голяма здравина и стабилност на основата, отколкото едноетажна къща. Следователно, такава къща трябва да бъде издигната на основата на монолитна или панделка. При създаването на основата на къщата можете едновременно да направите и приземен етаж. Важен фактор за конструкцията на основата е оптималната температура. Най-благоприятната температура за втвърдяване на излятия бетон + 15-25 градуса по Целзий.

Ако трябва да построите конкретна веранда в новата ви къща - посетете sdelaidver.ru. Само там е всичко, от което се нуждаете, за да изградите конкретна веранда със собствените си ръце.



Следващият етап от строителството на вилата ще бъде създаването на кутия. При изграждането на тухлена къща трябва да изберете вида тухли с оптимална дебелина на стената предварително и да определите метода на облицовка на фасадата. Тухлените стени трябва да бъдат издигнати на правилната зидария. Ако стените са неправилно положени, стените ще имат лоши изолационни свойства и тенденция към бързо замразяване. Друг отличен материал за създаване на кутия за къща е кръгъл дървен материал. За изграждането на стени от този материал е необходимо да изберете подходящ диаметър на трупите и сигурно да закрепите всички елементи на дървената къща.

Конструкцията на покрива винаги изисква предварителни изчисления. За да се определи необходимата степен на наклон на покрива, трябва да се вземат предвид климатичните условия в този район, силата на снежния товар и вида покривен материал. Създаването на покрива на къщата започва с монтажа на рамка, състояща се от дървен материал. След това покриват покрива, след което произвеждат топлоизолационни и изпарения. За изолиране на покрива използвайте традиционни материали от минерална вата или иновативни методи за пръскане на изолатори.

Много е важно преди изграждането на къща да се изчисли точно броят на необходимите материали и предстоящите разходи за финансови средства.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Важна информация за монолитната основаВажна информация за монолитната основа
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Тухлена къщаТухлена къща
Изграждане на къща бързо и евтино!Изграждане на къща бързо и евтино!
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Основи въз основа на купчиниОснови въз основа на купчини
Фондация под къща от дървоФондация под къща от дърво
Фондация за двуетажна къщаФондация за двуетажна къща
Изграждане на основата на лентатаИзграждане на основата на лентата
Строителство до ключ на извънградски къщиСтроителство до ключ на извънградски къщи
» » Етапи на изграждане на къща
© 2021 BggeHat.com