Как да изберем основата на къщата

Как да изберем основата на къщата

Дори хора, които са много далеч от строителната тема, знаят, че полагането на почти всяка структура започва с внедряването на солидна основа, върху която ще се основава цялата структура в бъдеще.

И тъй като много от нашите сънародници планират изграждането на собствения си дом, вила, или всякакви други структури на територията на предградията, информация за тези или други основи, ще бъде много полезен не само за тях. В момента може да се получи много полезна информация от Интернет, тази статия не е изключение.

Структурно, не всички версии на основите са едни и същи, в зависимост от варианта на конструкцията им, съществуват варианти на структурни елементи на структури, колони, колони и плочи. За всяко разнообразие от сгради се избира най-подходящият вариант на основата.

Най-простият и достъпен ден за широк кръг от потребители е колонната версия на мазето. Неговото изграждане не изисква големи отпадъци, а процесът на инсталиране няма да отнеме много време. На периметъра на бъдещото строителство има специални полюси, на които ще се основава рамката на бъдещата структура. Този тип фундамент е изграден за рамки и нарязани сгради, където не е предвидено мазето.



По-тежки структури са издигнати върху лента. Той е разположен по целия периметър на конструкцията, както и под носещите стени, и сам по себе си е конкретна монолитна структура. Технологията за създаване на фондация е много проста, въпреки че ще изисква голямо количество отпадъци и усилия, както и земни работи.

Е, ако искате да си купите метална цена, която ще ви хареса на сайта metallocherepica.by. Само там ще намерите висококачествени метални покриви на разумна цена.

При сравнително сложна абразивна или утаителна основа ще бъде оправдано да се изгради вариант на основата на плочата, която е масивна плоча, изработена от твърд бетон в цялата площ на конструкцията. Например, това, така да се каже, "плаваща" фундамент е изградена върху глинесто-пясъчни почви с подземна водна маса, която е близо до повърхността (не повече от един метър).

Основните основи на фундаментите се използват най-често в индустриалното строителство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на фундамент за тухлена къщаИзграждане на фундамент за тухлена къща
Плюсове и минуси на колонни основиПлюсове и минуси на колонни основи
Видове фондации за преглед на най-добрите опции от домаВидове фондации за преглед на най-добрите опции от дома
Оформлението на модерна къща с мазеОформлението на модерна къща с мазе
Подреждане на основите на колоните от стъклен типПодреждане на основите на колоните от стъклен тип
Фондация на колоните със собствени ръцеФондация на колоните със собствени ръце
Важна информация за монолитната основаВажна информация за монолитната основа
Фондация за ограда с тухлени стълбовеФондация за ограда с тухлени стълбове
Кофраж за основи със собствени ръцеКофраж за основи със собствени ръце
Основаване на къщатаОсноваване на къщата
» » Как да изберем основата на къщата
© 2021 BggeHat.com