Фондация под къща от дърво

Фондация под къща от дърво

Строежният пазар днес предлага огромен брой услуги, за всеки портфейл и всяко желание. И ако сте решили да купите дървена къща в страната, ще трябва да решите - това ще бъде покупка "до ключ", готова къща или искате да вземете участие в строителния процес. И някои предпочитат да си построят собствена дървена къща.

Преди да започнете да строите къщата си, трябва да знаете откъде да започнете. Разбира се, трябва да започнете с изграждането на фондацията. Хората, които не са запознати с всички тънкости на изграждането на къща, едва ли биха могли да си представят, че фондацията има разлики:

  1. За къща, построена от бар, може да се появи фундамент на лентата
  2. Сглобяема основа
  3. Колона база
  4. Основа, в която е изградена здравата конструкция
  5. Основа на винта.

Тип на фондация обикновено зависи от нивото на подпочвените води и типа на почвата, в допълнение към това, че е необходимо да се вземе предвид теглото на структурата и натоварването на фондацията, но във всеки случай е необходимо да се помни, предмет на техническите и стандарти в строителството, само в този случай, в основата ще бъде в състояние да продължи десетилетия ,



За къщи, които имат лека конструкция, например, построена върху технологията на рамковите панели, е позволено да се използва колонна основа. Изграждането на тази основа е съвсем проста, в предварително пробитите кладенци се полага метална армировка и след това се изсипва със строителната смес. За равномерното разпределение на натиска върху почвата на цялата сграда на къщата, на дъното на кладенеца трябва да бъде поставена пясъчна възглавница. Основата на винта практически не се формова от колоната, с изключение на това, че стоманената армировка в този случай се заменя с винтови подпори от метал. За сложни и релефни места този тип фундамент е най-доброто решение.

Основата на лентата се счита за най-честата от всички видове фондации. Тя може да издържи на сериозен стрес и има няколко различни типа - монолитна, погребана, плитка.

Сглобяеми или блокови основи се използват предимно на пясъчна почва, обикновено се строят малки къщи. Възглавница от блокове от стоманобетон, правоъгълна форма, е основата на сглобяемата основа. Стените от блокове, които са монтирани на такава възглавница, са фиксирани с циментова замазка.

Е, за да разберете какъв вид керамика Kerma е направена в Самара, трябва да посетите сайта на brick-tile.rf. Само там ще откриете най-добрите керамични строителни материали и техните характеристики.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фондация за дървена къщаФондация за дървена къща
Програма за проектиране и изчисляване на фондациятаПрограма за проектиране и изчисляване на фондацията
Изчисляване на основитеИзчисляване на основите
Как да попълните фондацията със собствените си ръцеКак да попълните фондацията със собствените си ръце
Фондация UshpФондация Ushp
Фондация TisseФондация Tisse
Къща от бетонни конструкцииКъща от бетонни конструкции
Основи въз основа на купчиниОснови въз основа на купчини
Основаване на къщатаОсноваване на къщата
Фондацията е шведска печкаФондацията е шведска печка
» » Фондация под къща от дърво
© 2021 BggeHat.com