Фондация Tisse

Фондация TISEПонастоящем най-достъпната и евтина основа, която се използва в строителството, е Фондация TISE

- един от сортовете колонна основа. Това е структура от стълб и лента, изработена от бетонни подсилени купчини, които са свързани помежду си чрез стоманобетонна рамка. Горната част на бетона е окачена над земята, така че можете да предотвратите въздействието на бутащите сили и натиска на земята върху сградата.

Предимства на фондацията TISE

Схемата за основа на TISEФондацията, създадена с използването на технологията TISE, има редица предимства. На първо място, основата на TISE може да бъде изградена върху различни видове почви (с изключение на бързи пясъци). С неговата помощ къщите са построени върху абразивни и замръзнали почви, както и в райони, които са в зоната на повишена сеизмична активност.

Този тип фундамент се счита за екологичен, тъй като не пречи на движението на почвите, но в същото време е устойчив на действието на подвижните и издигащи се почви.

Основата на TISE позволява умерен разход на материал, в сравнение с други технологии. Освен това, тя намалява изкопните работи, тъй като строителите не се нуждаят от копаене на фундаментна яма, както правят, когато полагат традиционни лента фондация. По този начин създаването на този тип фондация е сравнително евтино. И основното предимство на този тип фондация е, че то е много надеждно. Всички купчини имат висока товароносимост, така че монтажната сграда ще стои здраво.

Плюсове и минуси на TISE`s



За съжаление, подобно на всяка друга структура, този тип фондация има няколко недостатъка. Основата е малко студена, така че сградата ще се нуждае от допълнителна изолация. Струва си да се обърне внимание на факта, че процесът на създаване на фондация за тази технология ще бъде по-отнемащ време, отколкото за други технологии. Както можете да видите, фондация TISE има своите плюсове и минуси.

Основата на TISE

Що се отнася до процедурата по изграждане, основата има разширена основа на колонен елемент с диаметър 0,5 метра. Благодарение на този детайл, цялата площ на подкрепа е значително увеличена, което отличава тази основа от другите видове.

Тя е построена Фондация TISE с помощта на TISE-F тренировка, която представлява устройство, състоящо се от плъзгащ прът и акумулатор на почвата с резци. Пробивната машина TISE има основната разлика от други ръчни тренировки - наличието на специален накланящ се плуг. С помощта на това устройство можете да направите товара на основата още повече, което ще увеличи капацитета на лагера. За усилване на фундаментните колони не се препоръчва използването на конвенционална армировка. През студения сезон влагата може да навлезе в тръбния елемент и да се образува пукнатина, която заплашва да разруши структурата. Поради това е по-добре да използвате дълги продукти.

Изграждането на грил е последният етап от изграждането на основата. Освен това от дъските и коловете се създава кофраж, който след това се бетонира. Кофражна система могат да бъдат покрити с катран или мента, за да се създаде по-гладка повърхност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на основата за заобикалящата средаИзбор на основата за заобикалящата среда
Изграждането на основите със собствени ръцеИзграждането на основите със собствени ръце
Основата на това е основана на всяка сложност на земятаОсновата на това е основана на всяка сложност на земята
Ние анализираме характеристиките на видовете фондации за частна къщаНие анализираме характеристиките на видовете фондации за частна къща
Новите технологии в строителството изграждаме къща по-бързо и по-евтиноНовите технологии в строителството изграждаме къща по-бързо и по-евтино
Характеристики и предимства на купчинатаХарактеристики и предимства на купчината
Студена фундамент с технология за изграждане на грилСтудена фундамент с технология за изграждане на грил
Технология на изграждане на фундамент на фундамент със собствени ръцеТехнология на изграждане на фундамент на фундамент със собствени ръце
Плюсове и минуси на колонни основиПлюсове и минуси на колонни основи
Как е построена и добра основа на талията?Как е построена и добра основа на талията?
» » Фондация Tisse
© 2021 BggeHat.com