Изграждане на къща от ламиниран фурнир дървен материал

1Дървени къщи през последните години са в голямо търсене, тъй като по-удобно, топло и уютно. Лепеният лъч е най-удобният материал за строителството.

Всяко строителство се предхожда от създаването на проект. Има много типични проекти от лепкав бар и можете да си купите готови по Ваша заявка. Можете обаче да поръчате специален проект за отделна къща. В проекта всички възли на къщата трябва да бъдат изчислени, като се вземат предвид корекционните коефициенти за региона.

Полагането на къщата започва с изравняване и маркиране на обекта, след което се подготвя основната яма. Къщата от бара е достатъчно лесна и е възможно да не направите фондацията твърде сложна, но е по-добре да направите същото от бетон. Най-често срещаната лента, тя е подходяща за всяко местоположение и е икономически жизнеспособна.

Основната фаза на строителството - сглобяването на дървената къща - започва с хидроизолацията на основата и полагане на първата корона. Всички детайли са донесени от фабриката, етикетирани и номерирани, а по-нататъшното сглобяване не е трудно. Задължително условие е стриктното спазване на проекта. При процеса на сглобяване е необходимо да се извърши антисептично третиране след полагане на всяка трета-четвърта корона.

След монтажа на рамката започва монтажа на покрива и покрива. За да може покривът да бъде надежден и издръжлив и да се побере в пейзажа, е много важно да изберете много внимателно покривния материал. Когато покривът е напълно монтиран, трябва да третирате стените отново с антисептик.



Сега можете да монтирате едновременно прозорци и врати, окабеляване и окабеляване комуникации за разпределение на водата.

Изграждането на къща е по-рационално да се повери майстор от производителя: това ще привлече строително оборудване и ще намали ръчната работа до минимум, като по този начин ускори строителството. На база "до ключ", това отнема до 3 месеца.

Рамките на залепените греди почти премахват свиването, което дава възможност за започване на довършителни работи след насилване на дървената къща.

Сравнително високата цена на материала, а следователно и дома, се изплаща с течение на времето с трайността на конструкцията и ниските разходи за отопление.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на къщата по проект Заслужава ли си?Изграждане на къщата по проект Заслужава ли си?
Къщи от дървоКъщи от дърво
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Проектирайте дома сиПроектирайте дома си
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
Как да изберем проект за изграждане на къща?Как да изберем проект за изграждане на къща?
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Предимства на индивидуален проект у домаПредимства на индивидуален проект у дома
Характеристики на издигането на едноетажна къща от бара, като се вземат предвид удобството и вкусътХарактеристики на издигането на едноетажна къща от бара, като се вземат предвид удобството и вкусът
Проектът на къщата с перспектива за завършванеПроектът на къщата с перспектива за завършване
» » Изграждане на къща от ламиниран фурнир дървен материал
© 2021 BggeHat.com