Изграждане на пенобетон

Изграждане на пенобетонВремето, когато различни бетонни конструкции, като бункери, бяха изградени от бетон, завършиха преди десетилетия. Оттогава самата дума "бетон" е предизвикала асоциация не със студените сиви стени, а с нови сгради, построени по най-модерните технологии.

Бетонът е от различни видове, но неговите основни компоненти не се променят - той е направен от пясък, вода и цимент. Различни видове бетон имат в своя състав различни видове пълнители и съответно имат различно тегло и структура. В изграждането на къщи все по-често започва да се използва един от най-интересните му разновидности - пяна, което включва, в допълнение към основните компоненти, има няколко пълнители и пенообразувател.
Пяната от бетон в готовата му форма е или течна, или блокове. За основи или подове между етажите, пенобетонът с висока плътност е най-подходящ. При прегради, топло и звукоизолация обикновено се използва пенобетон с по-ниска плътност.

Foam е идеален за рамка панел къща сграда - първата издигната рамка, следван от етап на облицовка на стените от външната страна, като тухли, и завършва процеса, вътрешна облицовка. Пяната от бетон в този случай може да се излива в средата на вътрешната и външната облицовка. Това е 2 пъти по-лек от конвенционалните блокове. По този начин можете да построите къщи на три или четири етажа, като спестявате строителни материали дори в райони, където има земетресения.



Пяната бетон е повече от една трета от въздушните мехурчета, което е огромно плюс при спестяване на топлина. За да се поддържа температурата на къща в рамките на нормалното, дебелината на пяна бетонни стени трябва да бъде 40 см, а в случай на тухла. - 70 cm пяна по-лесно, струва половината от цената на една тухла, че е лесно да се справят, а освен това - това е доста огнеупорна и огнеупорен материал.

Бих искал да отбележа, че паркет Карелия е оборудван с уникална заключваща система, която дава отлична възможност значително да опрости процеса на монтаж на пода!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Определяне на размера на блокове от пенобетон за строителствотоОпределяне на размера на блокове от пенобетон за строителството
Производство на пенобетон от собствените си ръцеПроизводство на пенобетон от собствените си ръце
Самопроизводство на пенобетонСамопроизводство на пенобетон
Изчисляване на пяна блокове за къща калкулатор да помогне на частни разработчициИзчисляване на пяна блокове за къща калкулатор да помогне на частни разработчици
Penobloka плюсове и минуси на материала за изграждане на частна къщаPenobloka плюсове и минуси на материала за изграждане на частна къща
Каква е плътността на бетона?Каква е плътността на бетона?
Топлопроводимост на пенобетонТоплопроводимост на пенобетон
Производство на пенобетон в къщиПроизводство на пенобетон в къщи
Предимства и недостатъци на пенобетонаПредимства и недостатъци на пенобетона
Penoblock за шумоизолацияPenoblock за шумоизолация
» » Изграждане на пенобетон
© 2021 BggeHat.com